Пътуване до Дряново?
Започната от ХаPu, 02 апр 2012 - 21:20:07
44 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2012 - 12:35
Аз ще пътувам в събота (тръгвам около10ч), както и Ники (около7ч).
Публикувано 03 април 2012 - 15:23
Нека дойде петък и да знам дали няма да изникнат някакви ангажименти за преди тръгването ми.
Публикувано 03 април 2012 - 15:56
Някой от габрово ако има, нека ходим заедно, ако ли не ще ви чакам там. , ще бъда по обед там, пък който дойде.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 05 април 2012 - 13:48
Е-е-е-е някой ме прокле явно Не съм излизал от офиса от 8:00 вчера сутринта - пишем едни документи, дето трябваше днес да са готови. Щеше ми се да кажа, че съм спал в офиса, но даже не можах и да спя... Заради което - утре няма да съм на работа. Така или иначе - няма да тръгна по-рано, но понеже написах, че няма как да не ида в петък - светът се обърна, земята се отвори, ама се случиНо така или иначе - ако повече хора гласуват за час, в който не мога да тръгна, това няма да убеди работодателя ми, да ме пусне по-рано...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 05 април 2012 - 13:57
Има шанс за Събота сутрин и за мен... ще Ви държа в течение.
На Веско и на Илия имам телефоните, Радо, можеш ли да драснеш и твоя в темата, ако сколасам да се чуем сутринта.
На Веско и на Илия имам телефоните, Радо, можеш ли да драснеш и твоя в темата, ако сколасам да се чуем сутринта.
Публикувано 05 април 2012 - 14:23
Айде да се определят сборни часове и масто за тръгване за петък и събота и който, когато може ще се присъедини. Защото и аз казах, че в петък вечер ще тръгвам, ама де да знам......всичко се случва.
Публикувано 05 април 2012 - 16:54
Никога не казвай никога!Е-е-е-е някой ме прокле явно Не съм излизал от офиса от 8:00 вчера сутринта - пишем едни документи, дето трябваше днес да са готови. Щеше ми се да кажа, че съм спал в офиса, но даже не можах и да спя... Заради което - утре няма да съм на работа. Така или иначе - няма да тръгна по-рано, но понеже написах, че няма как да не ида в петък - светът се обърна, земята се отвори, ама се случи
По темата с тръгването. Аз тръгвам в 12 от паркинга на Била-та на България, където ще се чакаме с Тони (Тоцата)..за други групи не знам.
Този пост е редактиран от LiL: 05 април 2012 - 20:15
Публикувано 05 април 2012 - 21:29
На някой да му се пътува при мен... че не ми се вози сам ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 05 април 2012 - 21:41
Батето, в твойта кола само Трифонови!
Пак по темата - повтарям предложението си - петък 18:30 часа на ШЕЛ на околовръстното и Ботевградско.
Другата група за обедно време вече се е оформила... Който планира да пътува рано сутринта или в събота - да предложи час и място.
Пак по темата - повтарям предложението си - петък 18:30 часа на ШЕЛ на околовръстното и Ботевградско.
Другата група за обедно време вече се е оформила... Който планира да пътува рано сутринта или в събота - да предложи час и място.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни