Публикувано 26 март 2012 - 13:08
За мен представата за малка кола е освен да е малка по размери, да е с малък разход, с малък данък, с малка застраховка. Всичко около 2000 кубика си е разход при гражданската. Поло също са много хубави коли, но при все, че Сеат и Шкода са същите - двигатели, окачване и вложени материали, на по-ниска цена при това, не виждам логика да се купи VW. Първото и най-важно нещо, което трябва да накараш девойката да разбере, е че никой не се е влюбил в характера й от пръв поглед и, че това важи и за автомобила. Да гледа цвета и джантите е най-грешната представа за правилната кола. Второто, което трябва да се вземе предвид е фактът, че дупки ще си имаме винаги - едно да сменяш тампон с маслото за 20 лв, друго е да го смениш след 2 години на 5 пъти по-висока цена, ако е по-скъпа колата за подръжка. Бензинките могат да бъдат газифицирани, дори и да имат проблем са лесно обслужваеми, ремонтируеми и с евтини части. В България дизел си заслужава само и единствено нов и в гаранция! Прекалено са скъпи маховици, дюзи, свещи ( или факли, зависи ), замърсявания по дросели, всмукатели, евентуални проблеми при студено време, вибрации, акумулатори... Като ги сложиш на везната, малко по-високият разход при бензина не се усеща толкова ( защото един вид е разсрочено плащане ), отколкото да дадеш торба пари за отстраняване на някой от преди малко посочените проблеми. Колкото до реното, на майка ми купих меган - е кола с п*тка на капака не ти трябва. И други се карат около мен и освен DCI мотора ( ако намериш такъв ) нищо друго няма положително в тях - все едно са сглобявани в час по труд и техника. Успех!
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!