Проблем с парното...Не грее?!?!?!w124 122к.с. 2.0
Започната от poroka, 22 окт 2011 - 17:39:06
24 мнения по тази тема
Публикувано 08 ноември 2011 - 08:01
Смесването на вода с масло е много късен процес,пък избиването на вода при загряла не е на добре.Консултирай се с тамошен сервиз,за състоянието на тази гарнитура.
Хубаво е да се попълват както трябва профилите,за да се разбират повече данни за автомобилите.Например в момента се чудя за модела на двигателя.
Вече го видях,сутрин съм с доста забевено мислене.С този 102 мотор, наистина трябва да се провери за гарнитурата.Проверката е такава:Газ до дупка в продължение на един километър,после трябва да можеш да си провериш нивото на водата.Като развиеш капачката, трябва да се чуе само/пуфф/ и толкова./страшно обяснение направих/
Хубаво е да се попълват както трябва профилите,за да се разбират повече данни за автомобилите.Например в момента се чудя за модела на двигателя.
Вече го видях,сутрин съм с доста забевено мислене.С този 102 мотор, наистина трябва да се провери за гарнитурата.Проверката е такава:Газ до дупка в продължение на един километър,после трябва да можеш да си провериш нивото на водата.Като развиеш капачката, трябва да се чуе само/пуфф/ и толкова./страшно обяснение направих/
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 08 ноември 2011 - 15:50
Избива вода ,колега...
Продажба , монтаж, профилактика, ремонт и сервиз за климатици и автоклиматици в София.
ПРОМОЦИЯ ! Зареждане на автоклиматици - от 49 лева.
Сайт за информация и актуални цени свързани с КЛИМАТИЦИ
Телефон за връзка : 0887 887 007 ; 0884 884 004</p>
Публикувано 08 ноември 2011 - 21:02
Според мен си за гарнитура, ма по интернет толкоз. Намери си местен специалист.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 20 ноември 2011 - 18:48
Колеги,колата не губи вода.Възможно е това налягане да идва от проблем в капачката,мен ме притеснява да не би да не духа,заради 3ника към газовата...или клапите...не е радиаторче 100%,не мисля,че е и гарнитура.
Продажба , монтаж, профилактика, ремонт и сервиз за климатици и автоклиматици в София.
Публикувано 20 ноември 2011 - 21:18
Дали водата на изпарителя ти е свързана на правилното място? Направи едно кадро.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 20 ноември 2011 - 22:05
Сменяй циркулационната помпа
Публикувано 22 ноември 2011 - 00:22
Днес нагласих през маркуча към изпарителя да влиза вода само през 6 мм тръбичка,направих рециклиране на помпичката и пак същия к.Р??!?!??!!?!???!
Публикувано 03 януари 2012 - 09:27
Колега оправи ли проблема? Аз поради тези причини- относно слабото парно, намалих с щуцер изхода на водата от изпарителя- ефект мн. малък. поставих и рециркулационна помпа, но пак не е това което ми се иска. Дори направих и спирателен кран на маркуча за изпарителя, т.е зимата водата за него минава първо през парното и пак слаба работа. За това питам дали оправи проблема- явно се запушват тия радиаторчета
Публикувано 19 октомври 2016 - 20:26
Zdraveite kolegi. Moqt E270 cdi 2005 ot skoro imam problemi S toploto .Na studeno raboti klimatika. No na toplo kogato si iska. Kato izkliucha klimatika I parnoto ne raboti na toplo ima temperatura. Za da duha studeno znachi ima freon. Mole za suvet
Публикувано 19 октомври 2016 - 21:30
Напиши го на разбираем, измислен от солунските двама братя език и ще помислим!
NO PAIN - NO GAIN!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни