Публикувано 27 ноември 2006 - 20:21
Шефе аз и със шлайф мога да мина,но нещо сам на кофти място за шлайфане.Тук нормален механик взима по 80 $ на час,за да ми пилне една струjка ми излиза колкото да си купя нови дискове.Да споменавам ли как маншон не се сменя или как каре никoй не се сеща какво е???На боклука отива цялата полуоска и се сменя с нова - 200 кинта е цялата работа,но са смяна на маншона пак толкова излиза с труда.
Гарнитура на главата започва от 1000$............в друга тема четох кой и какво плаща за ремонт,какви са частите и колко струват в БГ.Едно мога да кажа от краткото време във форума - тук колите са на 50% от цената на тия в БГ,но частите са двойно,а надницата на майсторите 3+ пати повече.Смяна на накладки ми искат 40$ като накладките си ги нося,сметни ти сваляне,престъргване на дискове,смяна накладки и качване на дисковете колко ще ме улепят.Аз не съм по набутването,но сметката е,че по-евтино ми е да си купя каквито и да е скъпи дискове и да си ги сменя сам,а не да ходя при майстори.Тези цени са като за приятелче,ако си закъсал непознат............плаче майката.
Само Дизел,радвам се,че го споделяш това.Точно такова е и мнението на тукашните - не се износват накладки извънредно както и пази от прах и вода,но тук при мен нито прах,нито вода.Е гледам сега,че вън вали леко и това е за сефте от 5 месеца.Намирането май наистина няма да е проблем,но сега ми е интересно защо са ги спрели от производство.
Брембо не са лоши,но АТЕ или Зимерман ги водят по-добри.Може и на нормални Зимерманки да скоча,но това ще го решавам днес след като мина през магазинчето.
.