54 мнения по тази тема
Публикувано 04 юни 2012 - 18:29
Kaрбонът вътре е фолио, допълнително е облепвана, изглежда че е направено качествено и изглежда добре.
Като цяло и колата изглежда ок, с екстри, запазена. Трябва да се огледа на живо.
Като цяло и колата изглежда ок, с екстри, запазена. Трябва да се огледа на живо.
Публикувано 04 юни 2012 - 19:17
100% ще и хвърля един поглед ,достатъчно близо ми е.
Публикувано 04 юни 2012 - 19:32
Хм или съм сляп или не намирам редакция на пост .. както и да е . За тази , какво мислите ? http://nfs.mobile.bg...5618&f1=details
Публикувано 04 юни 2012 - 19:35
Недей така, нивомат няма А колкото до цената, за жалост цената на 208ицата адски много се срути в последните години....От екстрите на CLK-то най-много съм впечатлен от нивомата. Постоянното поддържане нивото на задната ос води до уникална стабилност в завой. Общото ми впечатление е, че качеството неколкократно превишава цената. Това си има логично обяснение. Колата попада извън пазарната ниша.
Публикувано 05 юни 2012 - 10:11
Недей така, нивомат няма А колкото до цената, за жалост цената на 208ицата адски много се срути в последните години.
Не е за жалост, хич даже.
Няма да ги гледаме само тия коли я.
Нали трябва и да ги покараме малко.
пп Имам някъде из нас едно списание, автокъщи или автооказион от 2007г, 208-ците са по 20-30хил лв
Публикувано 05 юни 2012 - 10:12
Мда, първия собственик на моята 208ица я плати 35х.лв.
Публикувано 05 юни 2012 - 13:46
Мда, първия собственик на моята 208ица я плати 35х.лв.
E питай ме... за две-три, дори и четири години по-рано да се изръсиш толкова пари.... по-добре да изчакаш и да си го купиш на нормална цена.
Публикувано 16 юни 2012 - 09:44
E питай ме... за две-три, дори и четири години по-рано да се изръсиш толкова пари.... по-добре да изчакаш и да си го купиш на нормална цена.
хехе, е да де ама откъде да знаеш, че ше паднат толкова много. Аз като ги гледах първоначално, когато си я харесах адски много тази кола вървяха по 15 000 лв, може би преди малко повече от 3 години може и повече. Нямам идея, защо точно този модел падна толкова много. Преди 2 седмици бяхме на Горубляне с едно приятелче. От всички коли, и бараки, които бяха там искам да ви кажа, само CLK-тата хващаха окото. Не щото съм фен на марката. Просто се отличаваха, без да сме гледали дали са читави или не.
Този пост е редактиран от ovanessy: 16 юни 2012 - 09:56
Публикувано 16 юни 2012 - 09:55
Аз специално на Горубляне не видях нито едно интересно. Не че няма, но всички искат да си купят 208ица вече за 6000лв...
А те не са много интересни... без екстри, леко уморени.
Интересни 208ици може да намериш във форумите. Или такава, която се продава, или такава която още не се продава. Питаш собственика дали не е склонен да я продаде, и го бистрите от тук нататък.
Имат си някои особености, хубаво е като са обслужени преди теб.
Не че с търсене не се намират и хубави, но си отнема време.
А те не са много интересни... без екстри, леко уморени.
Интересни 208ици може да намериш във форумите. Или такава, която се продава, или такава която още не се продава. Питаш собственика дали не е склонен да я продаде, и го бистрите от тук нататък.
Имат си някои особености, хубаво е като са обслужени преди теб.
Не че с търсене не се намират и хубави, но си отнема време.
Публикувано 16 юни 2012 - 17:03
Здравейте, от скоро съм регистриран във форума и няма ден в който да не вляза и прочета по нещо ново, нещо интересно, а също и интригуващо! Първо искам да ви поздравя за положеният труд и усилия този форум да изглежда по този начин и пожелавам много бъдещи потребители! От 4-5 месеца си търся читава CLK, но както каза колегата в горния пост " намират се, но иска търсене", та все още съм в процес на търсене, дано скоро и аз бъда член на клуба, което силно се надявам...
На кратко: търся си CLK W208, компресорче - минимум 192, да бъде задължително фейслифта ( до колкото знам са след 05.2000 г) Екстрите без които трудно бих купил една кола са също: големия борд комп( виждал съм уж фейслифт, а с малкия борд на километража), също имам желание и за памет на седалки! Всичко друго което искам може да се смени и натъкми, а паричките които мисля да дам за колата като цяло са около 7-8 кожи
На кратко: търся си CLK W208, компресорче - минимум 192, да бъде задължително фейслифта ( до колкото знам са след 05.2000 г) Екстрите без които трудно бих купил една кола са също: големия борд комп( виждал съм уж фейслифт, а с малкия борд на километража), също имам желание и за памет на седалки! Всичко друго което искам може да се смени и натъкми, а паричките които мисля да дам за колата като цяло са около 7-8 кожи
Публикувано 16 юни 2012 - 17:08
Ами ще се радваме да намериш и да се присъединиш пълноценно
208 Компресор са 163, 192 или 193к.с., като последната е 2.3 мотор, а не 2.0. Струва си да се обърне внимание и на него.
Фейслифтови 2.0К 192к.с. са доста голяма рядкост. Особено пък с памет на седалките.
Фейслифта е преди Май месец 2000, и всяка фейсова е с голям дисплей в километража. Няма друг вариант.
По-скоро търси 2.3ка... Да не те разочаровам, но при Мерцедес почти нищо не може да се смени и натъкми Адски трудно е добавянето на екстри.
Дано намериш нещо интересно за 7-8. Като цяло ми прави впечатление, че наистина интересните се въртят 9-10 кожи.
208 Компресор са 163, 192 или 193к.с., като последната е 2.3 мотор, а не 2.0. Струва си да се обърне внимание и на него.
Фейслифтови 2.0К 192к.с. са доста голяма рядкост. Особено пък с памет на седалките.
Фейслифта е преди Май месец 2000, и всяка фейсова е с голям дисплей в километража. Няма друг вариант.
По-скоро търси 2.3ка... Да не те разочаровам, но при Мерцедес почти нищо не може да се смени и натъкми Адски трудно е добавянето на екстри.
Дано намериш нещо интересно за 7-8. Като цяло ми прави впечатление, че наистина интересните се въртят 9-10 кожи.
Публикувано 16 юни 2012 - 17:49
И аз заглеждам повече 2.3 мотора, защото съм чул че са по-икономични от по-слабите двигатели.
Забравих да вметна че искам да в задължително с кожен салон, а за допълнотелните неща: не мога без силна музика в колата, ако няма bose , предполагам ще се наложи да инвестирам още 1000 лева, като минимум, другото е голямата навигация, която ако не се лъжа е с наименование comand 2, силно се надявам да се намират лесно и да се вграждат така! Другите неща са естествено едни джантички който са ми мечта:
http://mbworld.org/f...-amg-wheels.jpg
Остана да добавя в нуждите едно тониране на стъклата и няколко стикера Mercedes-Bens club Bulgaria и мисля че съм готов, остана да намеря читава колица, като цената е до 7 кожи, защото инъче ще ми дойде над 13-14 с всички желания!
Поздрави, Крис!
Забравих да вметна че искам да в задължително с кожен салон, а за допълнотелните неща: не мога без силна музика в колата, ако няма bose , предполагам ще се наложи да инвестирам още 1000 лева, като минимум, другото е голямата навигация, която ако не се лъжа е с наименование comand 2, силно се надявам да се намират лесно и да се вграждат така! Другите неща са естествено едни джантички който са ми мечта:
http://mbworld.org/f...-amg-wheels.jpg
Остана да добавя в нуждите едно тониране на стъклата и няколко стикера Mercedes-Bens club Bulgaria и мисля че съм готов, остана да намеря читава колица, като цената е до 7 кожи, защото инъче ще ми дойде над 13-14 с всички желания!
Поздрави, Крис!
Публикувано 16 юни 2012 - 20:39
Само да добавя че от 05 .2000 2.3 компресора е 197коня и въртящия момент е повишен от 280NM на 320 NM разликата може да я почувстваш.Търси и с подгрев на седалките и задна щора ако има.Моята по VIN излиза че е била собственост на служител на Даимлер и явно си я поръчал човека с всички екстри.Така че намира се ,успех в търсенето!
Бий червените докато побелят и бий белите докато почервенеят!Батько Махно
Публикувано 16 юни 2012 - 22:41
Тигри, с тея изисквания... Какво да ви кажа.
Аз съм видял досега само 2 с много екстри 208ици.
Едната беше моята. Имаше памети и на 2те седалки, люк, кожа, сгъване на огледалата, аларма, ксенон и т.н.... общо взето всичко без навигация, подгрев, лингватроник и парктроник. Има я в гаража на форума.
Другата е на HIFI, тя е с всичко, без люк, нави и дясна седалка с памет.
Такива с BOSE няма да намерите. Също задната щора е малко... абе тя може би е най-рядката екстра при 208иците.
Точно за 7-8 хилки с тези изисквания. Да не съм лош пророк, но за толкова години не видях никакви други освен нашите 2 в БГ толкова нафрашкани.
ЦЛК430 виж... при тях може да се попадне на много натоварени с екстри.
Аз съм видял досега само 2 с много екстри 208ици.
Едната беше моята. Имаше памети и на 2те седалки, люк, кожа, сгъване на огледалата, аларма, ксенон и т.н.... общо взето всичко без навигация, подгрев, лингватроник и парктроник. Има я в гаража на форума.
Другата е на HIFI, тя е с всичко, без люк, нави и дясна седалка с памет.
Такива с BOSE няма да намерите. Също задната щора е малко... абе тя може би е най-рядката екстра при 208иците.
Точно за 7-8 хилки с тези изисквания. Да не съм лош пророк, но за толкова години не видях никакви други освен нашите 2 в БГ толкова нафрашкани.
ЦЛК430 виж... при тях може да се попадне на много натоварени с екстри.
Публикувано 16 юни 2012 - 23:32
Друг основателен въпрос е колко точно от тези екстри ще ти трябват в ежедневието и струва ли си да си скъсаш гъ#@ от обикаляне по автокъщи и обяви в търсене на "перфектната".... (щото да ви кажа под секрет такава не съществува )
Екстрите които ти трябват задължително в една кола са ел.стъкла, ел огледала и климатик. При 208 и трите са стандарт и не само това, в колата стандартно има доста неща, които при другите производители се водят екстри и се доплащат. Красиво е също колата да е с кожен салон, стои по друг начин. Хубави и много приятни екстри са автоматикът и подгряването на седалките. Без всичко друго можеш
Направи си сметката колко точно ще ползваш ел седалките, че и паметта.... освен ако колата не я карате по няколко човека на ден Ел щората....също няма да ти е от голяма полза. Шибедахът и той така.
Каква точно работа ще ти свърши "голямата навигация" освен да стои за красота и за примамка на наркоманчетата?
Екстрите които ти трябват задължително в една кола са ел.стъкла, ел огледала и климатик. При 208 и трите са стандарт и не само това, в колата стандартно има доста неща, които при другите производители се водят екстри и се доплащат. Красиво е също колата да е с кожен салон, стои по друг начин. Хубави и много приятни екстри са автоматикът и подгряването на седалките. Без всичко друго можеш
Направи си сметката колко точно ще ползваш ел седалките, че и паметта.... освен ако колата не я карате по няколко човека на ден Ел щората....също няма да ти е от голяма полза. Шибедахът и той така.
Каква точно работа ще ти свърши "голямата навигация" освен да стои за красота и за примамка на наркоманчетата?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни