След страхотния монтаж на газовото благодарности отново. Колата върви 2 пъти по-добре от преди и изобщо не може да се разбере дали е на бензин или газ
Благодаря на Бай Васил
Започната от Yumerov, 04 апр 2012 - 22:53:22
34 мнения по тази тема
Публикувано 19 юли 2013 - 11:20
Благодарности и от мен на бай Васил - властелина на главите на мотор 111, и на студена фантичка портокал Оставяш му колата на 2 цилиндъра,отиваш в чужбина да си гледаш кефа, връщаш се и си я вземаш като нова. Без неприятни изненади, забавяния или извинения че еди-какво си разбираш ли излязло, и не можело да стане. Евала ти бай Васо.
Прикачил съм ти и снимка от неделя (когато ти звъннах,) това е след 500км извънградско, (с телефона е правена и е малко некачестевна) огледахме всичко внимателно и според мене (доколкото разбирам) всичко бе наред. Като мина другия път началото на август дето говорихме за фаровете, може и с тебе да погледнем. Иначе тука каквото въртя градско по Варна, колата си бачка нормално, пали нормално без защити и така. И да не забравиш да ми пратиш на лично, това дето ми обеща.
bubini.jpg 108,98K 19 Брой сваляния
Този пост е редактиран от adv_petrov: 19 юли 2013 - 11:23
"AMG? Ово je стандарт каj нас!!!"
Публикувано 20 юли 2013 - 07:49
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 24 февруари 2014 - 08:19
Благодарение на бай Васо още един красавец беше излекуван.
Прикачени файлове
Публикувано 11 май 2016 - 20:21
Поредният доволен и благодарен клиент на Васил /Бай Васил/!! Останах очарован от човека и майстора!! И да не забравя и Жорката!! Благодаря ви момчета и да сте здрави да ни помагате още!!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни