LTE панаира го почнаха блогърите по разните педалски сайтчета. Извинявам се на С., който ми е близък приятел и работи това, но 99% от блогърите за мен са си хора без елементарни познани, които повтарят като патета каквото пише в tech.sheets.
И преди някой да почне да се кълне как Самсунг, HTC или квито и да са там са го измислили... направих си домашното във Уики и се оказа, че TeliaSonera са го въвели първо в Европа, после американотата. Никой никой не лъже.
http://en.wikipedia....lecommunication).
И що да няма промяна в дисплея? Кой производител има тяхното dpi за дисплей?
Само пляскат някви телевизори и олигофрените повтарят HD, че искат... а какво е HD? резолюция, но необвързана от размер на екрана. Т.е. гаден 40+ инча телевизор е HD, ама какво става като натъпчем същата резолюция в 4 инча диагонал? Ами... нещо с много малки пиксели.
А много пиксели си искат видео обработка...
После: грее ми, батерията пада, ала бала...
Да речем, че конектора им е супер, да не би предния да беше уникален? И Нокиа имаха супер безумен... хубаво сменят го... тяхна си е преценката.
-Сим картата им дразни, че постоянно я променят.
-странен конектор
-да речем горе долу същият юзър интерфейс. Явно андроидаджиите искат шаренийка. (сравнявам м/у С2 и С3)
+Сходен интефейс.
+изпипани бизнес приложения (всичко свързано с мейли, календари и т.н. работи безотказно).
+сглобка /тея нямат лоша сглобка/
+редовни и (да предположим) смислени ъпдейти. Сравнявам със С2ката ми.
+Лесен за джейлбрейк и става много гъвкав след това. Да... блутута е хубаво нещо, особено като може да се използва и за файл трансфер.
Колкото до капитализацията... хората правят нещо и явно го правят добре.
Те и Блекбъри уж са супер, но... не фалираха ли вече?