Към съдържанието

•  

Снимка

Спирачни дискове за w124 ???Кой какво ползва

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 27 ноември 2006 - 18:25

Лично аз на 190то сложих чисто нови обикновени(без дупки) Brembo отпред и отзад и спира невероятно добре :yahoo: А аз също обичам екстремните неща... :D
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#17 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 27 ноември 2006 - 19:21

Аз също карам с BREMBO много съм доволен :ok: И неса НЯКАКВИ СИ а са много добри. Все пак ШУМАХЕР спираше ферарито си стакива дискове и апарати ;) до колкото знам от тях няма МЕНТЕ италиански са. АТЕ също са много добри но от тях има италиански и немски :yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#18 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2006 - 20:21

Шефе аз и със шлайф мога да мина,но нещо сам на кофти място за шлайфане.Тук нормален механик взима по 80 $ на час,за да ми пилне една струjка ми излиза колкото да си купя нови дискове.Да споменавам ли как маншон не се сменя или как каре никoй не се сеща какво е???На боклука отива цялата полуоска и се сменя с нова - 200 кинта е цялата работа,но са смяна на маншона пак толкова излиза с труда.
Гарнитура на главата започва от 1000$............в друга тема четох кой и какво плаща за ремонт,какви са частите и колко струват в БГ.Едно мога да кажа от краткото време във форума - тук колите са на 50% от цената на тия в БГ,но частите са двойно,а надницата на майсторите 3+ пати повече.Смяна на накладки ми искат 40$ като накладките си ги нося,сметни ти сваляне,престъргване на дискове,смяна накладки и качване на дисковете колко ще ме улепят.Аз не съм по набутването,но сметката е,че по-евтино ми е да си купя каквито и да е скъпи дискове и да си ги сменя сам,а не да ходя при майстори.Тези цени са като за приятелче,ако си закъсал непознат............плаче майката.

Само Дизел,радвам се,че го споделяш това.Точно такова е и мнението на тукашните - не се износват накладки извънредно както и пази от прах и вода,но тук при мен нито прах,нито вода.Е гледам сега,че вън вали леко и това е за сефте от 5 месеца.Намирането май наистина няма да е проблем,но сега ми е интересно защо са ги спрели от производство.

Брембо не са лоши,но АТЕ или Зимерман ги водят по-добри.Може и на нормални Зимерманки да скоча,но това ще го решавам днес след като мина през магазинчето.
  • 0
.

#19 kyuss

kyuss

Чирак

• Потребители на форума
  • 242 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2006 - 20:30

АТЕ също са много добри но от тях има италиански и немски :yahoo:

...и чешки напоследък...
  • 0
Blood, Sweat and Diesel !

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 ноември 2006 - 20:44

И това не е проблем,пише,че са немски и това значи,че са немски.Тук са горещо кафе се садят,а какво остава да те лъжат нарочно.Само трябва да се реши какво да е,че избора голям и все качествено.

Тук има на нормална цена и спортни някакви правени в Калифорния,но няма отзиви за тях и гледам да не съм аз опитната мишка със спирачките.
  • 0
.

#21 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 28 ноември 2006 - 03:27

Проблема решен - взех АТЕ нормални,няма дупки,няма жлебове,но няма и 100 кинта на бройка.Магазинчето се оказа заредено само с такива,Брембо и някакви състезателки.За 107 $ / това не го знам по днешен курс колко е / грабнах два диска.Ще ги карам с керамични Аххис и ако клекнат бързо ще пиша да не се набоде и друг.Благодара на отзовалите се по темата,да ви държат здраво.............спирачките ви пожелавам. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
  • 0
.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни