Светлини на задна скорост: Изчезнаха!w124 E200 111.940
Започната от pitona, 30 дек 2011 - 16:22:25
29 мнения по тази тема
Публикувано 30 декември 2011 - 16:22
Преди няколко дни забелязах, че светлините на задната скорост ги няма. Първото, което реших да проверя бяха бушоните, но и двата бяха наред. След това погледнах крушките отзад, макар, че не ми свети индикацията за изгоряла крушка. Те също са си здрави. После се поразрових по форума и намерих някакви теми за подобен проблем, но за други модели. Днес разглобих лоста на скоростната, за да търся "бутончето", което сдавало багажа, но уви не видях такова. Къде другаде може да е проблема? Разбрах, че имало някакъв датчик на самата скоростна, но ако някой може да ми снима кое точно да гледам ще съм много благодарен. Другото, което ме навежда е да сменя самите бушони за всеки случай с други пластмасови такива. Адски кофти е без задни светлини вечер. Снощи за малко да не видя колата на съседа.
Докато се реши проблема стопа за мъгла върши до някъде работа. Благодаря предварително!
Всички видове застраховки във всички застрахователни компании. Тел.: 0889355780 или ЛС.
Публикувано 30 декември 2011 - 16:51
С ръчни скорости ли е бенца?
Ако е с ръчни - вдигни маншона на скоростния лост и огледай хубаво. Няма как да няма бутонче.
Ако е с ръчни - вдигни маншона на скоростния лост и огледай хубаво. Няма как да няма бутонче.
Публикувано 30 декември 2011 - 16:53
Колега просто като вдигнеш маншона, няма как да не го видиш.......забележи като включваш задна, лоста опира точно на това бутонче

By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 17:19
Да забравих да кажа, че съм с ръчни скорости. Обаче не мога да разбера кое е това бутонче, за което говорите. Вдигнах маншона и само пластмаси ми се видяха. Включвах няколко пъти задна, първа и т.н....но не го видях. Явно е пред очите ми, но не знам как изглежда
Всички видове застраховки във всички застрахователни компании. Тел.: 0889355780 или ЛС.
Публикувано 30 декември 2011 - 17:25
Да забравих да кажа, че съм с ръчни скорости. Обаче не мога да разбера кое е това бутонче, за което говорите. Вдигнах маншона и само пластмаси ми се видяха. Включвах няколко пъти задна, първа и т.н....но не го видях. Явно е пред очите ми, но не знам как изглежда
Вдигни маншона и наблюдавай лоста като включваш задна......ще го видиш
Ако пък ли не свирни му на Пафката да перни едно око и ще ти го покаже

By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 17:34
Грам не искам да го занимавам Пафката сега. Може би след празниците.
Утре пак ще гледам, че сега стана късно. А...все пак ако го разбера кое е от къде мога да купя ново?
Публикувано 30 декември 2011 - 17:40
Грам не искам да го занимавам Пафката сега. Може би след празниците.
Утре пак ще гледам, че сега стана късно. А...все пак ако го разбера кое е от къде мога да купя ново?
Ами в Ауто плюс сигурно ще го има......за Тех-ко не съм сигурен.Но не е лошо да попитащ Ивая и Бс колко ще му искат.
Аз бих си взел или ново оригиналдЪ или некое читаво втора ръка пак Бенцово
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 30 декември 2011 - 17:41

By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 18:18
Ок мерси за инфото. Най-вероятно първо до Ивайджет ще отскоча и без това ми е в квартала. Дано не ме сурвакат с някоя гранд сума
Ама май първо да разбера какво представлява и дали е там проблема
Възможно ли е някоя жичка да се е прекъснала?
Публикувано 30 декември 2011 - 18:42
Търси място където влиза двойно кабелче с буксичка.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 януари 2012 - 18:51
Да предложите някой, който ще може да удари едно рамо, защото явно сам не мога да се оправя. Някой жичкаджия или знам ли и аз
Публикувано 04 януари 2012 - 17:46
Ела на някоя среща - днес в О'Шипка в Студентски град например.
След 18:00 сме там.
След 18:00 сме там.
Публикувано 04 януари 2012 - 22:54
Ако го бях видял това по-рано щях да дойда и без това бях в 38-ми блок до към 19 часа. Но здраве да е
На следващата може и да дойда.
Публикувано 08 януари 2012 - 23:34
Да споделя малко информация. Преди малко излизам аз с колата, спирам след малко, излизам от нея...не съм я загасил...какво да видя...на свободна скорост светят отзад лампите за задна. Шок и ужас
Качвам се пак включвам задна - светлините изчезват! Неутрална - пак се включват. Викам си така ще карам. Гася колата след известно каране. След около 1 час пак потеглям...отзад светя като коледна елха...габарити и светлини за задна вкючени пак. Спирам пред нас светлините не светят на неутрална. Започвам да си мисля, че някое кабелче се е прекъснало. Вдигнах пак маншона на скоростите...гледам...гледам и пак не виждам нищо...
Щракнах няколко снимки...ако могат да помогнат...
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от pitona: 08 януари 2012 - 23:36
Публикувано 08 януари 2012 - 23:45
Отзад на единия стоп, а може и на двата не съм сигурен при 124, трябва да имаш закачено кабелче маса.Може тя да се е разхлабила и оттам да идва проблема. На моята 190-ка сетнеха ли стоповете като елха, си знаех урока....ключ 8 стегане на масата и всичко заспиваше 
Тази маса може и да е някъде под корите на багажника, просто при 124 не съм сигурен къде се намира........
Тази маса може и да е някъде под корите на багажника, просто при 124 не съм сигурен къде се намира........

By Batev
Публикувано 09 януари 2012 - 11:02
И според мен е масата. Точно под стопа е. Като напънеш лекичко кората се вижда, даже мисля, че имаше нещо като "прозорче" на самата кора, което като се отвори се вижда масата.Отзад на единия стоп, а може и на двата не съм сигурен при 124, трябва да имаш закачено кабелче маса.Може тя да се е разхлабила и оттам да идва проблема. На моята 190-ка сетнеха ли стоповете като елха, си знаех урока....ключ 8 стегане на масата и всичко заспиваше
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА