Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Нов съм и искам да попитам нещичко!колата е Е-класа 210-ятка №1

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#16 Tihomir

Tihomir

Чирак

• Потребители на форума
  • 78 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    Mercedes ML 270 CDI 2002

Публикувано 24 май 2012 - 21:29

http://www.cars.bg/u686606

Колеги за тази кола какво мнение бихте дали ? Според мен си заслужава да се погледне на живо и тя сама ще си покаже косурите.
  • 0

#17 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 май 2012 - 22:09

Не е зле.;)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#18 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 май 2012 - 22:28

Не е зле. ;)

+1
  • 0
Публикувано изображение

#19 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 май 2012 - 22:37

Хубава е, поне на снимки, когато се огледа наживо и в сервиз ще разбереш повече :)
  • 0

#20 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 24 май 2012 - 22:47

http://www.cars.bg/u686606

Колеги за тази кола какво мнение бихте дали ? Според мен си заслужава да се погледне на живо и тя сама ще си покаже косурите.

Колега заслужава си да се погледне наживо, но е малко посничка.

Неможах само да видя на седалките подгрева, както и и ел.функцията им.

Но пък може и само шофьорската да е електрическа.
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#21 barty

barty

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 977 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C180 Kompressor the Black bird

Публикувано 25 май 2012 - 09:46

Трябва да се види на живо и да се провери, но иначе изглежда добре.
Гледай общото състояние, а пък ако има и екстри още по-добре.
Преди време мой колега от Враца каза че никога няма да си купи кола от Враца или Монтана :hailandkill Ама знае ли човек?
Аз имам 2 Мерцедеса от Горубляне: перфектни! Въпреки славата на този пазар.......
  • 0

#22 daimler1

daimler1

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5183 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    в миналото W111 280E 62г.
    W123 230E 83г.
    W 124 220Е,
    W202Т 250 TD 97г.
    W210 E220CDI
    Сега:
    E500T 4-matik AMG
    SL500 R 230

Публикувано 25 май 2012 - 11:21

Колега заслужава си да се погледне наживо, но е малко посничка.

Неможах само да видя на седалките подгрева, както и и ел.функцията им.

Но пък може и само шофьорската да е електрическа.

Шоф.има допълнително сложени подгрев и май надуване,а иначе се водят полуелектрически.На ръка се дърпа напред-назад,а електрическо е нагоре-долу и облегалката.Копчетата стоят долу на самата седалка.
  • 0

#23 Tihomir

Tihomir

Чирак

• Потребители на форума
  • 78 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes ML 270 CDI 2002

Публикувано 25 май 2012 - 11:46

Колеги какво да кажа обадих се за нея и получих само добри думи. Всички екстри са оригинално поставени и работят, идва от Италия без никакви ръжди, стегната е и обслужена, давала изключително нисък разход на гориво. Смятам, че си заслужава да е видя на живо и пробвам ? Интересува ме само на кои детайли да обърна специално внимание и трябва ли задължително да е пуснем на диагностика в сервиз ?

Този пост е редактиран от Tihomir: 25 май 2012 - 11:59

• 0

#24 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 25 май 2012 - 12:40

Ако ходиш да я гледаш , ме вземи като спътник , ако имаш място и ще ти я огледам и ще ти кажа всичко по колата , само и единствено за една шкембе чорба и биричка :)
Майтапа на страна , напълно съм сериозен , ако искаш ми се обади да се видим и ще ти обясня и ако не е проблем ще я огледаме заедно.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#25 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 май 2012 - 13:46

Колеги какво да кажа обадих се за нея и получих само добри думи. Всички екстри са оригинално поставени и работят, идва от Италия без никакви ръжди, стегната е и обслужена, давала изключително нисък разход на гориво. Смятам, че си заслужава да е видя на живо и пробвам ? Интересува ме само на кои детайли да обърна специално внимание и трябва ли задължително да е пуснем на диагностика в сервиз ?

Колега и сам знаеш, че на думи всички коли са перфектни.Тези бенцове страдат от ръжда, но като казвам ръжда това не означава тя да е само повърхностна.Трябва да се погледне на канал или подемник.Ослушвай се за странични шумове.Пусни климатика и виж дали сработва, щото на фейсовите очиларки модула за управлението на перките дава фира, а той е около 200-300 кинта втора употреба.
Задължително гледаш дали пуши, и ако пуши какъв е цвета на пушека.
Турбината дали сработва както трябва и т.н и т.н.
Според мен за тази кола диагностиката е обевезна :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#26 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 25 май 2012 - 14:08

Аз му казах на пича , взима ме под ръчичка , нито искам пари , нито нищо :)
  • 0

Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#27 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Автомобил:
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 май 2012 - 14:33

Аз му казах на пича , взима ме под ръчичка , нито искам пари , нито нищо :)

Трифи със сигурност ще му бъдеш от полза на човека бро :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#28 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 25 май 2012 - 15:59

Ами обичам да помагам на хората :)
Все пак ми е и градски :)
С удоволствие , ще му помогна :)
  • 0

#29 Tihomir

Tihomir

Чирак

• Потребители на форума
  • 78 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes ML 270 CDI 2002

Публикувано 05 юли 2012 - 21:16

Колеги днес ходих до Монтана да видя колата. Разочарова ме. Първо което видях е , че салона далеч не е лъскав като на снимките а с доста забележки. Омурдарен. Огледах купето - ръжда няма. След това видях как на задните стъкла са им набити някакви клечки за да не паднат във вратите( за това бях предупреден по телефона).До тук цената падна с 200 лева без да съм и повдигнал въпрос даже.След визуален оглед поисках да видя двигателя.Капаците CDI липсваха беше ми отговорено, че така е докарана от северна Италия.Двигател идеално измит. Сменено масло, но като вдигнах щеката кафенееше.Според мен е наличие на добавка.Запалих я (топла). Двигателя не тресе, но ми се стори шумна.Качих я на канал и видях защо е шумна. Липсваше катализатора а на неговото място имаше аматьорски заварки от които изпускаше газове.Отговора на продавача беше , че тук нищо не е пипано а те си личаха,че са пресни заварки.Цената падна с още 200 лева пак без да питам.Исках да ме повози.Тръгнахме и ми направи впечатление когато я настъпа на втора и трета, че набира бавно (като бившата ми 124ка 2.5 дизел). Каза: Гледай за какво ускорение става дума. Учудих се замълчах си.Поисках аз да я карам.Седнах,запалих и видях,че лампата на подгряване свети нон стоп от подаване на контакт до гасене.Дисплеите на часовника и температурата не работеха.Цената падна с още 100 лева.Тръгнах и веднага ми направи впечатление,че съединителят отделя високо спрямо моята 124ка почти в самия край. Осъмних се без да кажа нищо.Продавача каза,че бил нов и си отделял нормално без да става дума за това.Тръгнах на първа и на 2 000 оборота превключих на втора,натиснах газта до пода и до около 3 000 оборота стрелката на километража и на оборотомера вървяха почти еднакво (оборотомера малко бързаше).Стигна до 60 км/ч и стрелката на километража почти спря а тази на оборотомера отиде към 4 500 оборота.Ускорение не усетих никакво.Спрях колата.Излязох и видях,че предна дясна врата е боядисвана.Калника има луфтове фара е сменян,предното стъкло също. Продавача видя,че гледам много на възлови места и ме дръпна на страни и каза: Хайде , че бързам кажи ми една цена и я взимай.Друга такава няма да намериш. Аз звъннах на колегата mbthepower, с който се разбрахме да се консултирам , обясних му всичко и след подробен разговор с него и двамата бяхме на едно мнение,че няма мощност. Продавача ми каза: Има работа по колата , но все пак за това е на тази цена (5500 лв.). Аз казах , че ме притеснява липсата на ускорение характерно за CDI. Отговора беше , че тя набирала и се усещало чак на шеста скорост над 120 км/ ч. Не се съгласих и взех да си тръгвам.Господина ме спря и каза последната си цена 5 000 лева. Казах му , че се отказвам. Дори доста от екстрите не проверих дали работят (климатроник, аларма , подгряване и др.) Качих се в моята си кола и ми беше казано, че ще съжалявам изпускал съм много добър модел. Рекох : Нека да съжалявам.Аз обичам така, и си тръгнах. Пак звъннах на колегата mbthepower , обясних му всичко и той каза че това не е моята кола и по добре да изгоря с 20 лева пътни от колкото да броя 5 000 и след това още толкова по ремонти за да заприлича на нещо. Така мина днешния ден.Тази кола не става за каране.
  • 0

#30 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009