Няколко въпросчета за SLK?Резервна гума, олющен панел, капаче за крушка
Започната от R170, 10 окт 2011 - 21:54:11
23 мнения по тази тема
Публикувано 12 октомври 2012 - 18:09
Така...значи:
За кутията-тя е за компресора...фабрично излиза от завода с такава резервна гума,тип патерица,и компресор...
Гумата става нормална,като се надуе...и ТРЯБВА ДА СТАВА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ МЕЧОЦИ!
Само трябват по-къси болтове,които също са в комплекта!
За таблото и панелите:
Аз уцелих на конзола,която си е черна,и стандартно без гадната гумирана боя... Само жабката ми бе боядисана,и аз си я пръснах с боята на колата-черен металик. Много готино стана-като пияно-лак!
За кутията-тя е за компресора...фабрично излиза от завода с такава резервна гума,тип патерица,и компресор...
Гумата става нормална,като се надуе...и ТРЯБВА ДА СТАВА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ МЕЧОЦИ!
Само трябват по-къси болтове,които също са в комплекта!
За таблото и панелите:
Аз уцелих на конзола,която си е черна,и стандартно без гадната гумирана боя... Само жабката ми бе боядисана,и аз си я пръснах с боята на колата-черен металик. Много готино стана-като пияно-лак!
Мерцедеса трябва да се кара все едно е краден!
Публикувано 12 октомври 2012 - 20:34
Това за късите болтове не е вярно.
http://forums.mbclub...__fromsearch__1, вторият пост.
Използват се нормални 40мм сферични болтове, като на заводските джанти. Проверено при 16" патерица. Ако някой има 15" патерица, ще се радвам да потвърди или опровергае информацията, снимайки 15" SpaceMaster с 40мм болт през нея.
Боята в България не се прави, един приятел си поправи целият интериор, но в Турция. Вилнер ми отказаха, понеже не бяха сигурни в резултата и не искаха да сложат името си под ремонт, в чийто резултат не са убедени.
Последният пост беше от Април Нещо не съм го виждал колегата скоро...
Cyberpig, прасни онаа снимка де крадем огледалата на колегата
http://forums.mbclub...__fromsearch__1, вторият пост.
Използват се нормални 40мм сферични болтове, като на заводските джанти. Проверено при 16" патерица. Ако някой има 15" патерица, ще се радвам да потвърди или опровергае информацията, снимайки 15" SpaceMaster с 40мм болт през нея.
Боята в България не се прави, един приятел си поправи целият интериор, но в Турция. Вилнер ми отказаха, понеже не бяха сигурни в резултата и не искаха да сложат името си под ремонт, в чийто резултат не са убедени.
Последният пост беше от Април Нещо не съм го виждал колегата скоро...
Cyberpig, прасни онаа снимка де крадем огледалата на колегата
Публикувано 14 октомври 2012 - 10:06
Kdl-чо!!!, Значи за втори път,тази сутрин,ти казвам,че като пиша нещо,знам кво пиша!!!
Не се опитвай да си във " всяко гърне мерудията", а приеми,че има и други компетентни хора!!!
Та... Темата е за SLK! Патерицата за него е 15"! Има допълнителен комплект с болтове,понеже задните са ми 8j, просто в момента вали и болтовете са прибрани под кората!
Те ти снимка на гумата,и да знаеш,че ..бира-Не,понеже не пия,ама 3в1(кафе) не облак ,ще чакам от теб,заради факта,че болен ме накара да слизам до колата и да доказвам!
Не се опитвай да си във " всяко гърне мерудията", а приеми,че има и други компетентни хора!!!
Та... Темата е за SLK! Патерицата за него е 15"! Има допълнителен комплект с болтове,понеже задните са ми 8j, просто в момента вали и болтовете са прибрани под кората!
Те ти снимка на гумата,и да знаеш,че ..бира-Не,понеже не пия,ама 3в1(кафе) не облак ,ще чакам от теб,заради факта,че болен ме накара да слизам до колата и да доказвам!
Прикачени файлове
Публикувано 14 октомври 2012 - 10:20
Темата е за SLK R171, с 3.5 двигател. На нея не можеш да наденеш 15" джанта, без значение патерица или не. Спирачките са й големи.
Можеш 16ка и то само на задните. Те са със същите апарати като 209 с 5.0л. мотор, проверено.
Затова и тези модели излизат с компресорче и спрейче, без крик.
Понеже си взех такава за моята, с идеята да въртя джанти, ако спукам предна, отидох да си купя и късите болтове, които излизат за резервната.
Оказаха се адски къси.
Щом си сигурен, че 15" е с къси болтове, виж й парт номера на джантата, измери и дължината на болта и дай да допълним онази тема.
М/у другото, твоето е първото 170, което виждам с резервна гума. Досега всички, за които знам, са само с компресор и спрейче, без крик.
Дай един VIN на лично, ако искаш, да видя каква е поръчковата опция на малката гума.
Можеш 16ка и то само на задните. Те са със същите апарати като 209 с 5.0л. мотор, проверено.
Затова и тези модели излизат с компресорче и спрейче, без крик.
Понеже си взех такава за моята, с идеята да въртя джанти, ако спукам предна, отидох да си купя и късите болтове, които излизат за резервната.
Оказаха се адски къси.
Щом си сигурен, че 15" е с къси болтове, виж й парт номера на джантата, измери и дължината на болта и дай да допълним онази тема.
М/у другото, твоето е първото 170, което виждам с резервна гума. Досега всички, за които знам, са само с компресор и спрейче, без крик.
Дай един VIN на лично, ако искаш, да видя каква е поръчковата опция на малката гума.
Публикувано 14 октомври 2012 - 10:25
Моята патерица е същата като на снимката - 15ка и си идва със собствените болтове.
Сега ще обикалям като търговски представител на стругарска задруга.
16 болта за летните джанти + 4 секретни
16 болта за зимните + други 4 секретни
и 5 болта за резервната.
Сега ще обикалям като търговски представител на стругарска задруга.
16 болта за летните джанти + 4 секретни
16 болта за зимните + други 4 секретни
и 5 болта за резервната.
Публикувано 14 октомври 2012 - 10:46
Kdl-e, Ти базикаш ли се с мене,или не четеш бе?
Виж по-добре кой,кога,и с къв ник е пуснал ТЕМАТА? За каква гума пита,каква снимка е пуснал...?!?!?!
Кви са тия съчинения,дето правиш? ;-)
Виж по-добре кой,кога,и с къв ник е пуснал ТЕМАТА? За каква гума пита,каква снимка е пуснал...?!?!?!
Кви са тия съчинения,дето правиш? ;-)
Публикувано 14 октомври 2012 - 10:58
Моя грешка. Обърках го с колегата, който наскоро си взе 171ица.
Темата... точно от преди 1 година
Колкото до колегата, не е влизал от Април тази година, така че само ние с теб си сипваме с големия черпак за панаир на четящите.
Темата... точно от преди 1 година
Колкото до колегата, не е влизал от Април тази година, така че само ние с теб си сипваме с големия черпак за панаир на четящите.
Публикувано 14 октомври 2012 - 14:20
Хехехех... Лошо нема!
Добре,че и Преторианеца ни прави компания тия дни! ;-)
Добре,че и Преторианеца ни прави компания тия дни! ;-)
Публикувано 25 октомври 2012 - 22:33
Колега,за патерицата е предвидено да се слага на местото на контейнера.Погледни внимателно.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни