Благодаря на Бай Васил
Започната от Yumerov, 04 апр 2012 - 22:53:22
34 мнения по тази тема
Публикувано 04 април 2012 - 22:53
Искам да изкажа огромните си благодарности към Бай Васил за помощта, която ми оказа днес. Много точен и готин Човек е. Без да се замисли дори, предложи да окаже помощ и ми отдели доста от свободното си време. Благодарение на него проблема с прекъсването на Бенца е решен. Даже и подарък ми направи, евала и жив и здрав да е още 100 години
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 04 април 2012 - 22:58
бай Васил е голям : )
Трябва да има повече такива хора като него !
Въпреки че от скоро съм във форума, на мен ми е помагал неколкократно
Трябва да има повече такива хора като него !
Въпреки че от скоро съм във форума, на мен ми е помагал неколкократно
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 05 април 2012 - 08:11
Дано има повече хора като бай Васил.И на мен е помагал.
Публикувано 05 април 2012 - 08:37
Бай Васил е свестен, това е ясно, не стана ясно обаче какво му беше на бенца, от какво прекъсваше?
Кажете не го пазете в тайна, да се знае.
Кажете не го пазете в тайна, да се знае.
Публикувано 05 април 2012 - 09:36
"Вирус" в едната бубина.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 април 2012 - 10:38
Как го излекувахте с нова бобина или????"Вирус" в едната бубина.
Публикувано 05 април 2012 - 14:16
С нова, ама втора употреба Остава само и едно дебитомерче да й намеря и следва газифициране
Луд умора нема, само се поти
Публикувано 05 април 2012 - 14:27
Бяй василе ще идваш ли на събора утре?
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 05 април 2012 - 19:55
Не Трифка, обещал съм да помогна нещо на приятел.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 април 2012 - 21:03
Малко са хората, които все още не са опрели до помощта на бай Васил, със сигурност по-малко от тези на които е помагал. Жив и здрав да е
Follow your own star...
Публикувано 05 април 2012 - 21:11
Малко неща са по-хубави от това да си част от доброто настроение на човек в нужда! .
Да сме живи и здрави да си помагаме, момчета!
Да сме живи и здрави да си помагаме, момчета!
Публикувано 06 април 2012 - 09:23
Да се включа и аз, искам да изкажа благодарности на бай Васил, защото ми помогна и то не веднъж, но най-вече евала, че е голям ЧОВЕК.
Поздрави колега, жив и здрав
Поздрави колега, жив и здрав
Публикувано 06 април 2012 - 20:52
Голям,
Достоен за уважение
Достоен за уважение
Публикувано 08 април 2012 - 16:05
Пичага е Бай Васо, спор няма
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни