Като я взех бях във филма цялата да си боядисам, щото това зелено и мен ме дразнеше, но пък сега започна повече да ми харесва и мисля даже да си оставя зелена.
А колкото до зеления интериор същата работа......всиква се....и вече не ми прави впечатление

Колата до момента е обслужена, сега почвам да и оправям външните забележки, лайснички туй-онуй......абе познавате ме много добре и знете че ще я направя ТОП

Както каза Пушката, ще има ангелски очички, една 18-ка джанта и едно спойлерче на задния джам плюс 4 цеви отзаде и малко звук

Но да не забравяме, че приоритета в момента ми е да я газифицирам

Колкото до разликата между 140 и тая бавария ще кажа само, че в тая Бавария ми липсва леката хидравлика на 140-ката и возията.
БМВ-то в момента е със 16-ките и е на светлинни години от возията на 140-ката.Но аз винаги карам с големи джанти и това не ме бърка.
Постоянно търся някои копчета като авариийни на централната конзола а те под подлакатника ама ще се свикне.
Колата е много хубава вервайте ми......само ако се качите в нея и подадете газ ще усетите за какво Ви говоря.
За мощност е направо страшна.......развърта се много сериозно.Особено ако чукна копчето на скоростите на S и направо подивява.
А след 80-100 как върви не е истина просто.....

Бай Васил, Бат Анди, Ванката (кефалчето) са я карали и знаят за каквоо става въпрос