Apple тема :)
Започната от LiL, 10 апр 2012 - 19:10:40
91 мнения по тази тема
Публикувано 23 април 2012 - 08:58
IMG_0221.PNG 119,14K
41 Брой сваляния
IMG_0222.PNG 52,44K
42 Брой сваляния
Даваш на ON и въвеждаш номера.
Даваш на ON и въвеждаш номера.
Публикувано 13 септември 2012 - 08:16
Честит нов iPhone 5 на всички сектанти
Разликите между стария и новия:
Разликите между стария и новия:
- Един ред икони повече
- Радикално нов дизай - вече целия е в един цвят, няма метален кант
- Вероятно няма да се може да се продава в щатите, защото нарушава патенти на HTC(делото вече е спечелено в щатите, но вероятно ще има извън съдебно споразумение, без искане за спиране на продажбите) и Samsung(започва дело с искане за забрана за продажба)
- Ооо забравих има и нов конектор, различен от стария, така че всичката стара периферия, която вече имате, няма да може да се ползва без преходник, който преходник май още не се произвежда
Този пост е редактиран от mradulov: 13 септември 2012 - 08:21
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 септември 2012 - 08:29
Мислиш ли, че ще забранят продажба в Щатите? ;-)
Публикувано 13 септември 2012 - 09:29
Не ми се вярва, но живота е пълен с изненади ;-)Мислиш ли, че ще забранят продажба в Щатите? ;-)
Публикувано 13 септември 2012 - 09:59
An iPhone 5 walks into a Genius Bar, and the genius says, "Hey buddy, why the long face?"
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 13 септември 2012 - 09:59
Сиреч да разбираме , че е поредният ШАЙТ
Вместо да унифицират продължават да измислят все по-уникални простотии. Дълго няма да ги бъде
Вместо да унифицират продължават да измислят все по-уникални простотии. Дълго няма да ги бъде
Публикувано 13 септември 2012 - 10:48
Абе без С.Джобс ще се случи това,което се е случвало и в миналото,когато той е отсъствал от компанията.
Само дето сега няма да може да се върне на бял кон.
Само дето сега няма да може да се върне на бял кон.
Този пост е редактиран от shotgun600: 13 септември 2012 - 10:48
Публикувано 13 септември 2012 - 11:33
Чакайте си вие момента, когато няма да ги бъде . Това ще е някога, когато мерцедес зарежат производството на С класата.
Апропо има конектор ( преходник ) на цена от 29 долара
Апропо има конектор ( преходник ) на цена от 29 долара
Публикувано 13 септември 2012 - 11:34
Интересно сега как всички айШит фенчета ще защитават 4 инчовия дисплей преди това 3.5 им бяха повече от достатъчни, да видим сега 4
Мани мани, пълна излагация, няма nfc, няма HD екран (пазят го за 5с )
Обаче камерата вече снимала в режим панорама ха ха ха, къде е иновацията в тоя телефон?!? май по ги бива в съдебните спорове по патентите от колкото в направата на нещо читаво...
Жалко, тая компания ще си замине скоро, ще е поредната посредствена компания след смъртта на С. Джобс...
Мани мани, пълна излагация, няма nfc, няма HD екран (пазят го за 5с )
Обаче камерата вече снимала в режим панорама ха ха ха, къде е иновацията в тоя телефон?!? май по ги бива в съдебните спорове по патентите от колкото в направата на нещо читаво...
Жалко, тая компания ще си замине скоро, ще е поредната посредствена компания след смъртта на С. Джобс...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 13 септември 2012 - 12:04
16:9 екран... трябва да видя дали ще ми хареса.
Сглобката изглежда супер. Очакваше се да махнат задното стъкло, макар че много го харесвам с 2те стъкла 4s-а.
Тънък и по-лек... супер, въпреки че дебелината на 4s ми е ОК.
LTE-то, страхотно, ама не ме вълнува в БГ Най-накрая го добавиха.
В интерес на истината видях някакъв rumour пост за Самсунг с Уиндоус мобайл. Единствения досега на жълтите, който изглеждаше с хубава сглобка.
Андроид не е моята игра, определено.
Следващия имам 2 алтернативи: или да си взема 4-4s-5 ябълка, или да мина на Windows Mobilе. Въпреки че работи приемливо и не се оплакват, не съм сигурен, че бих се жертвал.
А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Сглобката изглежда супер. Очакваше се да махнат задното стъкло, макар че много го харесвам с 2те стъкла 4s-а.
Тънък и по-лек... супер, въпреки че дебелината на 4s ми е ОК.
LTE-то, страхотно, ама не ме вълнува в БГ Най-накрая го добавиха.
В интерес на истината видях някакъв rumour пост за Самсунг с Уиндоус мобайл. Единствения досега на жълтите, който изглеждаше с хубава сглобка.
Андроид не е моята игра, определено.
Следващия имам 2 алтернативи: или да си взема 4-4s-5 ябълка, или да мина на Windows Mobilе. Въпреки че работи приемливо и не се оплакват, не съм сигурен, че бих се жертвал.
А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Публикувано 13 септември 2012 - 17:25
Ееее, едно нещо да им харесвам (приемливо малкия екран) и те да го kaputt-ъпгрейднат.
Епъл става поредния производител на джобни плазми
Епъл става поредния производител на джобни плазми
Публикувано 13 септември 2012 - 18:41
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 13 септември 2012 - 20:30
Жестоко е.
В Лондон един път гледах как един черен си се разкарваше със S2-ка със найлончето, с което идва в кутията.
Тоя беше толко тъп, че дори не го беше отлепил... сигурно си е мислил, че е протектор.
А на него има един голям шарен надпис.
В Лондон един път гледах как един черен си се разкарваше със S2-ка със найлончето, с което идва в кутията.
Тоя беше толко тъп, че дори не го беше отлепил... сигурно си е мислил, че е протектор.
А на него има един голям шарен надпис.
Публикувано 13 септември 2012 - 22:30
Оказва се, че новия конектор е изцяло цифров и старата периферия дори с конвертор няма да е много полезна. От плод-зеленчука са потвърдили, че няма да има видео през ковертера и съветват да се посъветвате с производителя на вашия автомобил, дали конвертора ще е съвместим с автомобила.А м/у другото конектора ме кефи новия. Старият ме дразнеше. Китайците ще пуснат адаптери по 2 долара и всичко ще е ОК
Това си е много хитър ход, ако имаш позиции на пазара за смартфони, но си решил да стъпваш и на авто пазара, така че скоро очаквайе iCar.
Вероятно iCar ще е с още по-нов конектор, така че ще трябва да изчакате iPhone 7 за да може да го включите към iCar...
С новия хайФон ми се струва, че е валидна приказката: туй що крояхме в мрака май се поусра...
А новия Интел-фон е на 2 гигахерца с оптимизирано управление за новия многояйчен мобилен интелски процесор и Андроид 4.1
Лично аз чакам да пипна новата Нокиа за да преценя дали да чакам Интел-фон с уиндоус мобайл или да рипам на Нокия?
Не съм некъв хейтър на плодовете, ама това с конектора е голем гаф, има доста недоволни пациенти дори преди да са започнали продажбите, а представете си след като средно статистическия американец установи, че новия тралафон не бачка със старата периферия дори с 30 доларов конвертор....
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2
Този пост е редактиран от mradulov: 13 септември 2012 - 22:37
Публикувано 14 септември 2012 - 00:28
Не смея да се изкажа за устройството, тъй като във форума има достатъчно специалисти.
Но не можах да подмина темата за очакван залез в момент, в който едната компания е най-голямата в света по пазарна капитализация (не за друго, ми потребителите са риби и не разбират), а другата е бивше величие на финансовия ръб в съюз с изоставаща на този пазар софтуерна компания.
То не са ядра, не е магически софтуер и супермощен хардуер...да видим как ще се продава iPhone и ще можем да коментираме отново.
Sent from my iPad using Tapatalk
Но не можах да подмина темата за очакван залез в момент, в който едната компания е най-голямата в света по пазарна капитализация (не за друго, ми потребителите са риби и не разбират), а другата е бивше величие на финансовия ръб в съюз с изоставаща на този пазар софтуерна компания.
То не са ядра, не е магически софтуер и супермощен хардуер...да видим как ще се продава iPhone и ще можем да коментираме отново.
Sent from my iPad using Tapatalk
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни