Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 15 септември 2011 - 08:01
Ама, като се включвате в Dropbox-a оставяйте мейл на лс, примерно.
за да ви шерна моите папки или вие някоя ваша...
за да ви шерна моите папки или вие някоя ваша...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 15 септември 2011 - 18:47
Първоначално да се извиня за offtopic-а, но днес попаднах на информация, която от части е свързана с темата:
iPhone 5 идва във Франция на 15 октомври?
Появиха се нови данни в подкрепа на предположението, че iPhone 5 ще излезе на пазара в началото на октомври. Този път информацията идва от Стефан Ришар, главен изпълнителен директор на мобилния оператор Orange. В телевизионно интервю Ришар разкри, че следващото поколение ябълков смартфон ще се появи на 15 октомври поне в мрежата на Orange във Франция. Не е ясно обаче дали това е официалната дата за премиерата, или просто негово предположение.
Напомняме ви, че Apple все така не казва нищо за дебюта на iPhone 5. Известно е само, че смартфонът ще излезе на пазара през есента на 2011 г. Всичко останало са спекулации, които напоследък все по-често се въртят около началото на октомври. Първо анонимен източник информира 9to5mac, че предварителните поръчки ще започнат в края на септември, а продажбите започват на 7 или 14 октомври. Впоследствие изтече вътрешна кореспонденция на щатския телеком Sprint, според която служителите на компанията не могат да излизат в отпуск до 15 октомври заради „голямата премиера на мобилен телефон.“
източник: HiComm.bg
iPhone 5 идва във Франция на 15 октомври?
Появиха се нови данни в подкрепа на предположението, че iPhone 5 ще излезе на пазара в началото на октомври. Този път информацията идва от Стефан Ришар, главен изпълнителен директор на мобилния оператор Orange. В телевизионно интервю Ришар разкри, че следващото поколение ябълков смартфон ще се появи на 15 октомври поне в мрежата на Orange във Франция. Не е ясно обаче дали това е официалната дата за премиерата, или просто негово предположение.
Напомняме ви, че Apple все така не казва нищо за дебюта на iPhone 5. Известно е само, че смартфонът ще излезе на пазара през есента на 2011 г. Всичко останало са спекулации, които напоследък все по-често се въртят около началото на октомври. Първо анонимен източник информира 9to5mac, че предварителните поръчки ще започнат в края на септември, а продажбите започват на 7 или 14 октомври. Впоследствие изтече вътрешна кореспонденция на щатския телеком Sprint, според която служителите на компанията не могат да излизат в отпуск до 15 октомври заради „голямата премиера на мобилен телефон.“
източник: HiComm.bg
Публикувано 21 септември 2011 - 22:27
Да прочетете тук - http://512pixels.net...ne-review-ever/ - как се прави ревю на телефон с Андроид!
Втора точка е сред най-важните: It’s thin, but not iPhone-thin.
Втора точка е сред най-важните: It’s thin, but not iPhone-thin.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 септември 2011 - 23:15
Кой питаше за Кирилица?
Аз се кефя на swype тия дни... едно време се чудех, но сега ми е адски удобно да пиша така...
Лудница е, пиша много по бързо от която и да е клавиатура...
20110922000435.png 96,12K 44 Брой сваляния
Аз се кефя на swype тия дни... едно време се чудех, но сега ми е адски удобно да пиша така...
Лудница е, пиша много по бързо от която и да е клавиатура...
20110922000435.png 96,12K 44 Брой сваляния
Публикувано 21 септември 2011 - 23:18
lelopexa@ dir.bgАма, като се включвате в Dropbox-a оставяйте мейл на лс, примерно.
Ама не съм много активна в дропа..
Публикувано 23 септември 2011 - 22:22
Е ти с тая Bada и iPhone... не знам с какво ще съм ти полезен
дай да мислим нещо... да смениш bada-та с Android
ще си ни рефер с Пешо
дай да мислим нещо... да смениш bada-та с Android
ще си ни рефер с Пешо
Публикувано 23 септември 2011 - 22:27
Да бе, аз ако знаех, че БАДА-та няма бъдеще нямаше да я взема, но телефона си ме кефи де..
Публикувано 23 септември 2011 - 22:31
Хич не я навивай да се разделя с iPhone-то....
Ти няма ли да се присъединиш
Ти няма ли да се присъединиш
Публикувано 23 септември 2011 - 22:37
Като излезе имаше големи приказки... Интел, ала бала...
Wave като се появи и му се бях наточил... нова os, линукс ала бала... викам, ще е нещо яко, и с потенциал за развитие.. и какво стана, трета глуха...
като маемото... н900 и това е, умря
в момента iOS и Андроид си водят по пазарен дял.
Wave като се появи и му се бях наточил... нова os, линукс ала бала... викам, ще е нещо яко, и с потенциал за развитие.. и какво стана, трета глуха...
като маемото... н900 и това е, умря
в момента iOS и Андроид си водят по пазарен дял.
Публикувано 23 септември 2011 - 22:39
Не бе, имах в предвид, да смени wave-a с нещо с Андроид... за iPhone-a и дума да не става
А аз... 4-ката нещо не ме грабва, ще видим 5-цата
Но определено ще си взема един за втори
А аз... 4-ката нещо не ме грабва, ще видим 5-цата
Но определено ще си взема един за втори
Публикувано 23 септември 2011 - 22:44
Мхм, може да махна луна-та, че ми писна с нейната батерия..
Ама вече ме дразнят тези 3 телефона..винаги ме намират..не мога да се скрия..даже ме карат да си сложа в колата един блутуут, който е за 3 тела едновременно, ама ай няма нужда..моят си ми стига..
Ама вече ме дразнят тези 3 телефона..винаги ме намират..не мога да се скрия..даже ме карат да си сложа в колата един блутуут, който е за 3 тела едновременно, ама ай няма нужда..моят си ми стига..
Публикувано 23 септември 2011 - 22:45
Който ще стане първи
Ще те присъединя към сектата аз тебе
Публикувано 24 септември 2011 - 16:07
Я да ви видя Андроидци, какви неща ползвате
Ето и моите, някои неща липсват... например, за навигация ползвам iGO и CoPilot Live и двете са много добри с версиите си за Андроид.
Последен update - 15.Nov.2011
Ето и моите, някои неща липсват... например, за навигация ползвам iGO и CoPilot Live и двете са много добри с версиите си за Андроид.
Phone: Motorola Xoom 124 total, 96 free (77%), 28 paid (22%), 810MB total size, $115.68 total price View this Android app list on AppBrain
HooliganBG's Samsung Galaxy SII
Phone: Samsung Galaxy S2
131 total, 116 free (88%), 15 paid (11%), 367MB total size, $44.32 total price
View this Android app list on AppBrain
Последен update - 15.Nov.2011
Публикувано 25 септември 2011 - 23:42
Който ще стане първи
а бе, днес пак го загледах, тоя пусти four...
ми много недомислия в него
няма video call over 3g
няма flash (много грубо)
няма "истински" multitasking (някои неща си се затварят направо... )
никаква интеграция със social-алните мрежи, лицекнига, твитър..
не мога да си сменя тона за смс (па Стив Дж. си смени черния дроб, баси...) за батерията да не питам
USB mass storage (от Apple, явно не знаят какво е това)
блутута, само за слушалка...
няма съппорт на divx/xvid ootb
няма и smart dialing
и още... няколко пъти по толкова.
Е кажи ми, как да го взема то си е половин телефон, уж iOS, нам кво...
Излезе ли iOS 5, някой сложи ли я, да видим какво е оправено и какво не...
Я раздуйте малко, че сериозно съм се замислил за един... бял
Публикувано 26 септември 2011 - 08:35
Има си всичко, стига да знаеш къде да го търсиш
И понеже явно не знаеш, бат Пешо ще помага
И понеже явно не знаеш, бат Пешо ще помага
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни