Apple тема :)
Started by LiL, 10 Apr 2012 - 19:10:40
91 replies to this topic
Posted 13 September 2012 - 08:16
Честит нов iPhone 5 на всички сектанти
Разликите между стария и новия:
Разликите между стария и новия:
- Един ред икони повече
- Радикално нов дизай - вече целия е в един цвят, няма метален кант
- Вероятно няма да се може да се продава в щатите, защото нарушава патенти на HTC(делото вече е спечелено в щатите, но вероятно ще има извън съдебно споразумение, без искане за спиране на продажбите) и Samsung(започва дело с искане за забрана за продажба)
- Ооо забравих има и нов конектор, различен от стария, така че всичката стара периферия, която вече имате, няма да може да се ползва без преходник, който преходник май още не се произвежда
Edited by mradulov, 13 September 2012 - 08:21 .
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 13 September 2012 - 08:29
Мислиш ли, че ще забранят продажба в Щатите? ;-)
Posted 13 September 2012 - 09:29
Не ми се вярва, но живота е пълен с изненади ;-)Мислиш ли, че ще забранят продажба в Щатите? ;-)
Posted 13 September 2012 - 09:59
An iPhone 5 walks into a Genius Bar, and the genius says, "Hey buddy, why the long face?"
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Posted 13 September 2012 - 09:59
Сиреч да разбираме , че е поредният ШАЙТ
Вместо да унифицират продължават да измислят все по-уникални простотии. Дълго няма да ги бъде
Вместо да унифицират продължават да измислят все по-уникални простотии. Дълго няма да ги бъде
Posted 13 September 2012 - 10:48
Абе без С.Джобс ще се случи това,което се е случвало и в миналото,когато той е отсъствал от компанията.
Само дето сега няма да може да се върне на бял кон.
Само дето сега няма да може да се върне на бял кон.
Edited by shotgun600, 13 September 2012 - 10:48 .
Posted 13 September 2012 - 11:33
Чакайте си вие момента, когато няма да ги бъде . Това ще е някога, когато мерцедес зарежат производството на С класата.
Апропо има конектор ( преходник ) на цена от 29 долара
Апропо има конектор ( преходник ) на цена от 29 долара
Posted 13 September 2012 - 11:34
Интересно сега как всички айШит фенчета ще защитават 4 инчовия дисплей преди това 3.5 им бяха повече от достатъчни, да видим сега 4
Мани мани, пълна излагация, няма nfc, няма HD екран (пазят го за 5с )
Обаче камерата вече снимала в режим панорама ха ха ха, къде е иновацията в тоя телефон?!? май по ги бива в съдебните спорове по патентите от колкото в направата на нещо читаво...
Жалко, тая компания ще си замине скоро, ще е поредната посредствена компания след смъртта на С. Джобс...
Мани мани, пълна излагация, няма nfc, няма HD екран (пазят го за 5с )
Обаче камерата вече снимала в режим панорама ха ха ха, къде е иновацията в тоя телефон?!? май по ги бива в съдебните спорове по патентите от колкото в направата на нещо читаво...
Жалко, тая компания ще си замине скоро, ще е поредната посредствена компания след смъртта на С. Джобс...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Posted 13 September 2012 - 12:04
16:9 екран... трябва да видя дали ще ми хареса.
Сглобката изглежда супер. Очакваше се да махнат задното стъкло, макар че много го харесвам с 2те стъкла 4s-а.
Тънък и по-лек... супер, въпреки че дебелината на 4s ми е ОК.
LTE-то, страхотно, ама не ме вълнува в БГ Най-накрая го добавиха.
В интерес на истината видях някакъв rumour пост за Самсунг с Уиндоус мобайл. Единствения досега на жълтите, който изглеждаше с хубава сглобка.
Андроид не е моята игра, определено.
Следващия имам 2 алтернативи: или да си взема 4-4s-5 ябълка, или да мина на Windows Mobilе. Въпреки че работи приемливо и не се оплакват, не съм сигурен, че бих се жертвал.
А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Сглобката изглежда супер. Очакваше се да махнат задното стъкло, макар че много го харесвам с 2те стъкла 4s-а.
Тънък и по-лек... супер, въпреки че дебелината на 4s ми е ОК.
LTE-то, страхотно, ама не ме вълнува в БГ Най-накрая го добавиха.
В интерес на истината видях някакъв rumour пост за Самсунг с Уиндоус мобайл. Единствения досега на жълтите, който изглеждаше с хубава сглобка.
Андроид не е моята игра, определено.
Следващия имам 2 алтернативи: или да си взема 4-4s-5 ябълка, или да мина на Windows Mobilе. Въпреки че работи приемливо и не се оплакват, не съм сигурен, че бих се жертвал.
А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Posted 13 September 2012 - 17:25
Ееее, едно нещо да им харесвам (приемливо малкия екран) и те да го kaputt-ъпгрейднат.
Епъл става поредния производител на джобни плазми
Епъл става поредния производител на джобни плазми
Posted 13 September 2012 - 18:41
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 September 2012 - 20:30
Жестоко е.
В Лондон един път гледах как един черен си се разкарваше със S2-ка със найлончето, с което идва в кутията.
Тоя беше толко тъп, че дори не го беше отлепил... сигурно си е мислил, че е протектор.
А на него има един голям шарен надпис.
В Лондон един път гледах как един черен си се разкарваше със S2-ка със найлончето, с което идва в кутията.
Тоя беше толко тъп, че дори не го беше отлепил... сигурно си е мислил, че е протектор.
А на него има един голям шарен надпис.
Posted 13 September 2012 - 22:30
Оказва се, че новия конектор е изцяло цифров и старата периферия дори с конвертор няма да е много полезна. От плод-зеленчука са потвърдили, че няма да има видео през ковертера и съветват да се посъветвате с производителя на вашия автомобил, дали конвертора ще е съвместим с автомобила.А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Това си е много хитър ход, ако имаш позиции на пазара за смартфони, но си решил да стъпваш и на авто пазара, така че скоро очаквайе iCar.
Вероятно iCar ще е с още по-нов конектор, така че ще трябва да изчакате iPhone 7 за да може да го включите към iCar...
С новия хайФон ми се струва, че е валидна приказката: туй що крояхме в мрака май се поусра...
А новия Интел-фон е на 2 гигахерца с оптимизирано управление за новия многояйчен мобилен интелски процесор и Андроид 4.1
Лично аз чакам да пипна новата Нокиа за да преценя дали да чакам Интел-фон с уиндоус мобайл или да рипам на Нокия?
Не съм некъв хейтър на плодовете, ама това с конектора е голем гаф, има доста недоволни пациенти дори преди да са започнали продажбите, а представете си след като средно статистическия американец установи, че новия тралафон не бачка със старата периферия дори с 30 доларов конвертор....
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Edited by mradulov, 13 September 2012 - 22:37 .
Posted 14 September 2012 - 00:28
Не смея да се изкажа за устройството, тъй като във форума има достатъчно специалисти.
Но не можах да подмина темата за очакван залез в момент, в който едната компания е най-голямата в света по пазарна капитализация (не за друго, ми потребителите са риби и не разбират), а другата е бивше величие на финансовия ръб в съюз с изоставаща на този пазар софтуерна компания.
То не са ядра, не е магически софтуер и супермощен хардуер...да видим как ще се продава iPhone и ще можем да коментираме отново.
Sent from my iPad using Tapatalk
Но не можах да подмина темата за очакван залез в момент, в който едната компания е най-голямата в света по пазарна капитализация (не за друго, ми потребителите са риби и не разбират), а другата е бивше величие на финансовия ръб в съюз с изоставаща на този пазар софтуерна компания.
То не са ядра, не е магически софтуер и супермощен хардуер...да видим как ще се продава iPhone и ще можем да коментираме отново.
Sent from my iPad using Tapatalk
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users