Как да си отворя багажника при паднал акумулатор?
Започната от Alis, 16 фев 2012 - 21:29:06
30 мнения по тази тема
Публикувано 17 февруари 2012 - 22:05
Няма ли под ръка някой мъж наоколо да ти помогне?
Публикувано 17 февруари 2012 - 22:30
Даймлер бро .....та това от аватара ако е тя, бая народ ще иска да и помогнне.
Злето е че отдоле пише мъж.
Злето е че отдоле пише мъж.
Този пост е редактиран от бай Васил: 17 февруари 2012 - 22:32
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 17 февруари 2012 - 22:36
То добре че пише,ама...
Публикувано 17 февруари 2012 - 23:20
Има вариянт да сгънеш облегалките на задните седалки и да отвориш отвътре, чрез скритият бутон. Монтират ги за да можеш да избягаш, ако те затворят в багажнита. Най-често е на капака, скрит зад капачка.
По-разумният вариянт е да извикаш приятел с кабели и да се подаде ток на системата, за да можеш поне да отвориш и стартираш двигателят.
По-разумният вариянт е да извикаш приятел с кабели и да се подаде ток на системата, за да можеш поне да отвориш и стартираш двигателят.
Публикувано 18 февруари 2012 - 13:31
Капачето на което има голям червен кръст, като отвориш капака на двигателя, се намира от дясната страна, малко по-нагоре от казанчето за течността на чистачки(при 210 е така,).Това е като застанеш срещу колата, пред двигателния отсек.
А защо просто не смениш акумулатора?
ами аз ще го смена обаче нямам как да отвора багажника а той се намира там...иначе не мога до открия кабелите там където ми обяясняваш ти ми се намират бушоните
Публикувано 18 февруари 2012 - 13:35
хаха ами има мъже около мен обаче почти никой не разбира проблима идва от там че съм студентка и сега съм на очни и прочти нямам такива познати
Публикувано 18 февруари 2012 - 13:37
Kaжи къде в София се намираш.Сигурен съм че поне двама-трима колеги,ВЕДНАГА ще дойдат да те оправят......(Колата де...)хаха ами има мъже около мен обаче почти никой не разбира проблима идва от там че съм студентка и сега съм на очни и прочти нямам такива познати
Този пост е редактиран от Васил Колев: 18 февруари 2012 - 13:46
Публикувано 18 февруари 2012 - 13:43
В момента се радвам че съм свободен.. от към време... та веднага ще заформим спасителна група
Алис.. тогава да ти сменим пола в профила ?
Алис.. тогава да ти сменим пола в профила ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 18 февруари 2012 - 16:18
Оппааааа.....сега вече съм сигурен че помоща ще долети!
Айде да видиме ся кой ще се отзове ....ама на живо.
Айде да видиме ся кой ще се отзове ....ама на живо.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 февруари 2012 - 00:28
То заради такива навлеци пише в профила мъж,иначе е добре че сте отзивчиви. Все пак колегите/колежките/трябва да си помагЪт,не самона приказки де.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 19 февруари 2012 - 08:39
Всички са несериозници.........всички.......няма ли гоо Гейнгста бро.....нищо не става
Само пишете и пишете......па отидете....... вижте......запонайте се с колежката.....поканете я на среща на Мб Клуб, а защо не и на друга среща
Пък Вие от София ако немате време, кажете от Петрич поне идваме с триста
Само пишете и пишете......па отидете....... вижте......запонайте се с колежката.....поканете я на среща на Мб Клуб, а защо не и на друга среща
Пък Вие от София ако немате време, кажете от Петрич поне идваме с триста
By Batev
Публикувано 19 февруари 2012 - 09:10
Я залагам че ако дон Лило скива нещата ....пръв ки иде. ............. по отношение операция, оупън дъ дисаген, на него най-вера му имам!
Гейнгста не го броя, той си има работа да си търка джантите.....а па и не мое да огрее сите, прити, бюти, найс в нужден колиген!
Гейнгста не го броя, той си има работа да си търка джантите.....а па и не мое да огрее сите, прити, бюти, найс в нужден колиген!
Публикувано 19 февруари 2012 - 20:39
Браво Венциславе браво !
Аз се опасявам, че колежката си е помислила, че тука сме се събрали само леви резби и нема кой да и обърне внимание и си е потърсила помощ от друго място
Аз се опасявам, че колежката си е помислила, че тука сме се събрали само леви резби и нема кой да и обърне внимание и си е потърсила помощ от друго място
By Batev
Публикувано 20 февруари 2012 - 06:32
Дон Лило обикаля по летищата. Вчера минах през Студентски за малко, но не видях бедстваща колежка никъде. Иначе бях с един мастър, дето щеше да разреши проблема, докато правя добро впечатление.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни