Пролетен събор на Мерцедес-Бенц Клуб България и Приятели
Започната от aalexieff, 08 апр 2012 - 17:23:34
75 мнения по тази тема
Публикувано 11 април 2012 - 18:20
Аз мога да кажа само браво на всички за доброто шоу ,което направиха.
Нека никой не забравя ,че тези хора със собствени пари са си покрили разходите по колите ,само за да стане купон. ЕВАЛА МОМЧЕТА!!!
Нека никой не забравя ,че тези хора със собствени пари са си покрили разходите по колите ,само за да стане купон. ЕВАЛА МОМЧЕТА!!!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 април 2012 - 18:30
+1
Евала и от мен момчета.
Примерно аз дори и да можех да си изключа блокажа никога не бих дрифтил толкова много на асфалт, че чак да стигна до конци, защото след това освен че трябва да си взема нови гуми ще треперя през цялото време да не ми изщрака някое каре примерно.
ЕВАЛА още един път от мен!!!
Публикувано 11 април 2012 - 18:35
Видео нещо???
Публикувано 11 април 2012 - 19:29
Супер, а други клипове на гонки има ли?
Иначе Лазар на газ ли се състезаваше?
Пробва ли на бензин?
Не е ли сменил все още повредения дебитомер?
Иначе Лазар на газ ли се състезаваше?
Пробва ли на бензин?
Не е ли сменил все още повредения дебитомер?
Публикувано 11 април 2012 - 19:37
Много ти се иска да е на газ нали Е не е ,на бензин е!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 април 2012 - 19:59
А кецаният дебитомер сменен ли е?Много ти се иска да е на газ нали Е не е ,на бензин е!
Публикувано 11 април 2012 - 21:59
Събирането на пистата беше супер ! Много ми хареса S-kata 300 TDI карах точно зад нея , а шофера правеше лек слалом и стоеше адски мазно на пътя , чак знаменцето му фръкна , но нямаше как да реагирам . Клипове на 2.3 компресора който много въртя някой няма ли да качи . А "радо32" , старите хора са казали който има брада има и гребенче
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе
Публикувано 11 април 2012 - 22:11
аз съм момчето с ес-ката
Aбе серс , що не пием кафета мафета в Габрово , аз уча там , и любчо със черната е-класа ми е приятелче , тря се разберем за кафенце.
Aбе серс , що не пием кафета мафета в Габрово , аз уча там , и любчо със черната е-класа ми е приятелче , тря се разберем за кафенце.
Този пост е редактиран от mbthepower: 11 април 2012 - 22:13
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 11 април 2012 - 22:12
Ще трябва да станеш петролен шейх с този разход и при прогнозирана цена от Б.Б. от 7лв. за литър...Все пак да не забравяме че има още три 600 тук.
Вярно че две от тях са паметници в момента,но ще дойде време и като тръгнат ще пляскат с лекота тия цедки със двигатели от сенокосачки и детски компресорчета.
Благодарим за вниманието.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 11 април 2012 - 22:14
Все пак да не забравяме че има още три 600 тук.
Вярно че две от тях са паметници в момента,но ще дойде време и като тръгнат ще пляскат с лекота тия цедки със двигатели от сенокосачки и детски компресорчета.
Благодарим за вниманието.
Стига си хранил Компресорите, че току виж и ти изядеш пердаха на някой светофар, 100-150метра ти ги е взел като нищо, то тия "мастодонти" вашите по два-три тона ако ще и с 18 цилиндров мотор да са, докато се развърти и компресора е на другия светофар.
Хохохохо това с разхода го бях забравил, Богомил ме подсети.... шейховете аххахахах
Този пост е редактиран от Алфонсо: 11 април 2012 - 22:15
Публикувано 11 април 2012 - 22:33
7лв./литър е несериозно. Това ще срине световната икономика, щото ще срине Европа.
Над 3.50/л в близките 5 години не мога да си го представя.
Над 3.50/л в близките 5 години не мога да си го представя.
Публикувано 11 април 2012 - 22:54
Да, тази цена е абсурдна, но не забравяйте, че живеем в държавата Абсурдия.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 11 април 2012 - 23:16
коя бежше 2.3 компресорСъбирането на пистата беше супер ! Много ми хареса S-kata 300 TDI карах точно зад нея , а шофера правеше лек слалом и стоеше адски мазно на пътя , чак знаменцето му фръкна , но нямаше как да реагирам . Клипове на 2.3 компресора който много въртя някой няма ли да качи . А "радо32" , старите хора са казали който има брада има и гребенче
Публикувано 11 април 2012 - 23:16
Поздрави от Габрово стана интересно на пистата и наистина много ще се радвам ако има още снимки и клипове. Надявам се за в бъдеще да се виждаме по-често. Може да се замерим отново с 600 въпреки че както каза колегата сме с двигатели от сенокосачки от Габрово има две компресорчета винаги готови да накажат големите мотори (нищо лично ) Успех Колеги и дай боже само за хубави поводи да се събираме и пишем
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни