22 replies to this topic
Posted 19 January 2012 - 01:11
Аз съм почти на 100% сигурен, че ти е лагер на главината. Ако беше дифа, нямаше да вие само на празен ход, а и подавайки газ щеше до някаква степен да се увеличава и виенето.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Posted 19 January 2012 - 19:57
Ще я закарам на майстор да видиме какво ще излезе.
Posted 20 January 2012 - 00:44
Може и от пред да ти вие главина, сигурен ли си, че е отзад виенето. Лесно е да се обърка.
Луд умора нема, само се поти
Posted 20 January 2012 - 18:06
Айде вдигни я на подемник и завърти колелата с ръка и се услушвай.
Posted 20 February 2012 - 22:59
Ако си на голяма предавка и с малка скорост при подаване на газ и вие значи е диференциала . На брат ми на Е класата така прави , той ложи добавка в маслото и не става пак си вие дано да е лагера пиши после да знаем от какво е .Ще я закарам на майстор да видиме какво ще излезе.
Posted 21 February 2012 - 21:35
Гледаха ми я майстори и казаха,че нищо и няма.Смених и гумите,но не е от тях.Ще почакам да се засили и да почне да го прави постоянно,за да може да се хване от къде е проблема.
Posted 21 February 2012 - 21:43
Гледаха ми я майстори и казаха,че нищо и няма..
Хаааа и това го има. Дано!
Ти сигурно си от тези колеги дето постоянно им се вторачват. Карай не го барай и си свиркай ....след няколко години може и да увеличи признаците.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 23 February 2012 - 19:15
Хаааа и това го има. Дано!
Ти сигурно си от тези колеги дето постоянно им се вторачват. Карай не го барай и си свиркай ....след няколко години може и да увеличи признаците.
Хаааа,така си е бай Василе .Искам да е вътре тихо като в Майбах,но като се замисля,че ценово разликата е около 100 пъти,май много искам от Бенца.Иначе си е супер количката,и много ме радва
Also tagged with one or more of these keywords: W202 C180
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W202 →
Проблем с оборотитеStarted by Lubomir_Valkov, 10 Feb 2012 w202 c180 |
|
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users