Сервизна седмица 2012 - БалканСтар
Започната от Praetorian, 26 мар 2012 - 12:32:59
38 мнения по тази тема
Публикувано 26 март 2012 - 12:32
Здравейте колеги,
Балканстар организират отново сервизна седмица. 2.-7.април.
Тук има повече подробности: http://www.mercedes-...cedes_Flyer.pdf
Ще публикувам впечатления, след посещението ми на 5.април. Пишете и вие.
Поздрави!
Балканстар организират отново сервизна седмица. 2.-7.април.
Тук има повече подробности: http://www.mercedes-...cedes_Flyer.pdf
Ще публикувам впечатления, след посещението ми на 5.април. Пишете и вие.
Поздрави!
Публикувано 26 март 2012 - 13:15
Колкото и да си правят реклама с тая сервизна седмица, докато не намалят цената си за труд, съобразно българския потребител, ще си останат с пръст в уста, освен ако не става дума за смяна на някое и друго филтърче
. Но е така да видиш кво ти има по колата си е ОК, макар че после ще те оспамят с смс-и да ти се молят да ги посетиш да ти отстранят проблема.
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!
Публикувано 26 март 2012 - 13:28
Аз лично от предишната сервизна седмица съм адски доволен
Спестиха ми една камара пари хора от БС
Масло / Мерцедесово по спецификация / , Накладки / предни / , Възд филтър , Маслен филтър - 200 лева всичко
Така , че аз Ви препоръчвам да се възползвате , ако Ви е нужно нещо да се пипне по вашата каляска
Масло / Мерцедесово по спецификация / , Накладки / предни / , Възд филтър , Маслен филтър - 200 лева всичко
Така , че аз Ви препоръчвам да се възползвате , ако Ви е нужно нещо да се пипне по вашата каляска
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 26 март 2012 - 19:43
Колкото и да си правят реклама с тая сервизна седмица, докато не намалят цената си за труд, съобразно българския потребител, ще си останат с пръст в уста, освен ако не става дума за смяна на някое и друго филтърче
. Но е така да видиш кво ти има по колата си е ОК, макар че после ще те оспамят с смс-и да ти се молят да ги посетиш да ти отстранят проблема.
Цените са намалени, ако си направиш труда да отидеш поне един път ще видиш.
Публикувано 26 март 2012 - 20:13
M/у другото мен не са ме безпокоили след това по телефона, а не съм си го крил.
Просто им казах в прав текст, че възнамерявам да си купя частите за някои от намерените проблеми от тях и да ги оправям на друго място.
Така се и случи...
Просто им казах в прав текст, че възнамерявам да си купя частите за някои от намерените проблеми от тях и да ги оправям на друго място.
Така се и случи...
Публикувано 26 март 2012 - 20:21
И аз като Лилов...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 март 2012 - 20:53
Намалили ги били, колко да са ги намалили? На миналия преглед есента бяха 100 лв. на час с ДДС! Ще ме прощават, ама в Тойота е наполовина. Както и да е, не ми е целта да ги сравнявам с други, основната ми мисъл беше, че това е прекалено скъпо за масовия българския потребител. Колкото до "спама", мен ме подканваха с смс-и ( 2 на брой ) и едно обаждане.
П.П. За хора с автомобили по над 10 години поне да измислят друга ценова листа. Не може да ме таксуват като за нова S-класа. Всички други официални представители направиха различни ценови листи за автомобили от еди колко си до еди колко си години. Сега, ако Балкан Стар се издържат само на гърба на предимно масовия "кредитен български милионер", ок, такава им е политиката. Това е и причината да не ги посетя пак. А пък за нашите автомобили има неща, който почти всеки би могъл да ти каже, с подходящото образование и стаж зад компютъра.
П.П. За хора с автомобили по над 10 години поне да измислят друга ценова листа. Не може да ме таксуват като за нова S-класа. Всички други официални представители направиха различни ценови листи за автомобили от еди колко си до еди колко си години. Сега, ако Балкан Стар се издържат само на гърба на предимно масовия "кредитен български милионер", ок, такава им е политиката. Това е и причината да не ги посетя пак. А пък за нашите автомобили има неща, който почти всеки би могъл да ти каже, с подходящото образование и стаж зад компютъра.
http://www.CarProfi-BG.com/
Публикувано 26 март 2012 - 21:00
За жалост,все повече са станали специалистите със стаж зад компютъра.
Не бих си поверил колата на такъв специалист.
Не бих си поверил колата на такъв специалист.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 26 март 2012 - 22:07
M/у другото реален случай от миналогодишния преглед преди да продам ЦЛК-то.
Илия може да помни, бяхме там с Емчо и Стилян.
Моята си пищеше, че има изгоряла крушка.
И понеже всичко беше сменено с нови крушки, всяка прегледана, премерена за правилно съпротивление и т.н., се бях насочил към ксеноните (фабрични).
Закачиха я на Стар-а и колата казва "всичко е ОК".
Питам ги, добре де, кой баласт/стартер е според вас?
Те ми казаха: "не можем да разберем, предлагаме ти да сменим 2та баласта/стартера". Цената беше 4цифрена за тези детайлчета само.
Ами... благодаря!
Другото е, че точно като продавах колата, ходихме с Росен да ги помоля да ми дадат резултатите от прегледа. Нямах против и да си платя, ако има нужда.
Цялата сервизна седмица не съществуваше като документи. Т.е. след 1 час изчервяване пред купувача ми казаха: "Ми господине, не можем да намерим никакви документи, че тази кола е била при нас по време на сервизната седмица". Потънах в земята от срам.
Иначе наистина по време на прегледа, момчетата които преглеждаха колата бяха страхотни професионалисти!
Илия може да помни, бяхме там с Емчо и Стилян.
Моята си пищеше, че има изгоряла крушка.
И понеже всичко беше сменено с нови крушки, всяка прегледана, премерена за правилно съпротивление и т.н., се бях насочил към ксеноните (фабрични).
Закачиха я на Стар-а и колата казва "всичко е ОК".
Питам ги, добре де, кой баласт/стартер е според вас?
Те ми казаха: "не можем да разберем, предлагаме ти да сменим 2та баласта/стартера". Цената беше 4цифрена за тези детайлчета само.
Ами... благодаря!
Другото е, че точно като продавах колата, ходихме с Росен да ги помоля да ми дадат резултатите от прегледа. Нямах против и да си платя, ако има нужда.
Цялата сервизна седмица не съществуваше като документи. Т.е. след 1 час изчервяване пред купувача ми казаха: "Ми господине, не можем да намерим никакви документи, че тази кола е била при нас по време на сервизната седмица". Потънах в земята от срам.
Иначе наистина по време на прегледа, момчетата които преглеждаха колата бяха страхотни професионалисти!
Публикувано 26 март 2012 - 22:17
А да знаете как става записването за тези прегледи? Вярно на моята 20 годишна пълнолетна съпруга няма как да закачат компютър но все си мисля, че е хубаво да я погледат и да видят какво може да й е
Публикувано 26 март 2012 - 22:41
Hermes, цъкни линка! Тайната на записването ще ти се разкрие
Публикувано 26 март 2012 - 22:44
Аз лично от предишната сервизна седмица съм адски доволен
За каква кола е тая тънкана???
Публикувано 26 март 2012 - 22:46
Да, цъкнах.Не попадам в категорията със звездичка, но никъде в брошурата не се споменава какъв е реда. Затова попитах
Утре ще им звънна и ще ви кажа кажа как стоят нещата. Предният път имаше подобна промоция срещу 25 лв като даваха и чадър мерцедес ако си спомняте, но този път явно няма да ни огрее със сувенирчета...
Този пост е редактиран от HERMES: 26 март 2012 - 22:49
Публикувано 26 март 2012 - 23:01
Да, цъкнах.Не попадам в категорията със звездичка,
Т.е. колата ти е още в гаранция ли?
Значи: звънни на телефона най-долу, в който град ти пасва. Ще те питат за регистрационен номер, ВИН, име, телефон и удобен ден и час за преглед.
А, и ще те питат, откъде знаеш за промоцията. Кажи една добра дума за форума
Публикувано 26 март 2012 - 23:13
За каква кола е тая тънкана???
Б150 фейслифт
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА