Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Ще си купувам CLK 2000-2002

clk gas auto

• Please log in to reply
54 мнения по тази тема

#31 Kpuc

Kpuc

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    В търсене на W208 192 к.с.

Публикувано 17 юни 2012 - 00:25

За голямата навигация сигурно си прав, но аз съм млад шофьор, които иска да си спука г#$а от каране, та мисля че ще ми е много необходима... Идеята е че вместо да си пускам iPhone, или да давам 500-600 лева за навигация е добре да има нещо красиво и стилно в колата.
За паметта на седалките: предполагам че няма да е всеки ден, но през 2-3 дена ще има врътки между мойта и колата на баща ми(130 кг мъж) при 80 за мен...
Шибидах не съм го споменавал дори, не им се кефя много...
Автоматик - не мерси, предпочитам си ръчната скоростна кутия, пък до колкото разбрах в 192 кс. двигател в почъи невъзможно да се намери автоматик, шансовете за автоматика намаляват.
Коженият салон ми е едно от най-важните екстри, защоро нищолично но според мен отваря колата много и се чувствам много по-удобно в такъв!
За подгряване на седалки незнам, предполагам ще е доста полезна екстра, но стига толкова за екстрите!
Последно съм се решил да търся кола която да има : кожен салон, 192-197 кс, голям борд компютър, останалото ми е по-скоро допълнително идобство без което мога да мина :)

• 0

#32 clk

clk

Чирак

• Потребители на форума
  • 61 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    clk 200K 163 '01 Elegance

Публикувано 17 юни 2012 - 00:35

За ниски пари перфектна кола фрашкана с екстри ми се струва нереално.
Определено колкото повече екстри толкова по-приятно ще е, но памет на седалките на кола карана от един човек е излишно и не бих го определил като освновен фактор при избора.
Ако гониш заветните 7К лв да са ти таван по-скоро си насочи вниманието на техническото състояние на колата и да е запазен салона, а външните забележки се оправят с малко пари, ако има такива.
  • 0

#33 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юни 2012 - 00:42

Навигацията е безполезна в България.
Шибидаха... поне аз много държа на него. Подгрев не ми е нужен. Дори и зимата на -20 градуса, не ми е било студено.
Иначе, да... Виж сега... Като си имаш парите, които си склонен да отделиш, набележи 5, които реално би купил. Ама наистина такива, които си представяш да си купиш, но да ти влизат в бюджета.

Набележиш ли ги, ще ти кажем какво мислим за тях, после отиваш да ги гледаш наживо. Ако си я харесаш и наживо, твоята е.

Но трябва да си сериозен. Наистина трябва да можеш да си представиш, че това е твоята кола за следващите години.
Разликата при ЦЛК-тата е в екстрите, имай го предвид!
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#34 bobiivanov5000

bobiivanov5000

Чирак

• Потребители на форума
  • 74 Мнения:

Публикувано 17 юни 2012 - 00:51

Колега,аз имам такова ЦЛК кък каквото си се ориентирал.ЦЛК 200К.192кс,фейслифт,произв.2000г.,ръчни скорости,Авангард,с климатроник,кожа,шибидих,ел.сед.с памет,прибиране огледала,фабричен ксенон,аларми,сензор дъжд.Обслужена,регистрирана-Сф. дребни козметични забележки.Ще се вместиш в приготвената от теб сума,че даже ще останат.Званни ми ако имаш интерес-0888621581.Поздрави.
  • 0

#35 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юни 2012 - 11:00

Съгласен съм с Алфонсо, с изключщ на едно - заднана ел. щора. Както нама нито врати, нито отварящи се прозорци, за всяко слагане и махане на щората се гъзиш от предната врата.

Аз заради това затънах една нощ в преспите, щото ме мързеше да се гъзя да махам щората, в тъмното не се виждаше и хоп.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#36 ovanessy

ovanessy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 46 Мнения:
  • Град:Бургас / София
  • Автомобил:
    Mercedes CLK

Публикувано 17 юни 2012 - 12:33

Аз специално на Горубляне не видях нито едно интересно. Не че няма, но всички искат да си купят 208ица вече за 6000лв...

Ами аз видях само едно черно компресорно с черен кожен салон мисля, че 99та беше и го бяха пуснали на 6.7 или 6.8 ако не се лъжа. А това, че хората искат да си купят без пари е вярно.
Имах предвид, че без да знам дали са читави, самата визия хваща окото на фона на всичкия друг баласт. Разбира се предпочитания различни. Колкото до кожения салон, харесвами, но съм виждал някои доста захабени, което ме навява на мисълта като се изтърка кво правим? Макар, че братовчед ми от Пловдив, каза че има човек там ,който реставрирал кожени салони с някаква технология и бил добър Не бях чувал да има такъв занаят - но явно има. Не знам дали и в София има. Както и да е - за мен коженият салон не е от значение, но единственият платнен салон, който намирам за удачен е светлият. Виждал съм, че има един бяло-син (вътрешната част на седалката е синя) - той много ми харесва. Напълно бял платнен май не съм виждал.
Успех с търсенето на колегата(ите) и да се похвалите.

Този пост е редактиран от ovanessy: 17 юни 2012 - 12:34

• 0

#37 Kpuc

Kpuc

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 17 юни 2012 - 14:53

Колега,аз имам такова ЦЛК кък каквото си се ориентирал.ЦЛК 200К.192кс,фейслифт,произв.2000г.,ръчни скорости,Авангард,с климатроник,кожа,шибидих,ел.сед.с памет,прибиране огледала,фабричен ксенон,аларми,сензор дъжд.Обслужена,регистрирана-Сф. дребни козметични забележки.Ще се вместиш в приготвената от теб сума,че даже ще останат.Званни ми ако имаш интерес-0888621581.Поздрави.

Благодаря ти за офертата, сигурно скоро ще се чуем, но в момента не разполагам с парите, дадах ги за наем на магазин в Сл. Бряг! Ще поработя някой друга седмица и после, ако още я продаваш може да отакоча да пием по кафе и да я видя!

Поздрави, Крис!
  • 0

#38 bobiivanov5000

bobiivanov5000

Чирак

• Потребители на форума
  • 74 Мнения:

Публикувано 18 юни 2012 - 00:18

Ще се радвам да се запознаем и се надявам да не те разочаровам.
  • 0

#39 Kpuc

Kpuc

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 01 август 2012 - 13:34

Здравейте, спрял съм се на няколко автомобила, но исках да се посъветвам с вас преди да предприемам действия!
Ето ги и автомобилите :
1. http://nfs.mobile.bg...9998&f1=details
2. http://nfs.mobile.bg...7389&f1=details
3. http://nfs.mobile.bg...3140&f1=details

Като цяло не съм много очарован и от трите автомобила, наредил съм ги според моя топ 3, оставям другото на вас!
Поздрави и лек ден!
  • 0

#40 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 август 2012 - 13:47

И трите са на едно дередже, нищо интересно.
Не знам защо, но на снимки най-приятна ми е първата. Само не може да е Компресор. Нормална 320ка V6 е, но моторът е супер.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#41 Kpuc

Kpuc

Прохождащ

• Нови потребители
  • 9 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 01 август 2012 - 13:56

И аз като цяло мисля че все още я няма колата която чакам и ще се наложи да изчакам още малко! Виждам, че и ти споделяш моето мнение...
Гледам да се вместя в 7-те бона долу-горе, но ако изпадне някоя красавица мога да се простя с екскурзииката която съм намислил..( да обиколя Италия и Германия с колата) Също не изключвам вариант да отида до Германия и от там да взема нещо, пак ще си направя намислената екскурзия, но се съмнявам да намеря читава колица там за 3-3500 евра.. :(
  • 0

#42 Masaro_Verita

Masaro_Verita

Прохождащ

• Нови потребители
  • 12 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    Mercedes Clk 320 coupe 2001

Публикувано 04 август 2012 - 22:48

Как да няма, бе приятелю!? Поглеждал съм ги, но никога не съм обсъждал сериозно идеята да си купя Мерцедес. Е, тази като я видях днес, това беше! В понеделник я прехвърлям - невероятен автомобил и свети отвсякъде. Капаро и веднага във форума :) Колегите, които разбират, може да видят някой недостатък. Аз не видях.

http://nfs.mobile.bg...1595&f1=details
  • 0

#43 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 август 2012 - 23:10

Това не е ЦЛК за 7 хиляди или надолу, каквото масово се търси ;)
Ами... няма кожа и седалките са механични :) Колата изглежда фантастично! Много безаварийни!
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#44 Masaro_Verita

Masaro_Verita

Прохождащ

• Нови потребители
  • 12 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    Mercedes Clk 320 coupe 2001

Публикувано 04 август 2012 - 23:32

Благодаря много! Без да разбирам, но мисля, че за това състояние няколко хиляди отгоре си е сериозна икономия за сметка на бъдещи разходи. Седалките са ел. апропо.

На снимката от близкия план на волана се вижда

• 0

#45 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 август 2012 - 23:39

Прав си. Това е стандартната версия на седалките.
На снимката по-долу са пълните ел.седалки. Забележи разликата в копчетата на вратите. При тях всичко е ел.регулируемо. Полза няма, само за кеф... Освен това се и разваля понякога модула, а той е "симпатичен" за ремонт.

Но това наистина са подробности! 320ката ти изглежда фантастично! Наистина!

Публикувано изображение
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни