Мнение за конкретен W140
Started by Милослав, 06 Sep 2011 - 20:37:39
176 replies to this topic
Posted 07 September 2011 - 22:32
Регулатора явно е свален ,цена около 130-150лв има ги в ибей.
Ако не се лъжа клапите на парното(климата)не се ли управляваха от помпата под седалката.Поправете ме ако съм в грешка да не объркам човека.Централното заключване работи ли или само отключва без да заключва.
Колега ,тази кола искаш да я вземеш защото имаш твой човек който познава собственика или просто от всичките в мобиле 320-ки тази е най свежа.
Ако си решил твърдо скачай па какво излезе.Ако не е тайна каква кола си карал преди това.
Ако не се лъжа клапите на парното(климата)не се ли управляваха от помпата под седалката.Поправете ме ако съм в грешка да не объркам човека.Централното заключване работи ли или само отключва без да заключва.
Колега ,тази кола искаш да я вземеш защото имаш твой човек който познава собственика или просто от всичките в мобиле 320-ки тази е най свежа.
Ако си решил твърдо скачай па какво излезе.Ако не е тайна каква кола си карал преди това.
Posted 07 September 2011 - 22:32
А бе колега, мани го тоя шарлатан, търси си щастито на друго място, вслушай се в съвета да идеш до Германия.Така имаме участник познал верният отговор
Увеличаването и намаляването на климатроника не баца Като му пусна да духа на предното стъкло - реакция нулева
Кажете какъв и колко е лека за тази болест
Аз без тая духалка мога да си направя харикири съвсем спокойно
Ще вземеш курника и после олеле, по-добре потърси отново кола без маскирани дефекти, щото духалката ще ти е най-малкия проблем...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 07 September 2011 - 22:44
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 07 September 2011 - 22:46
Регулатора явно е свален ,цена около 130-150лв има ги в ибей.
Просто тази е най -свежа, но сте на път да ме откажете. Не съм привърженик на това да си избера най-евтината и после да се хващам за главата, но в този случай това май ням ад ами помогне. Нямам мой човек, който познава собственика, познатите са през няколко човека ... Просто тази кола е една от най-свежите на които съм попадал от модела тука. Слизам от ауди.
А бе колега, мани го тоя шарлатан, търси си щастито на друго място, вслушай се в съвета да идеш до Германия.
Ще вземеш курника и после олеле, по-добре потърси отново кола без маскирани дефекти, щото духалката ще ти е най-малкия проблем...
Натам отиват нещата, колкото и да ми се иска да са дребни нещата по колата, общото дразнение и лошо усещане е на път да пробие ...
Лек за вентилатора.
http://cgi.ebay.com/...r-/260768188543
Има ги и на по-добри цени.
за пореден път ...
Posted 07 September 2011 - 23:05
Милослав следвано ли е от Йосифов? Начинът на писане и името ти ми напомнят на един приятел от една медия?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 07 September 2011 - 23:09
Взимай и не се претеснявай ,щом мотора работи без аномалии ,скоростите също и дифа не вие.Другото леко по леко се оправя.Аз лично да ти кажа ,преди като карах аудито ми се струва че по скъпо ми излизаше като поддръжка.А6 2.5 тди
Като го гледам 140-ката май е внос от Италия ,поне ръжда няма да има,другото едно по едно се ремонтира.
В цената на регулатора грубо смятам и шипинга та за това съм писал около 150 кинта.
Проблема е на този мерцедес да не му се пробие климатика ,че там си отиват около 1000лв и много разглобяване.Но никой не е застрахован може и на мен да се случи.Като пуснеш климатика забележи дали не започва да мирише гадно(нещо като на зъболекарски кабинет)че комшията го яде тоа к.. .
Като го гледам 140-ката май е внос от Италия ,поне ръжда няма да има,другото едно по едно се ремонтира.
В цената на регулатора грубо смятам и шипинга та за това съм писал около 150 кинта.
Проблема е на този мерцедес да не му се пробие климатика ,че там си отиват около 1000лв и много разглобяване.Но никой не е застрахован може и на мен да се случи.Като пуснеш климатика забележи дали не започва да мирише гадно(нещо като на зъболекарски кабинет)че комшията го яде тоа к.. .
Posted 07 September 2011 - 23:16
Милослав следвано ли е от Йосифов? Начинът на писане и името ти ми напомнят на един приятел от една медия?
Тц, не е Следвано е от Иванов ... Но това не пречи да станем приятели
Взимай и не се претеснявай ,щом мотора работи без аномалии ,скоростите също и дифа не вие.Другото леко по леко се оправя.Аз лично да ти кажа ,преди като карах аудито ми се струва че по скъпо ми излизаше като поддръжка.А6 2.5 тди
Ти си карал навярно 6-так и затова ти е излизало соленичко
Иначе не мирише, духа студено, но адски слабо, аз затова и реших да пусна да обдухва предното стъкло - реакция никаква ...
Posted 07 September 2011 - 23:21
Леле супер,взимам си забележка за цената,та даже утре ще говоря с един приятел направо да ми поръча,че и моя не си е на мястото.
Posted 07 September 2011 - 23:27
Сложи го на LO,аз така правя и като поразстуди почвам леко да му вдигам градусите и той почва леко да намалява силата на духането.
Относно аудито,сега даже на газ с мерцедеса ми излиза по евтино,та се замисли и за газчица,няма да сгрешиш.Лично мое мнение.
Относно аудито,сега даже на газ с мерцедеса ми излиза по евтино,та се замисли и за газчица,няма да сгрешиш.Лично мое мнение.
Posted 07 September 2011 - 23:30
Няма Лоу има Мин на тояСложи го на LO,аз така правя и като поразстуди почвам леко да му вдигам градусите и той почва леко да намалява силата на духането.
Пък и каквото и да му сложа духа като на едно че и по-слабо
Газ - Не
Posted 07 September 2011 - 23:33
Става дума за градусите на лява и дясна зона не степеннта на вентилатора,тя така и така сега не работи.
Освен ако има разлика в дисплеите ,че моя не е цепена лайсна.
Освен ако има разлика в дисплеите ,че моя не е цепена лайсна.
Posted 07 September 2011 - 23:36
ЗацепихСтава дума за градусите на лява и дясна зона не степеннта на вентилатора,тя така и така сега не работи.
Освен ако има разлика в дисплеите че моя не е цепена лайсна.
Posted 08 September 2011 - 00:15
Да споделя малко неща които съм сменял по моята (които нямат общо с двигателя)
Цените са в €
Вакумче на багажника: 14€
Дискове и накладки (предни спортни Zimmerman, накладки АТЕ) , задни нормални : 325€
Филтър купе MANN (тоя който е над вентилатора): ~40€
Капачка мерцедес за джанта: 9€
Водна помпа (не оригинална от Мерцедес): 50€
Виско Sachs: ~180€ (нещо такова ми се върти в главата)
Ремък: 30€ (от Мерцедес)
Гуми Японски 18ки летни (карам вече 2ра година с тях! Минал съм сигурно 20 000км вече и още са ок): 400€
Гуми Goodyear 16ки зимни: 500€
Предна чистачка: 50€ !!!!!!! никой няма НЕ оригинална!!
Преден мигач (нещо им се отлепват стъкалцата чат пат): 15€
Ограничител за панта на предна дясна врата: 25€
Всяко смяна на масло с филтър в Австрия: 50 до 60€
Смяна на масло в кутията с филтър и букса: ~180€ в България (при мой човек!)
Смяна на тампони на двигателя 2 броя: 2 х 70€
Смяна на предни биалетки (оригинални от мерцедес): 2 х 35€
Тампони на предна щанга (мисля, че паразитна се казва) : 2х5€ орг. от Мерцедес
Смяна на масло в Диф-а с добавката: ~40€
Термостат: 30€ (org. Mercedes)
Датчик темп. двигател: 14€ (org. Mercedes)
Ще искаш и джанти за зимни/летни гуми ... и тук брой една добра сумичка ...
Това са цени на 99% без работата, щото много от нещата сам си ги правя (до колкото мога и с жокер от Приятел по телефона (мерси Бай Василе!)
Има още доста неща ... но просто ме мързи да отварям папката (щото ще ме удари една сума в главата която няма да ми хареса изобщо!).
Преди да купиш каквато и да е 140ка разгледай сумите по-горе, закарай колата на пълен преглед и гледай сеир
Цените са в €
Вакумче на багажника: 14€
Дискове и накладки (предни спортни Zimmerman, накладки АТЕ) , задни нормални : 325€
Филтър купе MANN (тоя който е над вентилатора): ~40€
Капачка мерцедес за джанта: 9€
Водна помпа (не оригинална от Мерцедес): 50€
Виско Sachs: ~180€ (нещо такова ми се върти в главата)
Ремък: 30€ (от Мерцедес)
Гуми Японски 18ки летни (карам вече 2ра година с тях! Минал съм сигурно 20 000км вече и още са ок): 400€
Гуми Goodyear 16ки зимни: 500€
Предна чистачка: 50€ !!!!!!! никой няма НЕ оригинална!!
Преден мигач (нещо им се отлепват стъкалцата чат пат): 15€
Ограничител за панта на предна дясна врата: 25€
Всяко смяна на масло с филтър в Австрия: 50 до 60€
Смяна на масло в кутията с филтър и букса: ~180€ в България (при мой човек!)
Смяна на тампони на двигателя 2 броя: 2 х 70€
Смяна на предни биалетки (оригинални от мерцедес): 2 х 35€
Тампони на предна щанга (мисля, че паразитна се казва) : 2х5€ орг. от Мерцедес
Смяна на масло в Диф-а с добавката: ~40€
Термостат: 30€ (org. Mercedes)
Датчик темп. двигател: 14€ (org. Mercedes)
Ще искаш и джанти за зимни/летни гуми ... и тук брой една добра сумичка ...
Това са цени на 99% без работата, щото много от нещата сам си ги правя (до колкото мога и с жокер от Приятел по телефона (мерси Бай Василе!)
Има още доста неща ... но просто ме мързи да отварям папката (щото ще ме удари една сума в главата която няма да ми хареса изобщо!).
Преди да купиш каквато и да е 140ка разгледай сумите по-горе, закарай колата на пълен преглед и гледай сеир
Posted 08 September 2011 - 08:03
Имаше и една за под 8 бона и на пръв поглед не е лоша. Както казаха и по-горе, трябва на място да се види. Единственото, което не ми хареса лично на мен е, че салона е син, но без да съм разбирач, не видях някакви сериозни забележки http://www.car24.bg/01312309345953208
При пръв поглед, може да не изглежда по-добре, но на живо да е друго, както и това, че може всички системи да й работят.
И ТТ-то ли го продаде. Виждам, че дебеланата вече я няма в Ауди форума
При пръв поглед, може да не изглежда по-добре, но на живо да е друго, както и това, че може всички системи да й работят.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 08 September 2011 - 11:41
Имаше и една за под 8 бона и на пръв поглед не е лоша. Както казаха и по-горе, трябва на място да се види. Единственото, което не ми хареса лично на мен е, че салона е син, но без да съм разбирач, не видях някакви сериозни забележки http://www.car24.bg/01312309345953208
Да продадох си и двете аудита
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users