Предколеден клубен роуд трип в югозападна България - 17 и 18 ДекемвриПосещение на Благоевград,Сандански и Петрич
Started by Lazar V12, 20 Nov 2011 - 23:42:52
274 replies to this topic
Posted 11 December 2011 - 14:00
и аз идвам
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 11 December 2011 - 16:26
Днес ходихме с колегата Батев в кафенцето в Сандански, където ще отседнем.
Разбрахме се с управителката да ни запази места и за колите, макар че паркинга е обществен, обеща да направи всичко по силите така, че всичко да протече нормално.
Време не остана, който ще идва да се запише, за да организирам хотела.
Разбрахме се с управителката да ни запази места и за колите, макар че паркинга е обществен, обеща да направи всичко по силите така, че всичко да протече нормално.
Време не остана, който ще идва да се запише, за да организирам хотела.
By Batev
Posted 11 December 2011 - 20:02
Преговарям с жената, иначе щом е южна посоката аз съм за!
Ще пиша допълнително дали ще се явя..
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
Edited by mradulov, 11 December 2011 - 20:02 .
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 11 December 2011 - 20:21
Преговарям с жената, иначе щом е южна посоката аз съм за!
Айде бре синче теб чакам тамън
Звънни ми и ми дай да говоря с твоята женичка да и вкарам един, два филма за забележителностите, за красивата природа на югозапада
Мише това ще е първото шествие на кУба......телевизии, патрулки, абе лудница голяма.......
By Batev
Posted 11 December 2011 - 22:33
Въпреки огромното ми желание този път аз няма да присъствам ,по финансови причини ,желая на всички приятно изкарване и съм убеден ,че ще е такова ,както винаги.
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 12 December 2011 - 17:34
99.9% съм там.
Не хапи този,който може да те изяде.
Posted 12 December 2011 - 19:51
Баба дауууу99.9% съм там.
Я така те аресвам МО
Утре правя резервацията в хотела
By Batev
Posted 12 December 2011 - 22:52
А аз да попитам идващите къде да се събираме в събота и колко часа ?
Заедно ли ще пътуваме или ще се събираме някъде по трасето ?
Според мен ще е по-яко от София да си тръгнем в колона и така да си се движим по пътя , така мисля и по пътя ще привличаме повечко внимание - все пак идеята е да популяризираме клуба !
Та моето предложение е да се съберем в събота до 9.00 на началото на магистрала "Люлин" и оттам да потеглим към Благоевград за да може около 11.00 да се съберем там с Гангстера и евентуално хора които дойдат с него. Споделяйте кой как мисли че ще е най-добре да го направим та да има максимален ефект мероприятието ,а не на кой как му е най-удобно МОЛЯ !!!!
Заедно ли ще пътуваме или ще се събираме някъде по трасето ?
Според мен ще е по-яко от София да си тръгнем в колона и така да си се движим по пътя , така мисля и по пътя ще привличаме повечко внимание - все пак идеята е да популяризираме клуба !
Та моето предложение е да се съберем в събота до 9.00 на началото на магистрала "Люлин" и оттам да потеглим към Благоевград за да може около 11.00 да се съберем там с Гангстера и евентуално хора които дойдат с него. Споделяйте кой как мисли че ще е най-добре да го направим та да има максимален ефект мероприятието ,а не на кой как му е най-удобно МОЛЯ !!!!
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Posted 12 December 2011 - 22:56
Всички тръгвате заедно ОБЕВЕЗНО !!!
Цялата колона от София трея се движи заедно как иначе.....
Само се разберете къде да се чакате и газ чорапи на метало
Цялата колона от София трея се движи заедно как иначе.....
Само се разберете къде да се чакате и газ чорапи на метало
By Batev
Posted 12 December 2011 - 23:04
То нали сме много коли де, ама аз съм ОК за 9 часа...
Имаше някакво предложение да не тръгваме по магистрала Люлин, а по някаква тайна пътека, дето само бай Васил я знаел?!
Аз съм ОК за всеки път...
Имаше някакво предложение да не тръгваме по магистрала Люлин, а по някаква тайна пътека, дето само бай Васил я знаел?!
Аз съм ОК за всеки път...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 13 December 2011 - 10:58
Аз за 9 съм ОК... за пътя както кажете. Просто беше предложение за другия път
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 13 December 2011 - 11:33
Не разбрах къде смятате да поспрете в Благоевград.Кафе,бензиностанция?
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users