Покупка на малка кола
Започната от rado32, 20 мар 2012 - 19:46:17
51 мнения по тази тема
Публикувано 04 април 2012 - 18:47
Лилофф, Алфонсо, прави сте и напълно ви подкрепям и споделям мнението

Публикувано 04 април 2012 - 21:12
За тези хора се убедих, че не съществуват никакви фактори.Така де, между 200 коня мерцедес и 70 коня пежо избраха пежото... за тези хора май не съществува фактора " удоволствие от шофирането"

Жените винаги са ме учудвали. :x. Иначе много безаварийни и много радостни моменти и в събота да почерпиш. ;d

Публикувано 04 април 2012 - 21:25
Може би защото още не съм се хапал за г*за.М/у другото един по-личен въпрос. За какъв чеп ти е да търсиш кола на жена, която си има мъж (с претенции) до себе си и само ти губи времето. Това при положение, че не ти е сестра... тогава ясно!
.
Гаджето и нямал време и не разбира от коли и затова викам айде ще и помогна да намери нещо читаво, но в един даден момент гаджето и изкача от някъде и хоп 307-ца 68к.с.

След тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже). Да си призная останах малко огорчен, защото тя не зачете моята заинтересованост да и намеря кола.

Но станалото станало вече- няма връщане назад.

Поздравчета.
Публикувано 04 април 2012 - 21:29
За съжаление и аз вече съм на вашето мнениеКолко много истина има в твоите думи Коце! Наистина си много много прав, отсвирил съм ги много отдавна всякакви такива женси индивиди с тъпите им и безкрайни претенции.
Питат, разпитват, занимават те, но после не слушат. Айде да намерим това, да намреим онова и накрая се наденат на най големия, щото еди кой си им казал... да се спасяват, в магазина и да си пазаруват, точно както си го казал.

Публикувано 05 април 2012 - 00:03
Ааа, в това лошо няма, все пак имаме по един животСлед тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже).

Публикувано 05 април 2012 - 09:12
Може би защото още не съм се хапал за г*за.
Гаджето и нямал време и не разбира от коли и затова викам айде ще и помогна да намери нещо читаво, но в един даден момент гаджето и изкача от някъде и хоп 307-ца 68к.с.![]()
След тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже). Да си призная останах малко огорчен, защото тя не зачете моята заинтересованост да и намеря кола.Тя също не призна за правилно постъпката на гаджето и но пък и едно мерси нямаше за изгубеното ми време което не е хич много.
Но станалото станало вече- няма връщане назад.
Поздравчета.
Сега хващаш мадамата и колата която гаджето и е купил,а ти 2 седмици си губи от времето,отиваш някъде на завет и пробваш на мадамата генерацията и катализаторите.

Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 05 април 2012 - 10:05
Сега хващаш мадамата и колата която гаджето и е купил,а ти 2 седмици си губи от времето,отиваш някъде на завет и пробваш на мадамата генерацията и катализаторите.

Чесно смея се с глас.!

Ааа, в това лошо няма, все пак имаме по един живот
Ако искаш нещо, не пречи да пробваш, ама чак коли да им избираш... Е, вече си се опарил! Знаеш как е!

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни