69 мнения по тази тема
Публикувано 08 февруари 2012 - 12:17
Мнението ми е положително определено. Падна разхода с около 0.5л/100км. И се изрязва малко по-добре от преди.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 февруари 2012 - 13:37
Добре де Хъмви на кое турия чипа ,аз ли нещо съм назад или тоа матор ще се окаже че има електроника няква.
Помна едно време на една 350-ка дето ме беше мноо яд че не я вземах не можеше да се сложи чип а и бутаха нещо по помпата за да бяга повече от което и вдигна разхода но взе да си понавървява пущината.
Едит.Ева го да ева е са питах чичо гугъл и излиза че верно некой фирми слагат чип на 350-ка и става около 180 кончета.Това е готино значи.
Помна едно време на една 350-ка дето ме беше мноо яд че не я вземах не можеше да се сложи чип а и бутаха нещо по помпата за да бяга повече от което и вдигна разхода но взе да си понавървява пущината.
Едит.Ева го да ева е са питах чичо гугъл и излиза че верно некой фирми слагат чип на 350-ка и става около 180 кончета.Това е готино значи.
Този пост е редактиран от mimo160: 08 февруари 2012 - 13:48
Публикувано 08 февруари 2012 - 14:29
Ре-мап или нещо такова...
Не знам точно какво е правил Лъчко.. но останах доволен...
Иначе по доста сайтове съм чел , че ги чипват , но какво точно представлява при тях.. нямам си и на идея.
Не знам точно какво е правил Лъчко.. но останах доволен...
Иначе по доста сайтове съм чел , че ги чипват , но какво точно представлява при тях.. нямам си и на идея.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 февруари 2012 - 20:12
Не искам никой да обиждам ама 350-то е като четириочка с 2.2 чист дизел. Тежка кола , слаб мотор . Ако искаш да се накефиш , трябва да е поне 3.2 бензин и в никакъв случай дизел.
Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 08 февруари 2012 - 21:32
Публикувано 08 февруари 2012 - 20:41
Съгласен съм колега ,но пиши на кирилица ,това е задължително изискване в този форум и уважение към Св.Св. Кирил и Методи и тяхното деятелство.
Този пост е редактиран от ХаPu: 08 февруари 2012 - 20:42
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 08 февруари 2012 - 22:00
Пура е много, много разумен избор.
Има страхотни предложения за приготвения бюджет.
140 за тези пари ще означава още поне 2-3 к. инвестиция през първата година, като със сигурност ще останат болки за лекуване.
А в тежкия случай...както ми рече един таксиметров шАфьор - и аз имах като твоята,, зех я за 12 и налях още 12.
И сега никой не ми дава повече от 5
Има страхотни предложения за приготвения бюджет.
140 за тези пари ще означава още поне 2-3 к. инвестиция през първата година, като със сигурност ще останат болки за лекуване.
А в тежкия случай...както ми рече един таксиметров шАфьор - и аз имах като твоята,, зех я за 12 и налях още 12.
И сега никой не ми дава повече от 5
Публикувано 08 февруари 2012 - 22:51
Така като гледам май колегата c_vitkov се е отказал
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 08 февруари 2012 - 23:05
Аз пък като гледам Ви се чудя на акъла как не Ви омръзва всеки ден да си правите едни и същи мохабети
Иначе да не съм Офтопик.......350-ка те съветвам Витков даже и не поглеждай......разхода е ненормално огромен.
Ако баща ти си иска фейсова очиларка не му троши атъра, че ако попаднете на някой кенеф, после ти ще одеваш за всичко
Иначе да не съм Офтопик.......350-ка те съветвам Витков даже и не поглеждай......разхода е ненормално огромен.
Ако баща ти си иска фейсова очиларка не му троши атъра, че ако попаднете на някой кенеф, после ти ще одеваш за всичко
By Batev
Публикувано 09 февруари 2012 - 00:50
Аз пък като гледам Ви се чудя на акъла как не Ви омръзва всеки ден да си правите едни и същи мохабети
Така и ще направа колега !!!,
БЛАГОДАРЯ на Всички Отзовали се . Ако не бях се допитал до вас най вероятно да е с некоя 350 сега (и аз да обера пешкира) , да прави квото изка и квото му е на сърце гледам че не е мн за Прасетата (по скоро аз изкам повече от колкото той ,мечта си ми е прасенце да имам а даже не съм се си возил ;хх но ще преследвам мечтите си ! ) . Ако има някакво развитие за кола ще пиша защото 100% ще е Мерц друго не призаваме в наща къща ! БЛАГОДАРЯ ПАК НА ВСИЧКИ !!!
Този пост е редактиран от c_vitkov: 09 февруари 2012 - 00:56
Публикувано 05 декември 2019 - 17:33
Здравейте колеги , сложих и игаз ръсна и аз .... От А4 бензин ,минах на Хтрейл дизел . Точно 6 месеца го карах .... мерси . Сега съм с w220 s320 2002г. сложих и газ , да не ви звучи пресилено ,но си е перфект , що не съм взел по рано незнам , може би заради финансите . Бензина си е бензин .... точка.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни