майка, там съм бе майкаА да видим бе майка
Поздрави
Снимки и Видео от последната срещаОчаквайте още
Започната от ENOXELA, 19 дек 2005 - 13:41:16
685 мнения по тази тема
Публикувано 18 януари 2009 - 22:28
Публикувано 19 януари 2009 - 16:00
Мноу яки снимки
До скоро!
До скоро!
Публикувано 25 януари 2009 - 22:58
Публикувано 25 януари 2009 - 23:34
HDR-то кърти мивки, чисти и извозва...
Пък и с тия голи дървета и сградата на Галерията за чуждестранни изкуства - просто снимката е №1
И как можа моята да я снимаш толкоз мръсна... ужас просто... и това, при положение, че е мита
Пък и с тия голи дървета и сградата на Галерията за чуждестранни изкуства - просто снимката е №1
И как можа моята да я снимаш толкоз мръсна... ужас просто... и това, при положение, че е мита
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 януари 2009 - 23:49
HDR-то кърти мивки, чисти и извозва...
сега ги мъча и другите hdr, които направих, ама май това горното ще излезе най-успешно
още не мога да им хвана цаката, първите опити са ми това
Публикувано 26 януари 2009 - 01:00
Е що, последната, с Галерията за чуждестранни изкуства е супер.
Само липсва ято гълъби и птиците на Хичкок са готови
Само липсва ято гълъби и птиците на Хичкок са готови
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 януари 2009 - 10:18
Таз мнооо прилича на мойта,
ма нещо малко ми се разминава
п.с. а какво занчи туй ХДР?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 26 януари 2009 - 10:38
HDR( high dynamic range imaging ) представлява техника за разширяване динамичния диапазон на експозицията във фотографията.п.с. а какво занчи туй ХДР?
Публикувано 26 януари 2009 - 12:48
круме, тя твойта беТаз мнооо прилича на мойта,
ма нещо малко ми се разминава
п.с. а какво занчи туй ХДР?
ама номера не е твои
с изтрит номер немаше да е хубаво
Публикувано 26 януари 2009 - 13:37
Много ме изкефиха тези снимки. Страшен ефект ( ако е ефект де).
Аз не разбирам много от Фото, ама как се получава това? чрез програма ли и как се нарича ефекта?
Аз не разбирам много от Фото, ама как се получава това? чрез програма ли и как се нарича ефекта?
Публикувано 26 януари 2009 - 14:30
HDR всъстност представлява една снимка, съединена от 3 различни по осветеност снимки - една тъмна, една нормала и една светла
съединяват се с програма и после се правят настройките чрез самата програма и фотошоп
хдр-те отдалечават от реалността по отношение на цветовете, но фантазията е безплатна
съединяват се с програма и после се правят настройките чрез самата програма и фотошоп
хдр-те отдалечават от реалността по отношение на цветовете, но фантазията е безплатна
Публикувано 26 януари 2009 - 14:33
Мнoго красиво си го направил, Саше!
Скъпо ли вземаш за частни уроци по HDR?
Ще се кандидатирам за ученик - да знаеш!
Скъпо ли вземаш за частни уроци по HDR?
Ще се кандидатирам за ученик - да знаеш!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни