CLK 270 CDI, '04. Тъжното в историята е, че деня преди да го взема счупих крак и сега ще седи месец и половина в гараж
CLK-тата във Клуба и форума
Започната от kdl, 12 апр 2012 - 21:55:06
205 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2018 - 13:00
Публикувано 06 юни 2018 - 15:58
CLK 270 CDI, '04. Тъжното в историята е, че деня преди да го взема счупих крак и сега ще седи месец и половина в гараж
Вземи си един пернишки дистроник - тухла върху педала на газта
Публикувано 09 юни 2018 - 15:47
деня преди да го взема счупих крак
--
Предполагам че ден след като си го взел, си счупил крак ?
Съжалявам за което, желая ти бързо въстановяване.
сесшисе ?
Публикувано 17 октомври 2018 - 08:33
Хора, напълнихте ми очите. Страхотни автомобили, ама не страхотни ами направо великолепни. То не са джанти, фарове, брони, екстри и какво ли още не..... Думи нямам
Аз засега още няма да показвам моята машинка, че хич не за пред хора все още. (200 компресор, 192 коня, ръчка, газов инжекцион, кожен салон, 1999 или 2000 - незнам, по вин излиза 03,03,2000, а на стъклата има 9-ки) За съжаление преди мен не е попаднала на собственици и е нужна реставрация. Имаме се вече от година и половина и изминахме почти 50 хил. км. Определено нещото, с което мога да се похваля, че вече стъпи правилно на пътя (чисто технически), няма да уточнявам през какво преминах. Май ми останаха само някои дребни ремонтчета и климатроника, да се оправят. Сега стигнах до борбата с вътрешния интериор, а след това планирам и красота от вън - ламарини, фарове и тн.. Вътре е чудо на чудесата, почти няма елементче, което да няма нужда да се поправи или смени, както и има липсващи - то е скъсано, изтъркано, надраскано, неработещо. Но не се оплаквам, а напротив радвам се на всяко нещо, което успея да си ремонтирам или сменя. Засега се сдобих с единия сенник, смених си всички изгорели крушки , светнах си и таблото (изгорели лампи + смяна на кабели за температурата и часовника), пасажерската седалка вече се мести, съвсем наскоро светнах и пепелника + запалката, полирах си стъклото на километража. Тези дни чакам горното махагонче на средната конзола, заедно с копчетата, плюс панела на климатроника и средните духалки. Има още мнооооого обаче. Засега с удоволствие си редя легото и напролет живи и здрави ще показвам снимки.
Надявам се да не съм оттегчила някой с писанията си и дано не съм излязла от темата.
Много и безаварийни километри ви пожелавам на всички и все на такива прекрасни машинки да се радвате. Ейййй, очите ми останаха в тая тема
Публикувано 17 октомври 2018 - 08:37
Не се коси, ще я реставрираш В края на крайщата щом е подарък ще си я караш и ще се радваш. Успех!
Публикувано 17 октомври 2018 - 09:15
Не се коси, ще я реставрираш В края на крайщата щом е подарък ще си я караш и ще се радваш. Успех!
Благодаря за вярата и подкрепата
Само да споделя, че не е подарък , а по-скоро, заради сляпата любов към CLK-то, финансовото състояние тогава и самият момент, че останах пеша.
Но то пък за мен хич няма значение дали е подарък или не, мисля еднакво щеше да ми е отношението към нея. Аз никога не съм съжалявала, че ми е в ръцете и с много радост и мерак я карам ежедневно и връщам към нормалното и състояние. Абсолютно убедена съм, че тая кола мога да я реставрирам. Само фактът, че е оцеляла на толкова гавра и е на пистата, сам по себе си говори за марката и модела. Не искам да налагам мнение, но моето лично е, че всичките в тоя форум сме случили на машини.
Публикувано 15 януари 2019 - 15:27
Смених джантите с други, оригинални Мерцедес, 16 цола.
Харесва ми как станаха
Харесва ми как станаха
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от barty: 15 януари 2019 - 15:27
Публикувано 22 януари 2019 - 11:12
Малко нови снимки на моята машина❤️
Прикачени файлове
Публикувано 01 септември 2019 - 21:53
Ето го и моя:
Прикачени файлове
Публикувано 12 октомври 2020 - 18:21
Здравейте колеги! Нов съм и искам да попитам за какво служи джаджата под подлакътника
Колата е CLK270 2003година.
Колата е CLK270 2003година.
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от Ivalin209: 12 октомври 2020 - 18:27
Публикувано 16 октомври 2020 - 22:30
Заден вентилатор парно за Mercedes Benz CLK, W209 2004 г., 2.7 CDI дизел 170 конски сили. N: A2038300308
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни