Акумулатор на таблото A160 2005g.
Започната от Донов, 29 сеп 2011 - 10:29:24
21 мнения по тази тема
Публикувано 30 септември 2011 - 13:35
Никой не си притеснил. Успех с ремонта.
Аз утре ще си нося на БМВ-то алтернатора при тези за рециклаж.
http://www.fransizkup.com/
Аз утре ще си нося на БМВ-то алтернатора при тези за рециклаж.
http://www.fransizkup.com/
Публикувано 30 септември 2011 - 14:50
и въпреки че са добри в цените ако ще я караш тая кола много занапред е добре да смениш сервиза за алтернатора на бмв-то
а цената за сваляне и ремонт е много относителна - сещам се модели с цени започващи с 1000 и ...
а цената за сваляне и ремонт е много относителна - сещам се модели с цени започващи с 1000 и ...
Публикувано 30 септември 2011 - 14:59
Пухи, имайки предвид колко време ще ми отнеме да намеря друг алтернатор за моята (около 2 телефонни обаждания), мисля пак при тях да си го рециклирам
Прав си, има коли, дето са им навряни на майка си в... алтернаторите
Прав си, има коли, дето са им навряни на майка си в... алтернаторите
Публикувано 30 септември 2011 - 18:34
ти си ясен, просто иначе много грозно щеше да прозвучи поста ми та за туй тъй лекиинко да намекна на собственика на мерцедеса че ако търси качество мястото не е там, където ти си правиш твоя алтернатор
а и на твоята къде е разположен, за 5 минути е долу, а на а-класата имам едни смътни спомени че беше заврян на...
а и на твоята къде е разположен, за 5 минути е долу, а на а-класата имам едни смътни спомени че беше заврян на...
Публикувано 01 октомври 2011 - 19:04
нА БЕНЗИНОВАТА А КЛАСА СИ Е НА 3 БОЛТА СВАЛЯ СЕ ЗА 5 МИН НИКЪДЕ НЕ Е ЗАВРЯН.СТАРТЕРА Е НА ГАДНО МЯСТОти си ясен, просто иначе много грозно щеше да прозвучи поста ми та за туй тъй лекиинко да намекна на собственика на мерцедеса че ако търси качество мястото не е там, където ти си правиш твоя алтернатор
Публикувано 07 октомври 2011 - 19:17
ти си ясен, просто иначе много грозно щеше да прозвучи поста ми та за туй тъй лекиинко да намекна на собственика на мерцедеса че ако търси качество мястото не е там, където ти си правиш твоя алтернатор
Доста яко е заврян.Където е акумулатора от дясно под седалката, още навътре продължаваш.Абе мани.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни