65 мнения по тази тема
Публикувано 11 февруари 2012 - 19:54
Аз не разбрах за какво е цялото това излияние, какво лого и къде да се сложи?
Васе, аз в тая тема влизам за сефте и то защото Илийката ми я прати сега, като искаш нещо да кажеш на някой от нас, винаги можеш (поне на мен) да ми се обадиш по тел. и да поговорим.
Аз бях предложил още лятото да направим клип на тая песен, щях и техника да осигуря и монтаж и т.н.
Поне с Гангстерчето говорихме и му казах, че от техническа страна няма проблем да го уредя...
Колкото до клипа от Стилян, предполагам, че такъв няма, не съм сигурен, но ще говорим с него за да разберем какво е станало.
Аз го питах няколко пъти след шоуто и последния отговор беше, че монтирали някакви други и като стане "нашия" ще се обади...
Васе, аз в тая тема влизам за сефте и то защото Илийката ми я прати сега, като искаш нещо да кажеш на някой от нас, винаги можеш (поне на мен) да ми се обадиш по тел. и да поговорим.
Аз бях предложил още лятото да направим клип на тая песен, щях и техника да осигуря и монтаж и т.н.
Поне с Гангстерчето говорихме и му казах, че от техническа страна няма проблем да го уредя...
Колкото до клипа от Стилян, предполагам, че такъв няма, не съм сигурен, но ще говорим с него за да разберем какво е станало.
Аз го питах няколко пъти след шоуто и последния отговор беше, че монтирали някакви други и като стане "нашия" ще се обади...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 11 февруари 2012 - 20:06
Да но за да се стигне до нещо, вие от управата трябва да вземете някво отношение. Ти си капитана.... отговаряш че не можеш, правиш друго. Да, ама си капитана и имаш и помощници! Ей сега като те уапеме няколко човека, ще повдигнеш въпроса и пред другите.
А така, оживете се малко.
Човека който е дошъл пеша, е дошъл....ама това не разковничето що сме малко на срещите?
А така, оживете се малко.
Човека който е дошъл пеша, е дошъл....ама това не разковничето що сме малко на срещите?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 февруари 2012 - 20:17
Аз не разбрах за какво е цялото това излияние, какво лого и къде да се сложи?
Няма излияние, има другарско подсещане, френч
Естествено че мога да ти се обадя....обаждал съм ти се. .....но това го написах тука.....мисля че няма лошо. Вие се раздвижихте малко може пък някой друг колега да помогне.
Нали го правим за добро. Колкото по-рано се тури това на песента, толкова по-добре за хубавото ни място.
Де да знам как, ти си човека в областта! Бутай рамо....Я сам по амотресьорите.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 февруари 2012 - 20:39
Аз мога да докарам дузина бенцове ако се организирате
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 14 февруари 2012 - 17:06
Аз мога да докарам дузина бенцове ако се организирате
по принцип тук Бенцове има мноооого .така че те не са проблем само да кажат къде и кога и ще залееме уреченото място.
а песента си заслужава клип....
само БЕНЦ само НИЕ
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни