Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Покупка на малка кола

• Please log in to reply
51 мнения по тази тема

#46 machine

machine

Напреднал

• Потребители на форума
  • 503 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W210
    E 290 TD
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 април 2012 - 18:47

Лилофф, Алфонсо, прави сте и напълно ви подкрепям и споделям мнението ;)
  • 0

#47 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 април 2012 - 21:12

Така де, между 200 коня мерцедес и 70 коня пежо избраха пежото... за тези хора май не съществува фактора " удоволствие от шофирането"

За тези хора се убедих, че не съществуват никакви фактори. :(

Жените винаги са ме учудвали. :x. Иначе много безаварийни и много радостни моменти и в събота да почерпиш. ;d

;)
  • 0
Публикувано изображение

#48 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 април 2012 - 21:25

М/у другото един по-личен въпрос. За какъв чеп ти е да търсиш кола на жена, която си има мъж (с претенции) до себе си и само ти губи времето. Това при положение, че не ти е сестра... тогава ясно!
.

Може би защото още не съм се хапал за г*за.
Гаджето и нямал време и не разбира от коли и затова викам айде ще и помогна да намери нещо читаво, но в един даден момент гаджето и изкача от някъде и хоп 307-ца 68к.с. :D :D
След тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже). Да си призная останах малко огорчен, защото тя не зачете моята заинтересованост да и намеря кола. :( Тя също не призна за правилно постъпката на гаджето и но пък и едно мерси нямаше за изгубеното ми време което не е хич много.
Но станалото станало вече- няма връщане назад. :)
Поздравчета.
  • 0
Публикувано изображение

#49 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 април 2012 - 21:29

Колко много истина има в твоите думи Коце! Наистина си много много прав, отсвирил съм ги много отдавна всякакви такива женси индивиди с тъпите им и безкрайни претенции.
Питат, разпитват, занимават те, но после не слушат. Айде да намерим това, да намреим онова и накрая се наденат на най големия, щото еди кой си им казал... да се спасяват, в магазина и да си пазаруват, точно както си го казал.

За съжаление и аз вече съм на вашето мнение :(
  • 0
Публикувано изображение

#50 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8418 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 април 2012 - 00:03

След тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже).

Ааа, в това лошо няма, все пак имаме по един живот :) Ако искаш нещо, не пречи да пробваш, ама чак коли да им избираш... Е, вече си се опарил! Знаеш как е! :)
  • 0

#51 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 05 април 2012 - 09:12

Може би защото още не съм се хапал за г*за.
Гаджето и нямал време и не разбира от коли и затова викам айде ще и помогна да намери нещо читаво, но в един даден момент гаджето и изкача от някъде и хоп 307-ца 68к.с. :D :D
След тази случка и аз мисля повече да не се занимавам с момичета (жени) с гаджета(мъже). Да си призная останах малко огорчен, защото тя не зачете моята заинтересованост да и намеря кола. :( Тя също не призна за правилно постъпката на гаджето и но пък и едно мерси нямаше за изгубеното ми време което не е хич много.
Но станалото станало вече- няма връщане назад. :)
Поздравчета.

Сега хващаш мадамата и колата която гаджето и е купил,а ти 2 седмици си губи от времето,отиваш някъде на завет и пробваш на мадамата генерацията и катализаторите. :happy
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#52 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 април 2012 - 10:05

Сега хващаш мадамата и колата която гаджето и е купил,а ти 2 седмици си губи от времето,отиваш някъде на завет и пробваш на мадамата генерацията и катализаторите. :happy

:D :D :D
Чесно смея се с глас.! :D :D :D :)

Ааа, в това лошо няма, все пак имаме по един живот :) Ако искаш нещо, не пречи да пробваш, ама чак коли да им избираш... Е, вече си се опарил! Знаеш как е! :)

;)
  • 0
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни