Sl 300 R129хидравлика
Започната от babaneze, 08 дек 2011 - 06:00:44
60 мнения по тази тема
Публикувано 05 септември 2014 - 14:58
Дзверо с хард топа!
Публикувано 05 септември 2014 - 20:58
Много ме радва твоята кола
Публикувано 05 септември 2014 - 22:31
За малко да тръгна да е продавам днеска от глупост и се разубедих на време. Между другото сл е с цялостното спортно окачване на Карлсон... Днеска гонприпалих, че 3 седмици не го бях карал, само стой завит в гаража... В неделя ще го поразтъпча малко и ако времето е хубаво ще нащракам, някой друга снимка... Колега и твоята пура е супер, аз ти писах в темата... Един съвет, ако не ти е спешна да е продаваш, остави си я вечно твоя. По хубава и стойността коша едва ли ще намериш. Лично мое мнение. Съдя по себе си и прибързаните решения, който правя понякога. Един приятел си продаде пурата, и беше мераклийски правена и гледана като твоята и преди малко ми вика'до края на живота си ще съжалявам, че е продадох' че, така карай си е и се радвай всеки ден.
Публикувано 05 септември 2014 - 22:41
Снимките са от днеска...
Прикачени файлове
Публикувано 06 септември 2014 - 17:33
страхотен е
Публикувано 07 септември 2014 - 13:16
За малко да тръгна да е продавам днеска от глупост и се разубедих на време. Между другото сл е с цялостното спортно окачване на Карлсон... Днеска гонприпалих, че 3 седмици не го бях карал, само стой завит в гаража... В неделя ще го поразтъпча малко и ако времето е хубаво ще нащракам, някой друга снимка... Колега и твоята пура е супер, аз ти писах в темата... Един съвет, ако не ти е спешна да е продаваш, остави си я вечно твоя. По хубава и стойността коша едва ли ще намериш. Лично мое мнение. Съдя по себе си и прибързаните решения, който правя понякога. Един приятел си продаде пурата, и беше мераклийски правена и гледана като твоята и преди малко ми вика'до края на живота си ще съжалявам, че е продадох' че, така карай си е и се радвай всеки ден.
Честно казано не е бързам изобщо, дори и да остане, парите са си в нея. Още повече, че е на сухо и цената и от тук насетне може само да се вдига.
Публикувано 26 октомври 2014 - 15:40
Здравейте колеги! Имам една дилема! Налага ми се да отсъствам за 20-25дни и меро съм го прибрал в гаража. Искам да попитам трябва ли да откача акумулатора на цяло или само минуса, или само плюса. Един приятел ми каза да откача плюса, четох че гросмайстор в една негова тема откача минуса. Затова искам да попитам вас кое е най правилното решение? Имам аларма мак 100 м нея трябва ли да е пипам нещо? Опитах се да е вкарам в сервизен режим, но не можах. Катп цяло колата съм е оставил отключена.надявам се да отговорите скоро, понеже трябва да пътувам довечера. Благодаря предварително на всички отзова ли се! И честит имен ден на всички кошеги, живи и здрави!
Публикувано 26 октомври 2014 - 17:54
Ако батерията е добра, аз не бих пипал нищо за толкова време.
Публикувано 26 октомври 2014 - 19:44
Батерията е чисто нова! Свърши вече тя, колегата лоринзър ми каза че няма значение! И реших да откача акумулатора... Ще видим като се върна да ли всичко ще е ок.
Публикувано 28 октомври 2014 - 13:10
За първи път виждам 129-ка с М103 ?!? Тоя двигател после ли е монтиран или и по ВИН излиза с него? Наистина се изненадах...
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 октомври 2014 - 19:51
Оргиналдъ си е от всякъде!:-)
Публикувано 29 октомври 2014 - 01:03
Оригиналдъ е както писа Тошко! 93 година е, може би затова е със стария мАтор
Публикувано 29 октомври 2014 - 08:14
Аз имах 140-ка произведена 91г. и беше с новия матор ,затова ми стана много чудно! Иначе е страшна красавица.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 09 януари 2015 - 16:27
Колеги Здравейте! От няколко дни имам дерт, когато пусна чистачките и понякога засядат по средата и не правят пълен оборот! От къде може да идва проблема?
Публикувано 11 януари 2015 - 21:40
Up
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни