Цената на тази 230-ка е почти същата като на 320-та, както ти казах на мен ми свали до 7400 по телефона, 320-та е с доста повече екстри обаче.
300ина лева за да ти оправят тавана като хората във Вилнер.
Седалките 50-100лв. да зашият скъсаните шевове.
0-няколко стотин лева да се оправи управлението на седалката. Там проблемът е кой ще се хване да го поправя и дали ще има познанията.
+ евентуално един нов ксенон кит, но китайски... Ако имаш умиращ баласт. Ако е крушка е по-евтино.
Абе не е лоша машината.
Трябва да обслужиш автомата и всякакви дребни консумативи, които излизат при такава кола. Ако те кефи, не виждам причина да не я поглднеш.
Колата е края на 99та, като я проверихме, просто да го имаш като информация. Не е никакъв проблем това.
300-те лева във Вилнер може и да си ги спестиш, просто Лилов е перфекционист, както и ти си забелязал;
За седалките - да има скъсан шев на задната седалка, предполагам, че това е цената;
За седалката вече говорихме, на мен ми беше идеална, нямах нужда да си я намествам

Ксенона...не знам, веднъж прессветна, имаше и един изгорял габарит, не е болка за умиране;
Обслужването така и така, каквато и кола да вземеш ще трябва да си го калкулираш....за мен, за последен път

, за тази цена колата си заслужава, но, винаги има едно но, все пак е стара кола и никога не се знае с какво може да те изненада...ако навиеш някой да дойде с диагностика, ще е най-добре, има такива сервизи, дето я предлагат тая услуга, но знам за района на София, до Дупница дали ще се навие някой, нямам идея.
Този пост е редактиран от eMs1: 04 януари 2013 - 15:39