Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 08 юни 2012 - 14:01
Няма такова нещо, като "по-принцип е само за северна америка" нито има доплащане за "3G в цял свят"
И аз имам Kindle с 3G, отделно съм купувал няколко за приятели. Няма различни цени свързани с 3г региона.
Разликите в цените са когато се купува от .com/.co.uk... как и да е.
А трафикът е безплатен до толкова, че не те чарджат на мегабай и т.н. Дали е включен в цената на устройството или в цената на книгата която купиш, си го решаваш ти.
За мен, трафикът е безплатен :-)
И аз имам Kindle с 3G, отделно съм купувал няколко за приятели. Няма различни цени свързани с 3г региона.
Разликите в цените са когато се купува от .com/.co.uk... как и да е.
А трафикът е безплатен до толкова, че не те чарджат на мегабай и т.н. Дали е включен в цената на устройството или в цената на книгата която купиш, си го решаваш ти.
За мен, трафикът е безплатен :-)
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 08 юни 2012 - 14:07
Аз дори нямам Киндъл, питах от чисто научна гледна точка.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 08 юни 2012 - 14:32
Не знам, но аз като го поръчвах в момента, в който си въведох адреса (в Европа) ми каза, че за да имам 3G извън северна америка няма да стане с този, който съм избрал и ме препрати към друг линк със същия продукт, но по-скъп. Причината беше 'international 3G coverage".
It is nice to be important, but it is more important to be nice.
Публикувано 08 юни 2012 - 15:22
Брех, много сте се заиграли на тема телефони
Лично да мен иФон-а е една мода която много скоро ще си замине. Не е нормално за всичко да ти искат пари, да не може да си качиш и свалиш снимка или музика, не е нормално като батерията сдаде багажа да ти сменят телефона, не е нормално като си купиш 8ГБ телефон и ти умалеят да си купуваш нов вместо са ди купиш нова карта за 20 лева и т.н. още много хиляди недомислици (всъщност комерс ограничения)
Туканка ми намирисва, че някой е в час
40% няма да има за крайни потребители скоро - за тва народа е измислил поговорката:"гладна кокошка, просо сънува"
Лично да мен иФон-а е една мода която много скоро ще си замине. Не е нормално за всичко да ти искат пари, да не може да си качиш и свалиш снимка или музика, не е нормално като батерията сдаде багажа да ти сменят телефона, не е нормално като си купиш 8ГБ телефон и ти умалеят да си купуваш нов вместо са ди купиш нова карта за 20 лева и т.н. още много хиляди недомислици (всъщност комерс ограничения)
До като паднат за крайният потребител ще има да почакате. Тези 40% не са вас
Туканка ми намирисва, че някой е в час
40% няма да има за крайни потребители скоро - за тва народа е измислил поговорката:"гладна кокошка, просо сънува"
Публикувано 08 юни 2012 - 16:30
Батерията се сменяне е нормално като батерията сдаде багажа да ти сменят телефона
Елементарно упражнение...
Публикувано 09 юни 2012 - 00:11
То има много митове за епъл като цяло.
То е като щатите, всички ги мразят, ама никой няма против да работи там ( плащат добре гадовете )
То е като щатите, всички ги мразят, ама никой няма против да работи там ( плащат добре гадовете )
Този пост е редактиран от drjivago: 09 юни 2012 - 00:11
Публикувано 10 юни 2012 - 23:02
това със щатите е силно преувеличено твърдениеТо има много митове за епъл като цяло. То е като щатите, всички ги мразят, ама никой няма против да работи там ( плащат добре гадовете )
Айфоните и по принцип епъл залагат на луксозния вид и интуитивното управление на апликациите-не се налага да мислиш много ... Смятам ,че с новия айфон 5 ще си го набият жестоко ,ако това което изтече в нета като корпус е истина....ама това си е лично мнение
Поздрави
Публикувано 11 юни 2012 - 09:20
Така е. Сегашният размер е перфектен за телефон.
Ако ти трябва нещо по-голямо има всякакви размери таблети вече
Ако ти трябва нещо по-голямо има всякакви размери таблети вече
Публикувано 11 юни 2012 - 15:13
Метнах се в една S3-ка
Ако някой има въпроси по него, ще отговарям ;-)
Като първи впечатления, много добър, екрана е много як Звук и камера, една идея по добри от на S2.
Батерията ще я видим след 1-2 седмици ползване.
А да, 48гб дропбокс подарък (Your quota was increased to 62.25 GB!) )
S-voice (samsung's siri) на пръв поглед работи доста добре само не разбрах как да го науча да ми вика hello sexy ха ха ха
Сложих му 32гб клас 10 карта, няма никакви проблеми, работи без грешка.
за сега толкова, ако има конкретни въпроси - ще отговоря.
Ако някой има въпроси по него, ще отговарям ;-)
Като първи впечатления, много добър, екрана е много як Звук и камера, една идея по добри от на S2.
Батерията ще я видим след 1-2 седмици ползване.
А да, 48гб дропбокс подарък (Your quota was increased to 62.25 GB!) )
S-voice (samsung's siri) на пръв поглед работи доста добре само не разбрах как да го науча да ми вика hello sexy ха ха ха
Сложих му 32гб клас 10 карта, няма никакви проблеми, работи без грешка.
за сега толкова, ако има конкретни въпроси - ще отговоря.
Публикувано 11 юни 2012 - 16:16
Изработката и на живо ли е толкова гадна /особено капачето/?
Публикувано 11 юни 2012 - 16:48
Изработката е супер, изобщо не е така, както е на снимки...
Колкото до капачето, ясно е, че с цел е такова, но не седи грозно, и на пипане е добре, не е толкова тънко като на С2... на С2-ката е като фолио направо
Колкото до капачето, ясно е, че с цел е такова, но не седи грозно, и на пипане е добре, не е толкова тънко като на С2... на С2-ката е като фолио направо
Публикувано 11 юни 2012 - 20:11
Live From Apple’s WWDC 2012 Keynote!
11:09 next up: scott forstall with iOS updates
11:09 365 million iOS devices through end of March
11:09 more than 80% of customers are running iOS 5
11:09 compare to competition -- laughs -- chart showing android fragmentation
11:10 "they released a dairy product about the same time we did iOS 5"
11:10 they're at 7%
11:10 84 of top 100 social apps are pushing notifications. 7 billion notifications every single day. 1.5 trillion push notifications in total
11:11 more than 140 million imessage users. 150 billion messages. more than 1 billion a day.
11:11 screw you carriers!
Публикувано 11 юни 2012 - 20:13
Айде, честито!
11:12 every single year, we come out with a new os -- this year no exception. happy to announce iOS 6
11:12 more than 200 new features. starting with significant enhancements to siri
11:13 [url=""%20style="][/url]
[url=""%20style="][/url]
Публикувано 11 юни 2012 - 20:36
Щом от плод и зеленчука пускат нова версия всяка година, значи си инат една прекрасна ОС, на която все има какво да доработиш. Друго си е WM 6.5 все още перфектна...
2 иляди долара за лаптоп няма да дам дори да му турят синтетичен клитор с набъбване и щръкнали зърна.
2 иляди долара за лаптоп няма да дам дори да му турят синтетичен клитор с набъбване и щръкнали зърна.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни