65 мнения по тази тема
Публикувано 22 януари 2012 - 11:51
Гангстер , уникална песен направо още 2-3 за Мерцедес и нема да слушам друго в колата си !!! (Love Mercedes) !!!
СКАЧАЙ ТЕ КоЛЕгиИ - - и немааа Грижии Мерцедеса Якоо Движи !
И няколко снимки на моя Мечо преди около 5-6 месеца (преди регистрация)
и Баща ми е Голям фен на Мерцедес сменил е около 5-6 Бенца в момента има 210-2.0 -136к. мн запазена с кожи , климатроници почти вс. , друга кола не е имал от 90-те години на сам (освен Мерцедес ) няма и да има защото за него (както и за мен ) друга кола не съществува ! той от малак ме запали и сега за 1ва кола имам тази 190-ка , на 19години сам и мисля до края на годината за едно W140-320SL .
СКАЧАЙ ТЕ КоЛЕгиИ - - и немааа Грижии Мерцедеса Якоо Движи !
И няколко снимки на моя Мечо преди около 5-6 месеца (преди регистрация)
и Баща ми е Голям фен на Мерцедес сменил е около 5-6 Бенца в момента има 210-2.0 -136к. мн запазена с кожи , климатроници почти вс. , друга кола не е имал от 90-те години на сам (освен Мерцедес ) няма и да има защото за него (както и за мен ) друга кола не съществува ! той от малак ме запали и сега за 1ва кола имам тази 190-ка , на 19години сам и мисля до края на годината за едно W140-320SL .
Публикувано 22 януари 2012 - 11:54
Яко е парчето а? Баща ти кво каза?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 януари 2012 - 11:58
смисалл ? какво кара ли ?
Публикувано 22 януари 2012 - 12:03
Сми......дали си я пускал-песента на баща ти....и какво е казал....дали му е харесала?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 януари 2012 - 12:06
ХаХаха не колега не сам той мрази да слуша музика в колата (старомодни хорица Хахах) иначе парчето пак казвам е добре .
А за 190 кво ще кажеш Бай Васо??
А за 190 кво ще кажеш Бай Васо??
Публикувано 22 януари 2012 - 12:33
Е как щом обича Бенц, би трябвало да му хареса.
190 сятката ми харесва. Малко останаха запазени от тях. Със здраве да си я караш! и да я пущиш на "дъртия"
Колко години е баща ти?
190 сятката ми харесва. Малко останаха запазени от тях. Със здраве да си я караш! и да я пущиш на "дъртия"
Колко години е баща ти?
Публикувано 22 януари 2012 - 12:49
хаха окк ще му я пусна ми на 44години е ма нз що ма като усила некоя песен и веднага я намаля а и W210 имаа бая силна фабрична музика !
Публикувано 22 януари 2012 - 13:10
Ееее 44 ....та той още е бик!
Музиката я намалява защото на тези години теченията в главата му образуват страхотна вихрушка .......да се грижи за семейството си, да помага на теб, на други любими хора, на себе си, да бъде полезен. Не е лесно на тези години, приятелче! Не му се сърди, дори го попитай защо.........и знай че отговор ще получиш, само ако той е преценил 'дали си готов' да чуеш част от неговото "тегло". А за да го разсееш.....закачливо му кажи че твоят Бенц ще надживее неговият и когато се усмихне....надуй 'Яко движи' и му кажи че с тези 5 мин.музика искаш малко от малко да го разсееш от ангажиращите главата му задължения.
Той ли ти даде мъдрата насока да се наместиш в бебето Бенц?
Музиката я намалява защото на тези години теченията в главата му образуват страхотна вихрушка .......да се грижи за семейството си, да помага на теб, на други любими хора, на себе си, да бъде полезен. Не е лесно на тези години, приятелче! Не му се сърди, дори го попитай защо.........и знай че отговор ще получиш, само ако той е преценил 'дали си готов' да чуеш част от неговото "тегло". А за да го разсееш.....закачливо му кажи че твоят Бенц ще надживее неговият и когато се усмихне....надуй 'Яко движи' и му кажи че с тези 5 мин.музика искаш малко от малко да го разсееш от ангажиращите главата му задължения.
Той ли ти даде мъдрата насока да се наместиш в бебето Бенц?
Този пост е редактиран от бай Васил: 22 януари 2012 - 13:28
Публикувано 22 януари 2012 - 13:15
Силна е песньовката
Моя мерник е със същият салон. Само дето няма шибидах и шоферскта седалка нещо седи на една страна към колконката. Като се стопли ще я разглобявам да видя дали може да се оправи че никъде не намирам такъв салон.
Моя мерник е със същият салон. Само дето няма шибидах и шоферскта седалка нещо седи на една страна към колконката. Като се стопли ще я разглобявам да видя дали може да се оправи че никъде не намирам такъв салон.
Този пост е редактиран от staniola: 22 януари 2012 - 13:19
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 22 януари 2012 - 13:28
Хах Ок , колега ще послушам съвета ти ! Да той е имал преди доста време две 190-тки и ми каза че това е наистина мн здрав и читав автомобил . Много от моите приятели чат пат ми викат ее Дядо Хаха ( такав сам че не ми пука даже го обръщам на смях) но аз харесвам Мерцедес и ще карам Мерцедес ако ще да е 1971 година за 200лв ;д;д;;д ! за 190-то мн сам доволен всичко му работи от италиа от 1 собственик (жена) ако не се лажа Мария Бернарди се казваше на 214 000 реалнии колата е 89год. , 90год. си ч купува жената и 2ри сам Аз , 2000 кубика е 122конч варви си на 2ра и направих 100 на 3та 150 , харчи си ми 10 градско . Кво повече да изкам за 1ва кола екстра ми е па за по нататак ще видиме
Публикувано 22 януари 2012 - 13:39
по нататак ще видиме
Публикувано 22 януари 2012 - 13:47
Нямам твоя опит но сам напълно сагласен с теб !
Публикувано 22 януари 2012 - 14:02
съжелявам за спама но сега се сетих да добава аз съм от поколение на Мерцедесаджии (с което сам горд) и дядо ми е имал 2-3 мерцедеса (бог да го прости ) парвия е бил 89-90г, 190ка и после 95 година си купува w202-93година (ако не се лажа от Балкан стар за мн пари ) и я продадохме не един сасед преди 5-6 години за 8000лв (още си я кара и е мн мн доволен) и баща ми с парите си купи W210 99год. с нович мотор за 15 000 lv (оказа се че е била Такси ) година по касно я продадохме за 8 или 9 някаде не си спомням точно и си зе тази която е в момента с нея (от която е вазхитен) общо зетп не малко Мерцове са минали през наща къща от всички сме били мн доволни даже и от таксито вапреки че беше на около 800-900 хиляди Дизел , палеше зимата без грешка(седеше отванка) ! изтори много , изживяваня много но мерца си е мерц !
Публикувано 22 януари 2012 - 15:22
съжелявам за спама
Няма спам тука тая тема ще ти я преместят в една друга и те тека.
Що не снимаш Бенца с по хубав апарат? Караш ли го в снеговете?
Публикувано 22 януари 2012 - 15:34
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни