Колеги, кажете като се поизчерпе темата, че да пусна нова - "ПАЗИ ПЕШЕХОДЕЦА".
Да ги нахраним и тях. Така и така сме почнали.
Ахахахаххахааххааххахаха ...луд!
Респект!
Публикувано 09 май 2012 - 22:03
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 май 2012 - 22:07
Публикувано 09 май 2012 - 22:18
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 май 2012 - 22:34
А пешеходците ги почвам още сега. Първо са тия, дето чакат маршрутките на пешеходна пътека...Колеги, кажете като се поизчерпе темата, че да пусна нова - "ПАЗИ ПЕШЕХОДЕЦА".
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 май 2012 - 22:40
Публикувано 09 май 2012 - 22:43
Публикувано 09 май 2012 - 22:46
А пешеходците ги почвам още сега. Първо са тия, дето чакат маршрутките на пешеходна пътека...
Следват тия, дето пресичат Цариградско шосе на Плиска отгоре, вместо през подлеза (за какво е тая двуметрова мрежа на мантинелата според вас?)... случвало ми се е, преди да сложат мрежата да видя мъж да пресича отгоре на Цариградско на спирката на х-л Плиска, носейки голям телевизор!
Публикувано 09 май 2012 - 22:56
Този пост е редактиран от бай Васил: 09 май 2012 - 22:59
Публикувано 09 май 2012 - 22:57
Публикувано 09 май 2012 - 23:08
... случвало ми се е, преди да сложат мрежата да видя мъж да пресича отгоре на Цариградско на спирката на х-л Плиска, носейки голям телевизор!
Публикувано 09 май 2012 - 23:10
Публикувано 09 май 2012 - 23:35
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 май 2012 - 00:01
Този пост е редактиран от eMs1: 10 май 2012 - 11:46
Публикувано 10 май 2012 - 09:42
Нямаше как да се изкаже по точно и ясно!!!.................. Но май да обсъждаме, да спорим, да се храним на автомобилисти и мотористи е безмислено, защото ако и двете страни не променят поведението си на пътя, ще продължава да загиват много хора.
В крайна сметка толерантността която се иска от мотористите е оправдана, виждал съм много пъти как не ги виждат и то в ситуации с по 10-20 км. или в задръствания и ги блъскат, защото патката или идиота нямат навика да си гледат в огледалата...аз винаги, ако мога им давам път ако може да мине, да минава, няма проблем, и почти винаги са ми благодарили. Автомобилистите също са прави относно безумните скорости на моторите...
НАЙ-ВАЖНОТО е, че правилата не се отнасят само до едните, защото ако ги спазваме и двете страни, ще е по-добре за всички.
Този пост е редактиран от kokoVmaxa: 10 май 2012 - 10:01
Публикувано 10 май 2012 - 11:45
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни