Не бе Илийка, не става дума за клип, аз знам че клипа струва пари. Става дума, да се плесне логото върху песента, да се турят кадри и муви от срещи, да се направи нещо което да посочва нашия адрес или име или .....да се скиват Бенцове, лица, закачки...
Плюс ще бъде, разбира се!
Ама аз ще накарам Гейнгста, да ви изпее така както в текста, та да се чудите дали да се кефите, дали да се срамувате. ....че късно сте миксирали нещата.
За тия неща стана дума и по време на шоуто - в клуба всеки помага - който с каквото може.
Тогава много хора инвестираха време, лични средства, нерви и резултата беше, че 10 човека от форума си направиха труда да дойдат.
Кой да го "плесне" това лого? Аз лично ли? От къде да се вземат тия кадри? Аз имам фотоапарат, на всяко мероприятие го нося, снимам, качвам в Интернет почти веднага, всичките ми снимки са достъпни - който иска тегли, на никого не съм отказал.
Да - страхотен плюс ще е, но аз нямам възможност да се занимая и с това. Смятам, че инвестирам достатъчно лично време за клуба, че да има и недоволни. Казал съм го и преди, ще го кажа пак - всеки помага с каквото може. Който има възможност да се занимава с клип (не ме интересува професионален, полупрофесионален, непрофесионален или друг) - никой няма да го спре.
Аз мисля че тежката зима си казва думата, времето е такова и още много гледни точки.
Има ужасно много гледни точки... Но зимата е последната причина да не идват хора... Сега в сряда дойде човек пеша, за да се запознаем... и мисля, че който беше на срещата му е обърнал внимание.