Снимки и Видео от последната срещаОчаквайте още
Започната от ENOXELA, 19 дек 2005 - 13:41:16
685 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2009 - 19:29
Евала Сашо-липсата ти последните пъти бе осезаема
За мен тази е най-култовата-СОЛДЖЪРА!!! Иначе казано-колко би понесъл Вашият Мерцедес...
За мен тази е най-култовата-СОЛДЖЪРА!!! Иначе казано-колко би понесъл Вашият Мерцедес...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 16 септември 2009 - 22:57
Публикувано 16 септември 2009 - 23:01
Евала Сашо-липсата ти последните пъти бе осезаема
Абе тоя човек как си отваря вратите,като няма дръжки?
Публикувано 27 септември 2009 - 17:56
Само аз ли щраках днес?!?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 27 септември 2009 - 19:42
Не, и аз щраках ама на друго място....Само аз ли щраках днес?!?
Ходихме днес на едно стрелбище в Лозен и гледайте на кво се натъкнах...Предполагам, че е на психо, ама не съм сигурна..
Малко нескопосано я снимах, ама се страхувах да не излезе някой батко да ме светне с пушката, че всички наоколо бяха въоръжени до зъби..
Публикувано 27 септември 2009 - 21:26
Тц-Борис(Психо) кара 190-ка,пък и със софийска регистрация...Ще видим кой е бил колегата.
Публикувано 27 септември 2009 - 21:37
Прав си, а и аз не знам защо реших, че е на психо( може би защото знам, че работи на стрелбище )..Тц-Борис(Психо) кара 190-ка,пък и със софийска регострация...Ще видим кой е бил колегата.
Идея нямам на кой е...да си каже веднага
Публикувано 28 септември 2009 - 08:35
От телефонката са,ама пак колкото да има улики от вчерашния "хепънинг"....та пътьом се разминах с колона бръмбари,понеже ме радват много тез коли снимах една две и там...
Сега сме ние
Сега сме ние
Публикувано 30 септември 2009 - 22:48
Не, и аз щраках ама на друго място....
Ходихме днес на едно стрелбище в Лозен и гледайте на кво се натъкнах...Предполагам, че е на психо, ама не съм сигурна..
Малко нескопосано я снимах, ама се страхувах да не излезе някой батко да ме светне с пушката, че всички наоколо бяха въоръжени до зъби..
На 27ми на Лозен имаше един благотворителен турнир, но освен че карам 190 (сива) със софийска регистрация бях и на работа и колата ми беше пред вип-а
А човека с комбито го знам кой е, мисля че беше купена така от колега от русе ако не се лъжа... Сега е момента който си продал колата да си каже
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 01 октомври 2009 - 09:36
30.09.2009
(знам за качеството...)
(знам за качеството...)
Публикувано 05 октомври 2009 - 09:33
Новия стоп
... и ние наредени като врабци,по стряхата.
... и ние наредени като врабци,по стряхата.
Публикувано 05 октомври 2009 - 19:00
ИменноСега е момента който си продал колата да си каже
Аз много обичам да гледам снимките от срещите, после винаги разпознавам някой по пътя..днес примерно видях колегата hooligan по моята улица
Публикувано 08 октомври 2009 - 14:13
Именно
Аз много обичам да гледам снимките от срещите, после винаги разпознавам някой по пътя..днес примерно видях колегата hooligan по моята улица
Сега трябва да се напрягам да си спомня къде съм бил на 5-ти ;-)
Спести ми го, моля те ;-)
btw, пише се - Hooligan ;-)
А аз, както си ровех в телефона, намерих две снимки, за които предварително искам да кажа, че нямам идея как са попаднали в него, и не познавам хората на тях!
edit: сетих се ;-) видяла си ме на "Липа"
ти беше с А-класата и паркираше ;-)
познах ли?
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 08 октомври 2009 - 14:46
Защото е голям хулиган и се пише с голяма буква!btw, пише се - Hooligan ;-)
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни