Предложение за Пролетен събор на МБКБ - 06-08.04.2012г.
Започната от hammer^BaTe, 20 мар 2012 - 18:32:53
84 мнения по тази тема
Публикувано 30 март 2012 - 22:00
Аз мисля да дойда. Поканила съм и приятелка, но чакам тези дни да ми отговори.
Със сигурност една единична за две нощуки ( 6 и 7), с тенденция да станат две единични за две нощувки. Ще пиша допълнително тези дни.
Със сигурност една единична за две нощуки ( 6 и 7), с тенденция да станат две единични за две нощувки. Ще пиша допълнително тези дни.
Публикувано 30 март 2012 - 22:07
A гости не приемате ли с приятелката
(ако случайно не останат стаи...)
(ако случайно не останат стаи...)
Публикувано 30 март 2012 - 22:36
Хм...няма да те оставим да спиш на студа я
Публикувано 30 март 2012 - 22:42
Публикувано 30 март 2012 - 23:27
А ти гледай да вземеш прасето и да не дойдеш - ще бъдеш отлъчен от редиците - да знаеш...Аз не знам още. Кацам на 5ти вечерта, да сме живи и здрави!
Ако ви събуди V8-мак, да знаете, че ще има 1-2 шишета за изпиване и всичко е по план!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 март 2012 - 00:18
Въйиии.....Кам и приятелка....
Започвам схеми да чертая
Започвам схеми да чертая
Публикувано 31 март 2012 - 06:43
Пешо, схемата е начертана според мен. Казват й "маршрут Варна-Дряново".
Публикувано 31 март 2012 - 07:43
Че е рехаво записването,то е видно,ама дайте да се организира тръгването от София.
Давайте предложения и да се избере най удачното.
Моето предложение е,към 10.00ч. на 06.04. Петък на бензиностанцията на Шел на Ботевградско шосе на изхода на София.За тези които ще тръгват рано.
Колкото повече предложения толкова по лесно ще се избере.
Давайте предложения и да се избере най удачното.
Моето предложение е,към 10.00ч. на 06.04. Петък на бензиностанцията на Шел на Ботевградско шосе на изхода на София.За тези които ще тръгват рано.
Колкото повече предложения толкова по лесно ще се избере.
Този пост е редактиран от alipi: 31 март 2012 - 07:45
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 31 март 2012 - 11:23
Аз ще тръгна по някое време и може да видя къде е хотела и да видя да се обадя на някой от вас да му кажа :? Става ли така
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 31 март 2012 - 12:28
Колеги, трябва да работя уикенда, но мисля, че ще мога да освободя съботата и ще се присъединя на пистата само, колкото да си покажем количките, а и да поизгорим някоя друга гума ))
M112.940 inside
Публикувано 31 март 2012 - 15:47
Пистата е по разколо (табелата за"МЕЖДЕНЕ" ) на 10 км от габрово , по пътя за Дряново . Гонките на нея се провеждат Неделя . Входа на пистата е 2 лв на кола ! АЗ съм от Казанлък и бих дошъл Неделя за малко драгове , ако някой има въпроси за пистата и маршрута до нея да ме търси на 0894422970 . Уточнявам , че това е бетонна писта 500 метра за селскостопански самолети , На тази писта се събират всякакви коли от Казанлък , Габрово , Търново и Ст. Загора . Ако неделя е слънчево и пуснете теми в другите форуми ще има най малко 30-40 коли от други марки и ще стане един хубав драг ден.
Този пост е редактиран от sers: 31 март 2012 - 15:56
S-класите не правят мъжете - мъже , но ги правят гъзари, нали , Ехе хе-хе
Публикувано 31 март 2012 - 19:22
Неделя не ни устройва пистата , защото неделя по обед всички си тръгваме , за събота ни устойва най добре , други ден ще ида до пистата да видя дали изобщо има някой , който да ми даде информация.
За неделя знам , че има супер много коли и идват яко бегачки , ще е хубаво да направим тогава , но не знам дали ще има съгласни за неделя.
А ти можеш ли да дадеш информация дали за събота може да идем .
За неделя знам , че има супер много коли и идват яко бегачки , ще е хубаво да направим тогава , но не знам дали ще има съгласни за неделя.
А ти можеш ли да дадеш информация дали за събота може да идем .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 31 март 2012 - 20:22
Айде и аз да се включа, 6 и 7, 1 човек, не видях снимки на единичните стаи, та направо двойна със спалня, без да я деля.
Публикувано 31 март 2012 - 21:05
Пешо...хайде разходи си новата татуировка де..
Мъжа ми пита дали ти ще идваш за да знаел дали той да дойде..
Тони, радвам се..от доста време не сме се виждали...
Мъжа ми пита дали ти ще идваш за да знаел дали той да дойде..
Тони, радвам се..от доста време не сме се виждали...
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни