Здравейте колеги!
Поздрави за хубавия форум!
След 1 седмица обикаляне из автокъщите, и аз се спрях на CLK 270 CDI, малко старичък - 2002 година, но хич не лош екземпляр
Ето и снимки:
Публикувано 24 септември 2013 - 18:53
Здравейте колеги!
След 1 седмица обикаляне из автокъщите, и аз се спрях на CLK 270 CDI, малко старичък - 2002 година, но хич не лош екземпляр
Ето и снимки:
Публикувано 24 септември 2013 - 19:24
Здравейте колеги!
Ето и снимки:
Здравейте колеги!
Ето и снимки:
The Best or Nothing
Публикувано 24 септември 2013 - 19:45
Здравей колега!
Благодаря!
Колата има доста екстри да, само Keyless няма, но не е болка за умиране.
Относно навигацията, в Австрия работи.Понеже аз тук живея. В жабката на колата имаше 6 оригинални диска на Австрия, Германя, Италия, Швейцария и още нещо имаше май не съм сигурен, изпробвах я миналата седмица че ходих до Мюнхен, работи идеално! В Залцбург пробвах няколко адреса и тук се справи без никакви проблеми!
А дистанционното е за Command-a, до сега бях виждал само в една S класа такова и останах много приятно изненадан че и моята има!
Поздрави!
Публикувано 24 септември 2013 - 20:04
Здравей колега!
Благодаря!
Колата има доста екстри да, само Keyless няма, но не е болка за умиране.
Относно навигацията, в Австрия работи.Понеже аз тук живея. В жабката на колата имаше 6 оригинални диска на Австрия, Германя, Италия, Швейцария и още нещо имаше май не съм сигурен, изпробвах я миналата седмица че ходих до Мюнхен, работи идеално! В Залцбург пробвах няколко адреса и тук се справи без никакви проблеми!
А дистанционното е за Command-a, до сега бях виждал само в една S класа такова и останах много приятно изненадан че и моята има!
Поздрави!
Моята е почти копие на твоята..от към екстри Тези подобия на въздуховоди около ск. лост и копчета какви са? Попитах за навигацията, защото карта за България няма и най-вероятно няма и да има. А за Австрия можеш да си свалиш от интернет и по-нови версии, ако твоята не е толкова нова.
Поздрави!
The Best or Nothing
Публикувано 24 септември 2013 - 21:08
Страхооооотна 209ка! Поздравления!
Публикувано 24 септември 2013 - 21:23
Много е добра! Браво!
Такава се купува без много мислене.
Публикувано 24 септември 2013 - 21:46
Благодаря ви колеги!
Не съм мислил много, грабна ме от първия път!
Колега CarlBenz, моята около скоростния лост има само от дясната страна едно копче за печката, иначе моделите с дистроник имат от дясната страна врътката за настройка на дистанцията и копче за активиране на дистроника, това моята го няма.
А за картите от интернет, пробвах да си сваля една но като я записах остави че не тръгна, ами след това ми се наложи да вадя диска от навито с пинсета... не знам защо но не искаше да излезе, докато оригиналните ги пробвах до един и нямаше никакъв проблем.
Поздрави!
Публикувано 24 септември 2013 - 21:48
P.S. Имал съм и стар профил на който току що намерих паролата
Бако Мецан!
Публикувано 13 октомври 2013 - 21:50
Днес направих още няколко снимки колеги! Ето да ви се похваля
Публикувано 14 октомври 2013 - 07:47
Днес направих още няколко снимки колеги! Ето да ви се похваля
Супер е, дано да ти е допаднала колата и повече време да и се радваш
The Best or Nothing
Публикувано 14 октомври 2013 - 14:05
тая седмица няма ли да идеш до Мюнхен ?
да я полеем обилно с бира
Публикувано 14 октомври 2013 - 17:17
CarlBenz
Допадна ми и то доста! Може някакъв чип евентуално да и се сложи за да стане още по нервна, иначе всичко и е на 6
Praetorian
Мислех направо нов накрайник да взема, но напролет + по-големи джанти
cyberpig1
Колега ти в Мюнхен ли си? Бях на октоберфест-а последно, иначе ми е любима дестинация за Събота и Неделя, пиши може да я полеем!
Публикувано 14 октомври 2013 - 18:51
Публикувано 14 октомври 2013 - 20:02
Ще отложим поливането за друг път значи, че аз до петък съм на бачкане.
И Благодаря!
Публикувано 03 декември 2013 - 12:51
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни