Бързо мнение за ГИ марка "MILANO"
Started by Lorinser, 20 May 2012 - 23:02:51
40 replies to this topic
Posted 20 May 2012 - 23:02
Колеги, след доста търсене, намерих това: http://www.mobile.bg/u1321347140615648
Газови инжекциони, с марка "MILANO", проблемът е, че не съм я чувал, а е супер атрактивна цената. И мисля утре да купувам и да слагам.
Цената за Метанов инжекцион "MILANO" e 400лв, което е отлична цена!!!
Въпросът ми е, НЯКОЙ чувал ли е тази марка? отзиви? дори и слухове, пак ще ми влязат в кантара. Страх ме е да не се окаже боклук като "ГИГ"
Продават ми в пловдив един метанов инжекцион LANDI RENZO втора употреба на 100.000км. Там пък ме колебае това че е монтиран в Италия и да не се окаже някой модел, за който тук нямат програмите за донастройка. Пък и цената е 700лв (в цената са и бутилките де)
Чакам мнения от поназнайващите. Ще го слагам на новата ми омега Б 2.0 16V 136кс
Газови инжекциони, с марка "MILANO", проблемът е, че не съм я чувал, а е супер атрактивна цената. И мисля утре да купувам и да слагам.
Цената за Метанов инжекцион "MILANO" e 400лв, което е отлична цена!!!
Въпросът ми е, НЯКОЙ чувал ли е тази марка? отзиви? дори и слухове, пак ще ми влязат в кантара. Страх ме е да не се окаже боклук като "ГИГ"
Продават ми в пловдив един метанов инжекцион LANDI RENZO втора употреба на 100.000км. Там пък ме колебае това че е монтиран в Италия и да не се окаже някой модел, за който тук нямат програмите за донастройка. Пък и цената е 700лв (в цената са и бутилките де)
Чакам мнения от поназнайващите. Ще го слагам на новата ми омега Б 2.0 16V 136кс
Posted 21 May 2012 - 00:09
Не съм ги чувал
Не бих се доверил
Знаеш не съм капацитет - това ми е мнението
Има един метан инжекцион в Асеновград един мой агент ми се обади
чакам тея дни да ми пратят снимки и ще ти се обадя
Ако е от старите Ланди-та преди да ги купят е добро
Не бих се доверил
Знаеш не съм капацитет - това ми е мнението
Има един метан инжекцион в Асеновград един мой агент ми се обади
чакам тея дни да ми пратят снимки и ще ти се обадя
Ако е от старите Ланди-та преди да ги купят е добро
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 21 May 2012 - 10:05
"Milano" викаш... по скоро 'станбул ще им отива повече, турски са, не бих се занимавал с такива съмнителни "марки"
http://www.milanoaut...om/contact.html
http://www.milanoaut...om/contact.html
Posted 21 May 2012 - 10:27
яяя глейте Чауш Фатих как се е съсредоточил в дупченето, какво не ви харесва? Висококвалифицирад турски кадър прави дупка...
Attached Files
Posted 21 May 2012 - 10:52
EВРО сонди прави човека хахахах.. мани по-добре недей
Posted 22 May 2012 - 17:15
яяя глейте Чауш Фатих как се е съсредоточил в дупченето, какво не ви харесва? Висококвалифицирад турски кадър прави дупка...
Боян Ефенди , на това му се вика качество !
Posted 22 May 2012 - 17:58
Бояне ,мани не си взимай такава измишльотина.На това единствения ремонт е с нова газова уредба.Нямам наблюдения от въпросната марка,но силно се съмнявам някой колега във форума да има. На опела спокойно можеш да му сложиш обикновена газова с ламда контрол.На двигател като на опела на мене градско над 13 и то зимата с тази конфигурация не ми е качвала старата кола,макар и да беше по лека от Омегата.Извън градско ми даваше 9.5 с клима и на магистралата под 130 не съм падал.Помисли си все пак
Posted 22 May 2012 - 20:02
хмм, обмислям в момента и лувато газов инжекцион. 430лв е без бутилката. сега почвам да чета за ловато.
Ако някой има наблюдения за Ловато, да споделя.
Ако някой има наблюдения за Ловато, да споделя.
Posted 22 May 2012 - 21:54
Ловато си е истинска марка за мен. Само не знам как ще се оправиш със софтуера там.
Posted 22 May 2012 - 21:56
Приятел, според мен няма смисъл да се ограничаваш с това, което се предлага в БГ... Тук пускам един полски магазин - http://www.drypa.pl/, само трябва да си го настроиш на по-приемлив език... Има огромно разнообразие, а цените са доста приемливи, спрямо нашите газаджии... Нека колегите изкажат мнение... Аз за съжаление, с моята мех. инжекция... нямам нужния опит.
Поздрави!
Поздрави!
Posted 22 May 2012 - 22:10
Ловатото е доста добро решение.Лошото е,че скапе ли се някой модул почти всички са по 200 лв. ( дюзи с рейка комплект , изпарител , МАП сензор ) ( ГИ ).На Мерцедеса смених изпарителя,но Крум си беше доста добре покарал с него ( около 100000 км. ) .Софтуера го има Free в интернет и намериш ли си кабел,може и сам да си го настройваш ако си разбираш .
Posted 23 May 2012 - 01:12
Ако се стигне до кабела - аз кабел имам няма проблем да го предоставя на който и да е
Posted 23 May 2012 - 16:15
Аз бих ти препоръчал нещо по-удачно. Наскоро си сложих "Бардолини". Цялата уредба е с италиански части, но компютърът и софтуерът са български. Предлагат се от фирма BSM. Като краен клиент на друг сервиз цената с монтажа ми беше 1070, като вземем предвид, че монтажът е 300 уредбата става 770, а БСМ предлагат също цена за крайни клиенти + отстъпка ако регистрирате себе си при тях като сервиз. Мисля, че ако я закупиш директно от БСМ максимум ще ти струва 550 лв., софтуерът е на наши инженери и, което е най-хубавото, срещал съм се с тях и са много отзивчиви по отношение на настройки и други въпроси. Софтуерът за настройка е безплатен като може да се вземе безжичен предавател или жично да се свърже с компютър. Гаранцията от 2 години си важи независимо дали си я монтирал ти сам или не.
П.П. Тази информация научих известно време след като поставих мойта ГИ и сега ще си сърбам попарата, че не се разрових по-навреме!
П.П. Тази информация научих известно време след като поставих мойта ГИ и сега ще си сърбам попарата, че не се разрових по-навреме!
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Posted 23 May 2012 - 16:25
Aко за 4цил. е 550, то за 8 ще е макс. 1000.
Така нещата стават доста интересни...
Posted 23 May 2012 - 17:33
Aко за 4цил. е 550, то за 8 ще е макс. 1000.
Как 1000 лв. за 8 цилиндъра, колега... Погледни тук http://translate.goo...&langpair=pl|en и доставка 70-80 лв. В сайта има линкове за софтуер, монтаж и поддръжка към всеки предлаган артикул. По-нагоре в темата съм постнал линк към магазина...
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users