Предколеден клубен роуд трип в югозападна България - 17 и 18 ДекемвриПосещение на Благоевград,Сандански и Петрич
Започната от Lazar V12, 20 ное 2011 - 23:42:52
274 мнения по тази тема
Публикувано 09 декември 2011 - 20:40
Забравих, да отбележа, че ще си имаме и Милиция с нас
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 20:58
Значи без нарушения
Аз съм там
Аз съм там
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 декември 2011 - 21:13
Тук ли ще се записваме или направо на Илийката да даваме пари за хотела.
Аз вече казах - там съм.
Къде ще се съберем в 9ч в събота, за да тръгнем заедно? В Люлин е най близо до магистралата, на OMV-то след тунела?
Аз вече казах - там съм.
Къде ще се съберем в 9ч в събота, за да тръгнем заедно? В Люлин е най близо до магистралата, на OMV-то след тунела?
Публикувано 09 декември 2011 - 21:28
Аз предлагам тук да се запишем, за да знам точната бройка, а парите моЕ и с Илийката
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 21:28
Веско.. има един много добър път.. бай Васо го показа миналия път , много приятен , доста живописен и най-вече - без натоварване.
През Бистрица се минава... доста доволно е
През Бистрица се минава... доста доволно е
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 09 декември 2011 - 21:31
Хамърче каТ се сетя за последното пътуване на МБ Клуб тръпки ме побиват
А пък и като знам, че Пафката вече е с 140-ка...малииииии не ми се говори
А пък и като знам, че Пафката вече е с 140-ка...малииииии не ми се говори
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 21:31
Павката тоя път ще е пред мен
Иначе.. пътя си е много арен
Иначе.. пътя си е много арен
Публикувано 09 декември 2011 - 21:45
До тук сме :
1. Gangsta Man
2. hammer^BaTe
3. Blond
1. Gangsta Man
2. hammer^BaTe
3. Blond
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 21:51
Бро.. който се запише.. ще го дописвам към първия пост..
А сега.. ще преместя и записаните там
А сега.. ще преместя и записаните там
Публикувано 09 декември 2011 - 22:02
Ганста аз ще кажа малко по-нататък, защото брат ми реши да си прави рождения ден, обаче още не знае кога точно. РД му е на 14.12(сряда) има вероятност тогава да го прави и ако е тогава идвам на 100%, но в противен случай ще го прави в Петък или Събота и няма да мога да дойда.
За хотела не ме мислете, аз имам роднини в Петрич така че има къде да спа.
Поздрави.
Поздрави.
Публикувано 09 декември 2011 - 22:04
А пък да не Ви говоря какви ще се направим в събота вечерта в Петрич.........не ми се мисли
Лошото, че има само чалга......ама ко да се прае......ще въртим дупетата и те това е
Туку виж от некое клубарче си остане домазетче в Петрич аххаха
Лошото, че има само чалга......ама ко да се прае......ще въртим дупетата и те това е
Туку виж от некое клубарче си остане домазетче в Петрич аххаха
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 22:06
Ганста аз ще кажа малко по-нататък, защото брат ми реши да си прави рождения ден, обаче още не знае кога точно. РД му е на 14.12(сряда) има вероятност тогава да го прави и ако е тогава идвам на 100%, но в противен случай ще го прави в Петък или Събота и няма да мога да дойда.
Поздрави.
Окей броо мЪ виж там....бутай чивиии, фитили на твоето бро да си го направи в сряда и да дойдеш
By Batev
Публикувано 09 декември 2011 - 22:07
Аз ще дойда само ако успея да си регистрирам новия Бенц, подчертавам за да не ми се сърдите. За сега имам всички шансове до 5/6 дни да се оправя,но ако нещо се запъне,няма да бързам за да не го оакам на финала.
Инак съм ЗА с двете ръце и трети крак!
Инак съм ЗА с двете ръце и трети крак!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 09 декември 2011 - 22:12
Брат... кво значение има ква е музиката.. важното е компанията да е яка.. всичко останало е...
Публикувано 09 декември 2011 - 22:13
Мой, знаеш колко мноУ ще се радвам да се появиш с новия Бенц
Стискам палци всичко да е 6
Стискам палци всичко да е 6
By Batev
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни