Просто поразгледай тези три продукта показвах ги няколко пъти виж ги с очите си помисли с главата си обяснения дадох...кое какво означава....виж за какво си даваш парите.
не е грешка ама не си видял проблеми!? няма да видиш караш 229.1 което си е баш за мотора ти...
"ако усетиш проблем"... "доволен си" ? какво значи да усетиш проблем с масло? тема като оная с надран цилидър?
Мотул не е лоша фирма но това горе е далече от 229.3
Карам с МВ229.
3 пък ти си говори каквото щеш

Говориш така, сякаш си някаква крайна институция за окачествяване на маслата, последна инстанция един вид... мииии за твое съжаление не е така
За тази работа си има хора учени, химици, двигателисти и т.н. работили с години в съответните институти и лаборатории на големите фирми, занимаващи се точно с това- окачествяване различните видове моторни масла. Не случайно са си създали и класификация, след като проведат опитите на даден продукт от всяка от лабораториите казват : това масло отговаря на еди какво си по API, на еди какво си по ACEA, на съответния MB, на BWM Long life еди колко си и т.н. до безкрай. Но няма как да го кажеш ти, седейки и щракайки по клавиатурата, твоите думи не лежат на нищо, увисват във въздуха

"ако усетиш проблем" тоя цитат си го изсмука от пръстите, но щом държиш ще ти отговоря какво значи да усетиш проблем..... абе няма да ти отговоря, по-добре питай Боян (Lorinser) как усети проблем след като си смени маслото на една от пурите щото на мене не ми се обяснява

"доволен съм" ми дааааа доволен ще съм, след като при смяна на маслото и след пробег 12-13'000км източвам от картера същото количество каквото съм налял, доволен съм, че не съм долял 1 грам масло от смяна до смяна, доволен съм когато двигателят звучи по еднакъв начин и когато маслото е на 1000 и когато е на 10'000км.
Нито искам да се разправям с теб, нито да се караме, просто приеми факта, че Мотула, който така упорито плюеш е едно качествено масло, сертифицирано по
МВ229.3 и е напълно подходящо за двигателя на авторът на темата (все пак темата е какво масло да сложа , а не мотула е боклук или не е боклук)
Айде лека вечер, мисля че темата за мотула и изобщо за марките е приключена.