Новата стара кола
Започната от staniola, 28 фев 2012 - 14:51:17
465 мнения по тази тема
Публикувано 28 март 2012 - 09:46
Няма да стъпа повече в софия. , няма такива джигити в тоя град, поне беше ли направил авто каско станиоле.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 март 2012 - 10:46
Да имаш 140ка при положение,че нямаш гараж и да не и направиш каско - смело...
Публикувано 28 март 2012 - 10:54
Ще ме извиняваш ,ама това е редко тъпо изказване ,тия "джигити"в София са дошли от селата!Няма да стъпа повече в софия. , няма такива джигити в тоя град, поне беше ли направил авто каско станиоле.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 март 2012 - 12:58
Няма какво се извиняваш хари, ама братле пиша от телефона и не се обоснових правилно,
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 март 2012 - 13:18
Каско има. Ма не е там въроса....
Как и да е всичко ще се оправи : )
Как и да е всичко ще се оправи : )
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 28 март 2012 - 13:30
Станиоле съжалявам за случката.
Да ти кажа иначе колко е малък света.Седим си в Благоевград на кафенце и си говорим с едно майсторче.Той е почитател на бмв,но разговора беше за w140 и как всеки с 124 иска ескса.Та той ми казва как на един клиент от София му е оправял аудито,а той е хвалел колата на свой приятел-.......Станиола (прекрасна 420бензин).Известен си и тук.....
Да ти кажа иначе колко е малък света.Седим си в Благоевград на кафенце и си говорим с едно майсторче.Той е почитател на бмв,но разговора беше за w140 и как всеки с 124 иска ескса.Та той ми казва как на един клиент от София му е оправял аудито,а той е хвалел колата на свой приятел-.......Станиола (прекрасна 420бензин).Известен си и тук.....
Публикувано 28 март 2012 - 13:49
Eee Прокопоф няма грешка
Ти с него се познаваш доколкото разбирам нали ?
Ти с него се познаваш доколкото разбирам нали ?
Този пост е редактиран от staniola: 28 март 2012 - 14:07
Публикувано 28 март 2012 - 13:59
На майстора му казват на галено Начко и разбира много.Сега монтира м-паур двигател от тройка 2008 на 3-ка 1991.Клиента иска външно по нищо да не личи че колата е с огромна мощност и да реже надувките по магистралата.
Публикувано 28 март 2012 - 16:17
Станиоле, колко време мина от как я купи и сега я разбиха.
Явно това е някава карма.Като си купиш 140-ка и след около месец до два я изтарашват за да проверят какво има в нея или каво държиш в нея и аз така се разделих с един монитор три дистанционни и едни очила от 5лв сложени в кутийка от маркови цаки.
Явно това е някава карма.Като си купиш 140-ка и след около месец до два я изтарашват за да проверят какво има в нея или каво държиш в нея и аз така се разделих с един монитор три дистанционни и едни очила от 5лв сложени в кутийка от маркови цаки.
Публикувано 28 март 2012 - 16:21
Кое стъкло строшиха?
Публикувано 28 март 2012 - 17:56
Мимо надявам се да са проверили че няма нищо и повече да не пипат.
Счупиха шоферското стъкло. Китаец 70 кинта.
Втора ръка съм намерил на 100 кинта.
Роска не виждам смисъл да давам пари за каско и да я държа в паркинг. Паркинга на година е 600 лева. Повече от каското.
И да седи в един ограден парцел в който спи един пиян пазач и като стане нещо да кажат че те не отговарят. Не мерси тоя филм сме го гледали : )
Счупиха шоферското стъкло. Китаец 70 кинта.
Втора ръка съм намерил на 100 кинта.
Роска не виждам смисъл да давам пари за каско и да я държа в паркинг. Паркинга на година е 600 лева. Повече от каското.
И да седи в един ограден парцел в който спи един пиян пазач и като стане нещо да кажат че те не отговарят. Не мерси тоя филм сме го гледали : )
Публикувано 28 март 2012 - 21:05
Предполагам си сменил стъклото вече но ако не си огледай и почисти по гребена за сваляне на стъклото да нвма застанали стъкалца межди зъбите че при мен така стана и два зъба се отчупиха и сега като се дигне до горе стъклото щрака,а и спря да ми работи аутото.
Публикувано 28 март 2012 - 22:18
Ще го почистия, не съм го сменял още. Но няма аз ами ще отида в кобра.
Публикувано 29 март 2012 - 21:56
Moмчетата в кобра си свършиха добре работата. Всичко заспа.
Но ми казаха да не затварям вратата със свалено стъкло до долу защото бил тръгнал да се чупи водача или машинката точно не ги разбрах и може да се до чупи.
Но ми казаха да не затварям вратата със свалено стъкло до долу защото бил тръгнал да се чупи водача или машинката точно не ги разбрах и може да се до чупи.
Публикувано 31 март 2012 - 07:24
За съжаление и аз си мислех, че като има каско, няма нужда от паркинг.
Живея в Боровп, в блока с вероятно най-много специални хора (гад), оставях си колата точно отпред.
Имаме охрана на блока и охрана на паркинга, добре осветено е.
И все пак, някой намери начин да ми свали едната лайсна
Тогава си рекох - не мога аз всяка сутрин да се будя облян в пот - какво ми липсва на колата.
Живея в Боровп, в блока с вероятно най-много специални хора (гад), оставях си колата точно отпред.
Имаме охрана на блока и охрана на паркинга, добре осветено е.
И все пак, някой намери начин да ми свали едната лайсна
Тогава си рекох - не мога аз всяка сутрин да се будя облян в пот - какво ми липсва на колата.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни