Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

W208 CLK320 - Козметични подобрения

• Please log in to reply
86 мнения по тази тема

#76 kokoVmaxa

kokoVmaxa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Мнения:
  • Град:Хасково
  • Автомобил:
    W208 CLK320

Публикувано 05 април 2012 - 09:23

Aми кво оставааа......................
Спирачни дискове - гъзарски Пирани / Накладки Феродо Рейсинг (немога да се договоря с англичанина да купя само дисковете без накладките)
Една махагонова лайсна на таблото ................ дето за да се карбонизира трябва да се свали , а за да се свали трябвали да се свали таблото :wacko :wacko :wacko :wacko :wacko :flag
Да сложа AMG педалчето на педала за ръчната - там е недомислено и трябва да го подобря някак си но тая седмица не ми остана време за него!
Да си Купя ОРИГИНАЛНИ(Истински) СИВИ Стелки за CLK W208 AT - че сега е с некви "Оригинални" с табелки - МЕРЦЕДЕС и като отвориш седалката да се качи някой отзад и стелката се качва на педалите отгоре , отгоре на това нито извивки нито нищо не е както си му е пода и чупките на Меро.

...................... и като цяло съм към края на Козметиката :D

Този пост е редактиран от kokoVmaxa: 05 април 2012 - 09:27

• 0
За тялото: Legacy 2,5 GX-AT '99 / CLK320 W208 '97
За душата
: GR650XD '83 / CB500F SOHC '70
За адреналина: CBR1000RR '10 / XT660X-SMR '08 / TL1000R '99
WWW.RACEBIKETUNING.COM

МАСК България - MOTOЦИКЛЕТЕН и АВТОМОБИЛЕН СПОРТЕН КЛУБ

#77 kokoVmaxa

kokoVmaxa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Мнения:
  • Автомобил:
    W208 CLK320

Публикувано 25 април 2012 - 07:38

Леле колко време не съм Ъпдейтвал..........
Колата вече е и със Фолио 3М Солар протект със 18% затъмняване на страничните стъкла.
Реално останаха тия спирачни дискове да купя ама ................. все нещо друго излиза да плащам покрай тия мотори , писти , организации - луда работа
Както и да е - ще взема на обяд да я измия и да я наснимам едно хубаво и да я кача тук и в на коцето темата за ЦЛК-тата :D

междувременно и малко инфо:
3000км вече на ГАЗ - резултат:
Вече като цяло спрях да се интересувам колко гори и колко ще заредя и колко ще мина................ Минималния неможе посмъртно да падне под 8,15/100(извън градско със 95-105км/ч) и максималният неможе да качи над 19,1/100(Градско с изключено ESP)

Този пост е редактиран от kokoVmaxa: 25 април 2012 - 07:39

• 0
За душата
WWW.RACEBIKETUNING.COM

#78 kokoVmaxa

kokoVmaxa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Мнения:
  • Автомобил:
    W208 CLK320

Публикувано 08 юни 2012 - 18:06

Aйде и в мойта си темичка да пусна малко снимки от вчера:
Карбонизираната централна конзола с двойният размер "GPS Navigation/DVD/CD/MP-3/WMA/MPEG4"
Публикувано изображение
АМG - топката за лоста
Публикувано изображение
Десният "махагонов" панел:
Публикувано изображение
Левият "махагонов" панел
Публикувано изображение
"AMG" логата на лайсните на предните калници
Публикувано изображение
Публикувано изображение
"AMG" - Педалите:
Публикувано изображение
Емблемата AMG на волана ................
Публикувано изображение
със 15мм фланци Задните джанти застанаха точно където им беше местото а "lip" спойлерчето за задният капак и металната емблема AMG добавиха много приятен щрих на задницата:
Публикувано изображение
Фото соларното фолио на 3М си казва думата:
Публикувано изображение
предният капак с тапа AMG вместо "мерник" :
Публикувано изображение

Този пост е редактиран от kokoVmaxa: 08 юни 2012 - 18:08

• 0
За душата
WWW.RACEBIKETUNING.COM

#79 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 08 юни 2012 - 19:35

Коко, фланците са едни болтове през тях към главината и болтовете от джантата към фланеца, нали?
Всичките са 40мм или са къстъм?
Ако бяха 20мм фланци, нямаше ли да стане пак?

И отде ги взе?
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#80 kokoVmaxa

kokoVmaxa

Чирак

• Потребители на форума
  • 67 Мнения:
  • Автомобил:
    W208 CLK320

Публикувано 09 юни 2012 - 06:52

Фланците са алуминиеви и са по 15мм - Проходни са си (до 15-20мм носи с проходни отвори) + по Дълги болтове със 15мм , и фланците и болтовете ги поръчах от - ЕТЕ Енчо Енчев
Дори фланците са 15мм по твоя препоръка :beer :beer :beer :beer
Искам да благодаря за съветите и информацията която колегите ми дадоха за "гевезелъците" от къде и какво могат да се поставят

П.П. Колата вече си обослови един 8,5-10/100 извънградски и 12,6-15,00/100 градски разход

Този пост е редактиран от kokoVmaxa: 09 юни 2012 - 06:54

• 0
За душата
WWW.RACEBIKETUNING.COM

#81 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юни 2012 - 07:18

Коко съживил си го малко ЦЛК-то...........:)

Интериора е чук :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#82 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 09 юни 2012 - 12:08

Ако искаш да купуваш пак някоя "шукарийка" от и-бей питай

даже може и някое ЛС да пратиш - няма проблеми

инфо почти винаги мога да ти дам тъй като бая неща са ми минали през ръцете / фирмата :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#83 Ook92

Ook92

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Град:Varna
  • Автомобил:
    CLK 320 W208

Публикувано 15 юни 2013 - 12:55

Колега, моля те светни ме по темата с тресенето на режим "D", и аз карам CLK 320 '99, купих я преди няколко месеца, всичко си му е OK, но този проблем с тресенето никой неможа да ми го реши... Като е студена, като си на "D", но си на място мн тресе, като тръгнеш няма никакви проблеми, после като загрее хубаво, тресенето намаля, но не се губи, пак го има... Моля ви се някой да ми помогне, че вече се раздрънча цялата кола, не се търпи вообще! От Варна съм, ако може някой да ме посаветва каде да я закарам ще съм му много благодарен.
  • 0

#84 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 юни 2013 - 16:21

Един колега има подобно на тресенето, което описваш и идва от маховика на скоростната кутия. Това е при ръчна скоростна кутия. По всичко личи че нещо не ѝ е наред на скоростната ти кутия и трябва някой да я отвори.

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#85 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 юни 2013 - 23:20

Един колега има подобно на тресенето, което описваш и идва от маховика на скоростната кутия. Това е при ръчна скоростна кутия.

Може ли по -подробно да обясниш?

• 0
Публикувано изображение

#86 Kainy

Kainy

Напреднал

• Потребители на форума
  • 396 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK 200 Kompressor 1997
    Audi A6 3.0TDI 2005
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юни 2013 - 00:03

Маховикът е машинен елемент, служещ за намаляване неравномерността при въртене. Принципът му на действие се състои в съхраняване на необходимата кинетична енергия през работния процес. Например, при двигател с вътрешно горене това е енергията, необходима за въртене на коляновия вал при подготвителните тактове. Маховикът осигурява възможността на двигателя да преодолява кратковременни претоварвания (инерционен акумулатор).

Познанията ми по устройството на скоростната кутия са минимални, но съдейки по горното обяснение (wikipedia :)), неизправността на маховика може да води точно до такива трептения. При колегата се усещаше основно в спряло положение, тъй като не е съвсем прецакан, но е проверил, че е от него и затова правя това заключение.

• 0
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."

#87 Ook92

Ook92

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Град:Varna
  • Автомобил:
    CLK 320 W208

Публикувано 18 юни 2013 - 15:37

Честно казано малко се притеснявам да дам на някой да ми я отвори, щото може да стане и по зле, повечето се правят на майстори и просто експериментират... Иначе по останалата работа на кутията няма никакви проблеми, при същата ситуация, когато съм на R пак си сваля оборотите по същия начин, но не тресе вообще! Колата си беше така още като я купувах, смених масло и филтри на кутията, но нищо не се промени. Единствено когато карам по грубо в града, когато правя повече "kickdown" се оправя и напълно спира да тресе, но само докато изтине двигателя (или кутията), слет това пак същия проблем...
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни