Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колко често си миете колите?Зиме,лете.......казвай.

• Заключена тема Тази тема е заключена
17 мнения по тази тема

#16 Гост

Гост

Чирак

• Потребители на форума
  • 107 Мнения:

Публикувано 20 ноември 2006 - 12:42

На високосна година веднъж - през останалото време... по-рядко ;)
  • 0
'бах маа му...

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 20 ноември 2006 - 19:46

Тук в пустинята кал,сол и сняг няма,но колицата се мие всяка седмица,а когато имам време и по-често.Моя го мия на около 2 седмици,вътре се мие на около 2 месеца,но и не го карам често.Е класата вътре се почиства около 3 пъти в месеца.Мотора и на дизела и на бензина се мият на всеки 6 месеца,под колата се праска на всеки месец.

Миене зза мен значи гуми с препарат както и полиране на гюметата,дянти с препарат както и полиране,външно с подсушаване само,но на всеки 4-6 месеца се полира като ползвам електрически Бафар,всичко гумено и черно се минава с препарат,стъклата и огледалата се праскат против запотяване както и против дъжд,но тук такъв няма........... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Вътре се чисти кожата,маже се с едно като крем,перат се мокетите,както i гумените стелки,таблото се чiсти и се маже и то,стъкла с препарат.
Багажника на всеки месец или по-рядко,но се пере и там всичко.Процедурата отнема около 6 часа на кола.Ако се мие и мотора,багажника и се полира е цял ден,но може и 4 в зависимост от състоянието на колата.
Да пускам ли тема кой и какво ползва за миене на любимата???Една малка тайна защо питам - нормалния сапун за миене на чинии или Веро или там с каквото ви мият чиниите убива гланца на колата,достатъчни са 2 измивания и колата е готова за полиране.
  • 0
.

#18 SYSO

SYSO

Чирак

• Потребители на форума
  • 152 Мнения:
  • Град:Stara Zagora
  • Автомобил:
    W210 E290 TD

Публикувано 22 ноември 2006 - 20:47

Ми мие се когато е мрасна!!!Това е най-логичното.
През зимата разбира се по рядко щото ако си секи ден напред назад 2 часа след измиването нищо не личи!!
  • 0
W 123 300 TD
W 124 230 TE
W 210 290 TD

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни