Автомата ми винаги тръгва от първа, проблем ли е ?
Започната от SpeedRush, 15 май 2012 - 23:18:37
64 мнения по тази тема
Публикувано 09 април 2014 - 08:32
Ехее,,,де да изглеждаше така. Имам "S"и "N" ама разлика не съм усетил.
Публикувано 09 април 2014 - 08:59
Колега, няколко пъти се опитвам да вдена кво се случва с колата ти но все не успявам и се отказвам. Не сме от хората които крият информация, просто трябва да кажеш максимално повече и ако има за какво да се хванем, ще помогнем.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 април 2014 - 09:13
Ок колета , ще се постарая, само канал трудно се намира вече, но ще намеря номера на кутията.
Публикувано 10 април 2014 - 08:34
Не, проблема не е в кутията, ние знаем кои кутии се ползват през тези години. Направи снимки на жилата които влизат в котвата за газта? Сподели какви са ти оборотите на празен ход или щракни кадро? Клип на работата на мотора също ще е добър жокер.
Този пост е редактиран от Вай Басо: 10 април 2014 - 09:04
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 април 2014 - 08:59
Ок, ще го направя.
Жилата съм ги снимал, имаше разминаване между "стрелките" , регулирах го от жилото, което отива към скоростите, сега в "покои" са точно срещположни.
Ще снимам всичко утре,че днес съм в приключения с италианската ми "техника" , а и там не е лесно.
Жилата съм ги снимал, имаше разминаване между "стрелките" , регулирах го от жилото, което отива към скоростите, сега в "покои" са точно срещположни.
Ще снимам всичко утре,че днес съм в приключения с италианската ми "техника" , а и там не е лесно.
Публикувано 13 април 2014 - 18:12
Малко се бавя , ама не ми е само Мерцедеса на главата.
Та , снимал съм 2-3 клипа и няколко снимки .
В първия клип колата е напълно студена , не е палена от няколко дена , клима е малко дълъг , но пък към края съм снимал и двигателя и лостовата система на газта , така както съм я регулирал:
Клип 1 :
Във втория клип колата е загряла , а оборотите са високи. Не винаги са чак толкова високи , но е факт.
Клип 2:
А в третия клип е на една тръбичка за вакум , която е "сираче" и не влиза никъде . Намира се точно до тръбичката за вакум на скоростите , която е "забодена" в последния колектор. Тази тръбичка минава зад двигателя и отива към скоростите...или поне - под колата. На клипа я мърдам и съм я снимал , ама не се вижда много.
Клип 3:
Този пост е редактиран от snaiperisto: 13 април 2014 - 18:17
Публикувано 13 април 2014 - 18:19
Ето малко снимки на загрял двигател и обороти и тръбичката , която не разбрах от къде е извадена , не успех да ги кача тук , за това- линк : http://snaiperisto.s...4-300-24.813704
Този пост е редактиран от snaiperisto: 13 април 2014 - 18:23
Публикувано 14 април 2014 - 12:01
Закачи вакумчето и ще се оправи, търси го около сервото, огледай внимателно...ще дойдат и режимите.
Публикувано 15 януари 2015 - 18:27
Здравейте,от скоро и аз съм собственик на марката,с което се гордея.
карам Е 300 ТД 4 матик с автоматична скоростна кутия - невероятно добра кола.Та имам въпрос относно скоростите когато превключва от първа предавка на втора понякога се получава едно придърпване-лепи ме за седалката,а когато тръгна с повече газ и е на по-високи обороти си превключва съвсем плавно.Така ли трябва да е по принцип или има някакъв проблем?
Публикувано 15 януари 2015 - 19:29
По скоро му трябва настройка. Обслужена ли е, маслото в граници ли е?
Публикувано 17 януари 2015 - 09:58
Обслужена е преди 10-15 хиляди,при загасен двигател и на паркинг нивото на маслото е над максимума.
Публикувано 17 януари 2015 - 13:06
Нивото на масло в автоматична скоростна кутия се измерва при
работещ двигател за да напълни помпата цялата система и
изминал поне 20 километра за да е загряло добре маслото .
Скоростния лост на паркинг .
Публикувано 17 януари 2015 - 16:32
Благодаря,това не го знаех ....
Публикувано 18 януари 2015 - 09:50
преди малко направих няколко кръгчета с колата да загрее добре,паркирах на равно място с работещ двигател и лоста на паркинг - измерих маслото и ми показа малко под минимума.От къде мога да долея малко имам в багажника от същото масло?
Публикувано 18 януари 2015 - 09:52
През отвора за щеката.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни