Снимки и Видео от последната срещаОчаквайте още
Започната от ENOXELA, 19 дек 2005 - 13:41:16
685 мнения по тази тема
Публикувано 28 август 2009 - 21:34
Това не е от последната среща, а от срещата на 5 август, когато валеше, а Комитите не работеха и бяхме само Аз, Ник Чък и Пепино:
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 август 2009 - 14:03
единствената снимка от днес на лабиринта
EEEE Саше как така ще ни снимаш бре? Сега се вижда , че немога да паркирам
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 04 септември 2009 - 09:10
След като дойдох с гръм и трясък Psyho взе нещата в свои ръце и под вещото ръководство на баш Nick Chuck и Hooligan,ми смени свещите,които вече 2и месец прашасваха в жабката...
както се вижда Борис е добре подготвен с инструменти- стоманени и наливни...
В един момент Shiki реши да отвори и неговата капандура
...нЕкаФ датчик търсеше ама дали го намери,не знам..
Общо взето го ударихме на "пич оправи ми колата",кофти качество на снимките,ама кат го нямаше Сашо
както се вижда Борис е добре подготвен с инструменти- стоманени и наливни...
В един момент Shiki реши да отвори и неговата капандура
...нЕкаФ датчик търсеше ама дали го намери,не знам..
Общо взето го ударихме на "пич оправи ми колата",кофти качество на снимките,ама кат го нямаше Сашо
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 септември 2009 - 10:36
Казвам ви - трябва да си съберем пари от клуба - да купим един подемник и да си направи един навес на тоя паркинг!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 септември 2009 - 14:22
+1Казвам ви - трябва да си съберем пари от клуба - да купим един подемник и да си направи един навес на тоя паркинг!
Като за начало само навесче,пък в поляната да изкОпаме един канал,но ще трябва и кег за бира,че Борис ожадня доста
п.с. пък и аз покрай него
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 04 септември 2009 - 18:32
+1
Като за начало само навесче,пък в поляната да изкОпаме един канал,но ще трябва и кег за бира,че Борис ожадня доста
п.с. пък и аз покрай него
+1 - Багера е от мен
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 13 септември 2009 - 14:13
Мааалко снимки от "На кафе в Лабиринт" на 13.09.09 г. Сори ако на някой не му хареса качеството, но са от GSM. Също така, ако някои не съм го снимал, да не се сърди, тъй като съвсем инцидентно реших да пощракам, а пък други си тръгнаха по-рано. Предполагам колегата с фотоапарата е отразил липсващите от моите снимки
На двама от колегите умишлено съм зацапал номерата /включая и моят/, защото така и не знам дали искат да им се гледат.
На двама от колегите умишлено съм зацапал номерата /включая и моят/, защото така и не знам дали искат да им се гледат.
Прикачени файлове
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 13 септември 2009 - 14:38
Много си бърз.Още не сме се прибрали
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 13 септември 2009 - 14:41
Много си бърз.Още не сме се прибрали
Ами какво да направя, като тая Цедка върви като SLR - бързо стигнах.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 13 септември 2009 - 15:28
Супер са снимките,който не му харесва- у лево Едно 3 часа преседЕхме...
Публикувано 13 септември 2009 - 15:33
Абе що съм сниман само в г*з бе да му се невиди
Базикам се
Базикам се
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 13 септември 2009 - 15:55
що'т си готин
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 13 септември 2009 - 17:30
Ами хайде колегата с фотоапарата да сложи и другите снимки. Предполагам той доста повече направи - поне долу на паркинга.
Публикувано 13 септември 2009 - 19:18
Публикувано 13 септември 2009 - 19:19
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни