Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Сервизна седмица 2012 - БалканСтар

• Please log in to reply
38 мнения по тази тема

#16 HERMES

HERMES

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 200CE; W140 S320

Публикувано 27 март 2012 - 15:39

Тези от Балкан Стар за пореден път доказват какви МОШЕНИЦИ са. Ако някой от вас има 124-ка с учудване ще разбере, че те не влизали в обхвата на тази промоция според думите на служителката по телефона. Питам аз къде тази информация е посочена в сайта им или в брошурата? Мошеници до безобразие!!!!

PS: Същото важи и за 190-ките. Довечера подавам жалба в КЗП. Съветвам всеки един от Вас лично засегнат от поредното безобразие и измама от БалканСтар да направи същото.

Този пост е редактиран от HERMES: 27 март 2012 - 15:53

• 0

#17 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 27 март 2012 - 16:57

Тези от Балкан Стар за пореден път доказват какви МОШЕНИЦИ са. Ако някой от вас има 124-ка с учудване ще разбере, че те не влизали в обхвата на тази промоция според думите на служителката по телефона. Питам аз къде тази информация е посочена в сайта им или в брошурата? Мошеници до безобразие!!!!

PS: Същото важи и за 190-ките. Довечера подавам жалба в КЗП. Съветвам всеки един от Вас лично засегнат от поредното безобразие и измама от БалканСтар да направи същото.

хмммм .. тези модели на втората страница които са изредени с каква цел е направено ? :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#18 HERMES

HERMES

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 200CE; W140 S320

Публикувано 27 март 2012 - 17:03

"При необходимост от ремонт ще получите преференциални цени за труд..." за изброените модели. Никъде не е упоменато, че само те имат право на безплатен преглед.
  • 0

#19 HERMES

HERMES

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 200CE; W140 S320

Публикувано 27 март 2012 - 17:06

Единственото посочено ограничение е маркирано със *За автомобили извън гаранционен срок.
Браво на Балкан Стар за страхотната новина, че всички 190-ки и 124-ки все още са в гаранция. Предлагам да се възползваме от гаранционните условия предлагани от БС.

Този пост е редактиран от HERMES: 27 март 2012 - 17:12

• 0

#20 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 27 март 2012 - 17:22

Абе явно аз нещо не разбирам брошурата :)
Както и да е .. действай .. имаш право :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#21 HERMES

HERMES

Чирак

• Потребители на форума
  • 123 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 200CE; W140 S320

Публикувано 27 март 2012 - 17:26

Брошурата е направена крайно некадърно и според мен умишлено подвеждаща както и радиорекламата. Изрично я четох няколко пъти преди да се обадя на БС. И там момичето по телефона говори явно с шефа си и почна да ми се извинява за сгрешената брошура. Дано скоро да я коригират, защото е срам официален представител на водеща автомобилна марка да върти такива мизерни номерца.
  • 0

#22 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 27 март 2012 - 21:08

И аз се сетих,че е само за определените модели.Това значи,че хората с по-стари коли не могат да се възползват от промоцията.А и те са едни компютърджий дето ще гледат старите модели като паднали от Марс.И да попитам защо точно при тях да отиде човек за преглед,като се има в предвид цените им и при положение,че има други сервизи с по-кадърни хора (не всички са такива,разбира се).БС не е сервиз за масовия българин каращ Мерцедес.Трябва да си доста паралия да ходиш за всичко там.Не правят нищо различно от другите сервизи,а дерат кожи.

Този пост е редактиран от DEOdriver: 27 март 2012 - 21:08

• 0

#23 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 27 март 2012 - 21:15

Все някой се намери на мойто мнение :)
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#24 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 27 март 2012 - 21:30

Ами аз днес бях по работа в Балкан стар и ей така между другото си записах час за събота да прегледат 202-ката и 203-ката ми.Дамата там бе крайно любезна.Поиска ми вин -номерата на двата ми автомобила и ме попита кога ми е удобно и тъй като в събота почивам се писах на обед.Записа двете коли през 45мин.Каза ми,че прегледа отнемал окло половин час.Като се прибрах обаче жена ми ми каза,че за уикенда иска иска да ходим с едно приятелско семейство на хотелче извън града,прегледа на колите се отлага и утре ще звънна да си отменя часовете.
П.С. толкова ме е яд за прегледа на колата,ама лека-полека на семеен скандал вървят нещата :droid_angry
  • 1

#25 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 27 март 2012 - 22:01

Ами аз днес бях по работа в Балкан стар и ей така между другото си записах час за събота да прегледат 202-ката и 203-ката ми.Дамата там бе крайно любезна.Поиска ми вин -номерата на двата ми автомобила и ме попита кога ми е удобно и тъй като в събота почивам се писах на обед.Записа двете коли през 45мин.Каза ми,че прегледа отнемал окло половин час.Като се прибрах обаче жена ми ми каза,че за уикенда иска иска да ходим с едно приятелско семейство на хотелче извън града,прегледа на колите се отлага и утре ще звънна да си отменя часовете.
П.С. толкова ме е яд за прегледа на колата,ама лека-полека на семеен скандал вървят нещата :droid_angry

Нашата дилема: "Жената или колата" :D
  • 0

#26 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 27 март 2012 - 22:10

Ами аз днес бях по работа в Балкан стар и ей така между другото си записах час за събота да прегледат 202-ката и 203-ката ми. :droid_angry

Значи се пак излизат от рамките "само w203" и са записали и w202-ка, гадните капиталисти ньедни.
И защо ли? Ами, пак да ни дразнят!
<ще ме прощавате за иронията > :rofl
  • 0

#27 Blago

Blago

Чирак

• Потребители на форума
  • 220 Мнения:
  • Автомобил:
    W140, S320, 1998

Публикувано 27 март 2012 - 22:38

Б150 фейслифт :)

Бях чувал за B2, B52 ама В150...мале, това ще дойда баси изтребителя :)
  • 0

#28 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 март 2012 - 23:11

Б150 фейслифт :)

Уникално добра цена е това, браво!!!

Мисля да звънна утре в Балкана и да видя дали ще мога да се възползвам от услугите им в рамките на сервизната седмица, тъй като нищо не е споменато за CLK W208 в тази брошура??
  • 0

#29 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 28 март 2012 - 00:19

Добре, че от Балкан срам не зависи развитието на Мерцедес Бенц!!! Поредната българска работа!!! Нямам думи, та W124-та е наложила Мерцедес Бенц, а не новите им модели, отчайващо чупещи. Търси си правата и пиши едно писмо до Щутгарт да си видят дилъра как развиват Марката.

Този пост е редактиран от Богомил: 28 март 2012 - 00:20

• 1
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#30 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 28 март 2012 - 09:31

Да, тълкуването на така написана брошура, е нееднозначно. От една страна можеш да си помислиш, че само за изброените модели ще има преференциални цени за труд и резервни части, но безплатен преглед може да се направи на всички модели, които са извън гаранционния срок. От друга страна, което е по-стесненото тълкуване, може да се заключи, че прегледа важи само за посочените автомобили, които също така са извън гаранционния срок. Това обаче е тъпо, тъй като на определени модели е очевидно, че гаранцията няма как да не е изтекла и не е нужно да се упоменава този факт.
Но четейки буквално така, както е написано, човек на 99% би възприел първото тълкуване, т.е., че безплатния преглед важи за всички, но при ремонта и частите, преференции ще има само за посочените модели.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни