Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 15 ноември 2012 - 10:36
Публикувано 16 януари 2013 - 20:48
Публикувано 16 януари 2013 - 21:19
Едва ли ще е за дълго. Мъжа ми си купи Нексус 4 и след седмица го продаде и се върна на айфон 5-цата..
Изобщо, той е малко маниак на тема нови телефони и все си купува, за да се убеди, че айфонът е несменяем..
Изобщо, той е малко маниак на тема нови телефони и все си купува, за да се убеди, че айфонът е несменяем..
Този пост е редактиран от LiL: 16 януари 2013 - 21:19
Публикувано 16 януари 2013 - 23:39
Аз сериозно обмислям да си купя едно ново 4s.
Публикувано 16 януари 2013 - 23:42
според мен няма да сбъркаш
колкото и да се опитвам 5 не ми харесва достатъчно че да сменя 4с-а
Публикувано 17 януари 2013 - 00:02
Батерията му държи повече, което си е плюс. За 5цата става дума. Малко по-бърз е. Дисплея добавя 1 ред с апс на хоума, което е 2 реда в контактс и 4 в текст. Има няколко микрофона, които заглушават страничния шум доста добре, вятър примерноспоред мен няма да сбъркаш
Публикувано 18 януари 2013 - 22:47
Когато Apple загинат след около 2 години...ще я смениш.
Този пост е редактиран от shotgun600: 18 януари 2013 - 22:48
Публикувано 19 януари 2013 - 09:58
пушка, ти колко време ползва айфон, кажи честно
Публикувано 19 януари 2013 - 10:05
Ще стане точно, каквото винаги е ставало в отсъствието на покойния С.Джобс.
Iphone лично не съм имал, но цялата ми рода са с такива още откакто изкараха първия
и имам достатъчно наблюдения,че това е просто един много скъп телефон с големи
претенции и малко възможности в сравнение с останалите на пазара.
Да не говорим в началото какво беше, една снимка не можеше да си прехвърлиш на друго
устройство,много яко функционален....
А Apple ги мразя още отпреди 15тина години, когато пак им бяха безумно скъпи компютрите,
а като параметри не бяха по-добри от на конкурентите. Щом още на тия години съм го
забелязал...
Iphone лично не съм имал, но цялата ми рода са с такива още откакто изкараха първия
и имам достатъчно наблюдения,че това е просто един много скъп телефон с големи
претенции и малко възможности в сравнение с останалите на пазара.
Да не говорим в началото какво беше, една снимка не можеше да си прехвърлиш на друго
устройство,много яко функционален....
А Apple ги мразя още отпреди 15тина години, когато пак им бяха безумно скъпи компютрите,
а като параметри не бяха по-добри от на конкурентите. Щом още на тия години съм го
забелязал...
Този пост е редактиран от shotgun600: 19 януари 2013 - 10:07
Публикувано 19 януари 2013 - 10:14
сега без джобс какво ще стане вероятно си прав
дори и аз малко по нагоре споделих мнението че 5 не ме кефи достатъчно
но просто не можеш да кажеш на черното бяло ако си ползвал айфон поне два-три дни... не играл - ползвал....
дори и аз малко по нагоре споделих мнението че 5 не ме кефи достатъчно
но просто не можеш да кажеш на черното бяло ако си ползвал айфон поне два-три дни... не играл - ползвал....
Публикувано 19 януари 2013 - 10:40
Какво сте ги загледали тия параметри. То за комп е важно какво и как върви на него. То все едно 100 коня кола 1 тон да върви както 100 коня кола, ама 2 тона.
Иначе това е единствената компания, която разработва собствен софтуер, за произведеният от тях хардуер, а всичко останало е малко или много сбирщайн. Макар и айфона да им е най-обсъжданият продукт, Епъл не са телефонна компания, така че чакайте да фалират />/>. И ако тях ги нямаше, нямаше да ги има и другите съвременни смартфони или поне не в този им вид.
http://iblog.bg/ipho...shkite-i-horata
Иначе това е единствената компания, която разработва собствен софтуер, за произведеният от тях хардуер, а всичко останало е малко или много сбирщайн. Макар и айфона да им е най-обсъжданият продукт, Епъл не са телефонна компания, така че чакайте да фалират />/>. И ако тях ги нямаше, нямаше да ги има и другите съвременни смартфони или поне не в този им вид.
http://iblog.bg/ipho...shkite-i-horata
Този пост е редактиран от drjivago: 19 януари 2013 - 10:43
Публикувано 19 януари 2013 - 11:02
Айде пак приказката,че ако apple ги нямаше, нямало да има такива смартфони в този вид. НТС имаха телефон със тъч скрийн, без копчета и т.н.,
доста преди да се заговори за Iphone. Някаква заблуда има,че Iphone са първите, просто С. Джобс е виновника за тая масова истерия покрай
неговия телефон и това създава някакво усещане,че едва ли не от него тръгва началото.
Само за дизайна признавам,че Iphone ми харесва повече от останалите, но като гледам какви модели ще излезат скоро от конкурентите, Iphone
и това единствено свое предимство ще загуби. Просто забравете Apple да бъде това, което беше. Магията умря със създателя си.
доста преди да се заговори за Iphone. Някаква заблуда има,че Iphone са първите, просто С. Джобс е виновника за тая масова истерия покрай
неговия телефон и това създава някакво усещане,че едва ли не от него тръгва началото.
Само за дизайна признавам,че Iphone ми харесва повече от останалите, но като гледам какви модели ще излезат скоро от конкурентите, Iphone
и това единствено свое предимство ще загуби. Просто забравете Apple да бъде това, което беше. Магията умря със създателя си.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни