Philips Blue Vision Ultra или X-Treme Vision
Започната от HERMES, 28 дек 2011 - 21:35:40
22 мнения по тази тема
Публикувано 20 януари 2012 - 11:57
Недей да се лъжеш, глобяват яко. Проблема е че повечето полицаи незнаеха че това са халогенките, но някои знаят. Аз съм карал с включени халогенки и на Ломски Форт ме спряха точно заради тях. Мои съвет е да внимаваш кога ги пускаш, а пък и доста от другите водачи по пътя се дразнят точно на това.
Публикувано 05 февруари 2012 - 19:01
Да в закона ясно е казано кога точно се пускат фаровете за мъгла /или както им казват тук - халогените/,както правилно е изброил колегата по горе.Но трябва да се има в предвид, че не на всички мерцедеси вътрешните фарове са за мъгла. Например Е500 там са дългите.Колкото до знаенето на закона от пътните полицай ...тази тема ще е дълга. Лично съм виждал полицаи опитващ св да санкционира водач на нов голф че си пъснал "халогена" в завой и само единя му работил.Мисля ,че няма нужда да обяснявам защо се е полчило това.И също така мисля ,че е време закона да се промени и някои да вземат да го научат,след като трябва да ни санционират по него!
Публикувано 06 февруари 2012 - 09:21
Тенкс Драйвър!
А милиционерите преди да ни гледат халогените, да вземат да отсеят шибаняците с некадърно монтираните китайски ксенонови гомна......оти ми писна от кретеноиди на които не им дреме за живота на останалите.
Решил съм един ден да се залостя на удобно място и с прашката да вкарвам поне по 5 големи гайки на вечер в ксеноните на галфоните.
Ако има желаещи, да започваме акцията в помощ на нормално мислещите.......гайки имам.
А милиционерите преди да ни гледат халогените, да вземат да отсеят шибаняците с некадърно монтираните китайски ксенонови гомна......оти ми писна от кретеноиди на които не им дреме за живота на останалите.
Решил съм един ден да се залостя на удобно място и с прашката да вкарвам поне по 5 големи гайки на вечер в ксеноните на галфоните.
Ако има желаещи, да започваме акцията в помощ на нормално мислещите.......гайки имам.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 февруари 2012 - 15:48
Аз съм ЗА
Публикувано 19 май 2012 - 15:13
Към автора: може ли да ми препоръчаш магазин за
за да си купя едни от двете крушки
Този пост е редактиран от dzuvko: 19 май 2012 - 15:13
Публикувано 28 май 2012 - 10:08
Здравей. Извинявай за закъснението, но отдавна не ми се беше налагало да влизам във форума. Аз крушките си ги купих от ТЕХ-КО на доста прилични цени - http://www.tech-co.bg/.Към автора: може ли да ми препоръчаш магазин за
Публикувано 28 май 2012 - 10:51
Благодаря
Публикувано 29 май 2012 - 09:07
Само внимавай ако купуваш халогени, защото има два вида от BlueVision - 12 и 24V и аз първоначално разбира се без да гледам взех 24 волтовите, но в магазина са разбрани и ми ги смениха. Единственото неудобно е, че са леко "на майната си"
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни