силно тракане от към двигателя
Започната от bu4komobil, 26 окт 2011 - 19:48:20
23 мнения по тази тема
Публикувано 27 октомври 2011 - 09:46
Колега,пак ни подвеждаш.Двигателя ти е 2.2 150к.с.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 октомври 2011 - 12:15
+1 за амортисьорчето на обтяжната ролка, имал съм същата Е класа пак с М111 мотор, със същото тракане, като се разбият тампоните на амортисьорчето и почва зверски да трака на празен ход, колегата казва, че при увеличаване на оборотите шумът намалява, точно така беше и при мен.
Първо провери това амортисьорче и не се вкарвай в излишни филми с обтегачи на верига, ваноси и т.н.
Първо провери това амортисьорче и не се вкарвай в излишни филми с обтегачи на верига, ваноси и т.н.
Публикувано 28 октомври 2011 - 20:39
Здравейте!днес намерих откъде идва досадното тракане и наистина е от амортицъорчето,трака горе до стрелката(тракането е напред-назад)незнам страшно ли е това.благодаря на всички които се отзоваха
...колега alipi несъм ви подвел умишлено,тъй като и аз самият незнам че е толкова навсякъде по документи пише 2.3
Публикувано 28 октомври 2011 - 21:47
Помисли за някакво побългаряване на тоя тампон, че не се продава като отделна част. Другия вариант е да смениш целия амортисьор.
Публикувано 28 октомври 2011 - 22:25
най-вероятно ще се побългарява,но все пак като си намеря някоя програма за кат.номера ще проверя колко струва тук в UK.като започна ремонта ще гледам да направя снимки и да ги пусна.поздрави
Публикувано 28 октомври 2011 - 22:37
На 200ЦЕ в българско ми излезе към 160лв преди 5 години. Наскоро... не съм гледал цените.
Публикувано 28 октомври 2011 - 23:43
Не се карай на човека, защото в случая ти не си правКолега,пак ни подвеждаш.Двигателя ти е 2.2 150к.с.
Двигателя е точно 2.3 16-клапана 150к.с.
При очиларката няма бензинов 2.2
Иначе радвам се че се оказа малкия дявол, незнам защо, ама всички се хвърлиха на вериги, обтегачи, газоразпределение и т.н.
Амортисьорчето в България струва около 100лв
Публикувано 29 октомври 2011 - 00:21
най-вероятно ще се побългарява,но все пак като си намеря някоя програма за кат.номера ще проверя колко струва тук в UK.като започна ремонта ще гледам да направя снимки и да ги пусна.поздрави
Цени в Бг от днес :
Оригинално Бенц 106 камъка.
Феби 65 камъка.
Иначе аз моето го оправих...като го занесох на стругар и той ми направи нови втулки от подобен материал......набих си старите лагерчета и вече една година нема ядове
Стругара ми взе 18 камъка за свършената работа

By Batev
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА