Здрасти, колеги няма за какво да водим или да коментираме подобни спорове или да сравняваме марките за мен Мерчо си е Мерчо. Има и Ауди в къщи което наи вече аз карам А4 Б5 и въпреки, че съм Мерцедес фен мога да кажа, че не е по лошо от прекия си конкурент Ц-клас W202. Ауди колкото и еднакво да им изглеждат моделите особено с последните серии са постигнали високо ниво от към дизаин, дори бях силно изненадан, новата 3-ка на БМВ също е малък красавец, новата А4 и Ц-клас също и не смятам, че някоя отстъпва като дизаин или качество на другите макар, че Мерца е 2006 или и 2007. За А6, 5-серия и Е-класата, мога да кажа, че нещата са почти идентични според мен като може би Е-класата на мен ми стои наи елегантна, а маи пак е наи стара като модел. За премиум моделите няма какво да ги коментираме всички са страхотни, но знаем колко сравнения на други премиум продукти ги правят с ЕС-класата, следователно е достатъчно, че този модел е станал еталон за качество и надеждност, въпроса е и за напред да продължи така. В последно време за мен няма разлика, говоря за последните 15-20 години между Ауди, БМВ и Мерцедес в съотношението каквато е била преди 30 в ерата на Сома, Пурите и W140/Прасето/, а да не говорим за W124. Нещата са доста изравнени и както бе казано да Мерцедес вкарва нововъведения, но какво от това като след 3, 6 или 10 месеца ги има вече и в БМВ например. Тук сме се събрали фенове предполагам повечето и можеби разглеждаме нещата по различен начин, а предполагам за редовия клиент нещата имат според мен друго измерение. Има таксита и Дачии и Е-класи, всеки си прави свободно избора, според акъла и възможностите, затова има и толкова марки. Иначе аз при налични средства, нужда и желание бих избрал Мерц. Има история при Мерцедес, обръщаш се назад и виждаш легендарните модели, а нещо с богата история е нещо което вероятно го очаква и достоино бъдеще, както гласи една поговорка. Иначе няма смисал от разправии, спорове и заплашване според мен, неоправдано хабене на нерви е. Иначе ''Сура-тефтер'' много радва

. Пожелавам на всички да си карате Мерцовете с кеф
П.С. Ако мога да се обърна към модераторите имам друга регистрация от която не бях писал много време, и съм си затрил паролата вчера след опит за възтановяване по Е-Маила обаче не съм получил такъв и се регистрирах пак. Възможно ли е постовето от предишния акаунт да се прехвърлят на този.